Vakit tamam.. ‘HAZIRIZ’

Vakit tamam.. ‘HAZIRIZ’

Yayın: 07.10.2022 17:07
Paylaş:
A+ A-

Yeniden Refah Partisi’nde kongre heyecanı yaşanıyor. Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleşecek 2. Olağan genel kurul toplantısı öncesi Bölgenin Sesi’ne açıklamalarda bulunan İl Başkanı İsmail Özer, “Milli Görüş lideri, merhum başbakanımız Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu muhterem Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyi 8 Ekim Cumartesi günü (yarın) ilimizde ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Vakit tamam. Hazırız” dedi.

CUMAYANI’NDA MİTİNG YAPACAK

Başkan Özer, Genel Başkan Erbakan’ı saat 10.30’da Eskipazar’da karşılayıp ilçede esnaf ziyaretlerinde bulunacağını belirterek, “Eskipazar’dan sonra Karabük’ün en kalabalık köyü Cumayanı’na geçecek olan Genel Başkanımız aynı zamanda Cumayanı’nda miting yapan ilk siyasi lider olacak. Cumayanı köylülerimizin talebi üzerine miting kararı aldık. Yaklaşık 3 bin seçmeni bulunan Cumayanı’nda coşkulu bir miting olacağını umut ediyoruz” dedi.

GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELECEK

İstasyon Ulu Camii’de öğle namazının ardından Derya Restorant’ta basın toplantısı düzenleyeceklerini kaydeden Yeniden Refah Partisi Karabük İl Başkanı Özer, “Muhterem Genel Başkanımız gazetecilerle sohbet toplantısının ardından İstasyon ve Hürriyet Caddesinde esnaf gezisi yapacaklar” diye konuştu.

KONGRE KENT MEYDANINDA

Karabük’te 2. Olağan genel kurul toplantısının Kent Meydanı Karabük Belediyesi Nikah ve konferans salonunda saat 17’de başlayacağını hatırlatan Başkan Özer, “Ekip arkadaşlarımızla birlikte günlerdir bu büyük güne hazırlık için çaba sarf ediyoruz. Yeni kurulan partiler içerisinde en hızlı büyüyen ve en hızlı teşkilatlanan, Yargıtay’ın açıkladığı aylık rakamlara göre üye sayısını en fazla artıran partinin Yeniden Refah Partisi olduğunu görüyor ve biliyoruz. Bilhassa genç kardeşlerimizin aramıza katılması gücümüze güç katıyor. Bu vesile ile kıymetli Karabüklü hemşerilerimizi muhterem Genel Başkanımızla buluşmaya, büyük heyecanımıza ortak olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye devrilen otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Yağlıdere ilçesinde otomobilin dereye devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Kanlıca köyü mevkisinde, Üçtepe beldesi yönüne giden M.T. (55) idaresindeki 28 ADD 105 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye devrildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler sürücünün yaşamını yitirdiğini belirledi. M.T'nin cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna götürüldü.