Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
19 Kasım, 2015 10:17 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Vali Alimoğlu Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Eskipazar ilçesinde öğrencilerle bir araya geldi. Eskipazar Çok Programlı Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen toplantıya, Vali Orhan Alimoğlu, Garnizon Komutanı J.K.Albay Cihan Ulukaya, Eskipazar Kaymakamı Enver Hakan Zengince, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cemalettin Çataklı, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, İlçe Milli Eğitim Müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerle ilgilenen ve okuma, okuduğunu anlama, iyi yetişme, başarılı insan olma gibi konularda karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Vali Orhan Alimoğlu sohbet sonrası öğrencilere kitap hediye etti.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2025 13:08 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Samsun’da konut satışında yüzde 73,30 artış

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) datalarına nazaran Samsun’da 2025 yılı Nisan ayında konut satışları, geçen yılın tıpkı ayına nazaran yüzde 73,30 oranında artarak 2 bin 525’e ulaştı.
TÜİK, 2025 yılı Nisan ayı konut satış istatistiklerini açıkladı. Türkiye genelinde Nisan ayında 118 bin 359 konut satıldı. Türkiye genelinde konut satışları Nisan ayında bir evvelki yılın birebir ayına nazaran yüzde 56,6 oranında artarak 118 bin 359 oldu.

Rekor artış
Samsun’da ise konut satışları geçen yılın tıpkı periyoduna nazaran değerli bir artış gösterdi. 2024 yılı Nisan ayında bin 457 olan konut satış sayısı, 2025 Nisan ayında yüzde 73,30 artarak 2 bin 525’e yükseldi.
Samsun’da 2025 yılının Ocak-Nisan devrinde toplam 9 bin 256 konut satıldı. Geçen yılın tıpkı periyodunda bu sayı 6 bin 650 olarak kaydedilmişti. Böylelikle Samsun’da yılın birinci dört ayında konut satışları yüzde 39,19 oranında arttı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.