Reklam
Reklam
Anadolu Ajansı Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
23 Ağustos, 2024 11:54 tarihinde yayınlandı
0

“Türkiye Yüzyılı Kardeşlik Turnuvası” Düzenlenecek

Devlet koruması altındaki gençlere yönelik “Türkiye Yüzyılı Kardeşlik Turnuvası” düzenlenecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca bakım ve koruma altında olan gençlere yönelik “Türkiye Yüzyılı Kardeşlik Turnuvası” düzenlenecek.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, “Birlikte Daha Güçlüyüz: Kardeşlik ve Sporla” temasıyla 24-26 Ağustos’ta Eskişehir’de yapılacak iller arası genç erkekler futbol turnuvasında devlet korumasındaki 15-18 yaş arası gençler yer alacak.

Eskişehir Valiliğinin desteğiyle gerçekleşecek turnuvada Eskişehir, Konya, Bilecik, Ankara, Yalova, Sakarya, Bursa ve Kütahya’daki kuruluşlarda kalan gençler yeteneklerini sergileyecek.

Turnuva sonunda birinci olan takıma şampiyonluk kupası verilecek.

Alınan derecelere göre madalyaların dağıtılacağı turnuvanın en iyi oyuncuları, en centilmen takımı gibi özel ödüller de sahiplerini bulacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 01:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin