Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
26 Temmuz, 2022 16:39 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel’den, Üretim Tesislerine Ziyaret

Fuat Gürel, Safkar Kültür Mantarı, Eflan ve Gerçekçi Sucukları Tesislerinde İncelemelerde Bulundu.

Vali Fuat Gürel, ilk olarak Cemaller Köyünde faaliyet gösteren Safkar Kültür Mantarı Üretim Tesisini ziyaret ederek üretim tesislerinde incelemelerde bulundu.

Safkar Kültür Mantarı AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Maraz ile tesisleri gezerek mantar hasatı yapan Vali Fuat Gürel, kültür mantarı toprağının serilmesinden toplanmasına kadar geçen aşamalar, paketlenme sistemi ve pazarlaması hakkında bilgiler aldı.

Ülke ekonomisine ve Karabük istihdamına vermiş oldukları katkılardan dolayı firma sahibi Kazım

Vali Fuat Gürel, ziyaretler kapsamında, Eflan Sucukları markası ile Karabük’te faaliyet gösteren Güven Kasabının Cemaller Köyünde bulunan kesimhane ve sucuk üretim tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kesimhane ve sucuk üretim tesislerini gezerek firma sahibi Nuri Öztürk’ten üretim aşamaları ve pazarlaması hakkında bilgiler alan Vali Fuat Gürel, bereketli, bol kazanç temennisinde bulundu.

Gerçekci Sucuklarının Üretim

Vali Fuat Gürel, üretim tesisleri inceleme ve ziyaretleri kapsamında Hasan Gerçekci’nin sahibi olduğu, Gerçek Sucukları markası ile Karabük’te faaliyet gösteren Gerçekci Kasabının Cemaller Köyünde bulunan kesimhane ve sucuk üretim tesislerini de, ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kesimhane ve sucuk üretim tesislerini gezerek firma sahibi Hasan Gerçekci’den sucuk üretim aşamaları ve pazarlaması hakkında bilgiler alan Vali Fuat Gürel, bereketli, bol kazanç temennisinde bulundu.

Ziyaretlerde Vali Fuat Gürel’e, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık, Ziraat Odası Başkanı Hasan Benlioğlu, Cemaller Köyü Muhtarı Adem Atay ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Şube Müdürleri ile Veteriner Hekimler eşlik etti.(Ramazan Öztürk)

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 01:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin