Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
04 Ekim, 2017 00:11 tarihinde yayınlandı
0

Ürkmezer; “Sizleri Seviyor Büyük Saygı Duyuyoruz”

Safranbolu Kaymakamı /Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer tüm dünyada 2 Ekim de kutlanan Yaşlılara Saygı Günü kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Safranbolu Kaymakamı /Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer beraberinde eşi Miray Ürkmezer ve Kaymakam Adayı Kübra Kurtoğlu ile birlikte Safranbolu’da bulunan bazı yaşlı ve bakıma ihtiyaç duyan büyüklerimizi ziyaret etti.

Ziyaret ettiği, Seyfettin Canbaz, Hüsniye Doğan ve Cemal İnanoğlu ile uzun süre sohbet eden Ürkmezer, “Gerek Kaymakamlık gerekse Belediye olarak her daim yanınızdayız. İhtiyaç duyduğunuz her an bizlere ulaşabilirsiniz. Devletimizin de gerekli destekleri verdiğini biliyoruz, sizleri seviyor büyük saygı duyuyoruz.” dedi.

Ziyaretlerin ardından kısa bir açıklama yapan Fatih Ürkmezer, Tabii ki büyüklerimizi sadece özel gün ve haftalarda değil yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran en değerli varlıklarımızdır. Toplumsal dayanışmanın önemli göstergelerinden birisi, yaşlıların karşılaşabileceği sorunların en aza indirilmesi ve bunların çözümüne ulaşabilme olanaklarının onlara sunulmasıdır. Yaşlılarımız milletimizin onurudur. Onlara sahip çıkmak ve onlarla ilgilenmek tüm toplum bireylerinin vatandaşlık görevidir. Büyüklerine sahip çıkan toplumlar, medeniyeti yakalamış toplumlardır. Ömrünün büyük bir kısmında topluma ve ülkesine hizmet vermiş olan büyüklerimizi, yaşlandıkları dönemde memnun etmek bizim vazifemizdir. Bu duygularla tüm büyüklerimizin yaşlılara saygı gününü kutluyor, nice sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 00:31 tarihinde yayınlandı
0 0

Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı

Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin