blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2025 13:03 tarihinde yayınlandı

Ünlü model Aral: “Galatasaraylı kadınlar bu sezonun gizli kahramanlarıydı”

Galatasaray’a olan tutkusu ile tanınan ünlü model ve sunucu Tuğçe Aral, Sarı-Kırmızılılar'ın şampiyonluk yolculuğuna dair açıklamalarda bulundu.

Aral, sadece futbolcuların değil, onların yanında yer alan eşlerinin ve kadın taraftarların da şampiyonlukta büyük pay sahibi olduğunu vurguladı.
Tuğçe Aral, sezon boyunca sahada verilen mücadelenin yanı sıra tribünlerdeki desteğin de göz ardı edilemeyeceğini belirtti. Aral, "Her oyuncunun arkasında dimdik duran, çocuklarıyla birlikte statta olan, duygularını açıkça paylaşan eşlerini gördük. Galatasaraylı kadınlar hem sahada hem hayatın her alanında bu başarıya omuz verdi" ifadelerini kullandı.
Kadın taraftarların tribünlerdeki varlığının bu sezon belirgin şekilde arttığını söyleyen Aral, "Taraftar gruplarına kadın enerjisi dokundu. Ailece stada gelenlerin sayısı gözle görülür şekilde arttı. Bu, Galatasaray kültürünün en güçlü tarafı. Galatasaraylı kadınlar sadece güzellikleriyle değil, tutkularıyla da sahada. Bu sezonun gizli kahramanları onlardı" dedi.
Şampiyonluk kupasında kadınların da emeği olduğunu ifade eden Aral, "Bu sezon kadınlar sadece izleyen değil, yaşatan taraftaydı. Kupada kadın parmak izleri var" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
Emine Çelik tarafından
23 Mayıs, 2025 13:11 tarihinde yayınlandı

“Beyaz Altın” Çeltik Ekiminde Sona Yaklaşıldı

Karabük'te yaklaşık 500 dekar alanda üretimi yapılan çeltik ekimi sürüyor.320 dekar alanda çeltik ekimi yapan Halit Gömeç, topraktan sofraya kadar uzanan yolculukta çeltik ekiminin imece usulü ile su dolu tarlalar içindeki meşakkatli serüvenini sürdürüyor.

Gömeç, İhlas Haber Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, 20 gündür devam eden çeltik ekiminde son haftaya girdiklerini söyledi.
Çeltik üreticilerinin soğuktan etkilenmediğini ve mevsim olarak Mayıs’ta başladıklarını ifade ederek, "Allah verirse, rekoltenin iyi olmasını bekleriz. Geçen sene çok iyiydi ve yıllar ortalamasına göre de çok iyiydi. Geçen sene 320 dekar alanda 280 ton civarında çeltik aldık. Fiyatlarda iyiydi ve geçen sene ürünümüzün tamamını sattık. Geçen yıl çeltiğin kilosunu 24-25 TL bandında verdik" dedi.
Çeltik üreticisi Gömeç’i, tarlasında ziyaret eden Ziraat Odası Karabük İl Başkanı Hasan Benlioğlu da, üretmeden tüketimin olmadığını ifade ederek, "Bizler de kendisini çeltik ekiminde kendisini ziyaret ettik ve gördük ki, çiftçinin alın terini kimse karalayamaz. Çiftinin kazancı helal. Çünkü Ekimi ayrı meşakkat, hasadında ayrı bir mücadele var" diye konuştu

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.