Vali Gürel’den, Üretim Tesislerine Ziyaret

Vali Gürel’den, Üretim Tesislerine Ziyaret

Yayın: 26.07.2022 16:39
Paylaş:
A+ A-

Fuat Gürel, Safkar Kültür Mantarı, Eflan ve Gerçekçi Sucukları Tesislerinde İncelemelerde Bulundu.

Vali Fuat Gürel, ilk olarak Cemaller Köyünde faaliyet gösteren Safkar Kültür Mantarı Üretim Tesisini ziyaret ederek üretim tesislerinde incelemelerde bulundu.

Safkar Kültür Mantarı AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Maraz ile tesisleri gezerek mantar hasatı yapan Vali Fuat Gürel, kültür mantarı toprağının serilmesinden toplanmasına kadar geçen aşamalar, paketlenme sistemi ve pazarlaması hakkında bilgiler aldı.

Ülke ekonomisine ve Karabük istihdamına vermiş oldukları katkılardan dolayı firma sahibi Kazım

Vali Fuat Gürel, ziyaretler kapsamında, Eflan Sucukları markası ile Karabük’te faaliyet gösteren Güven Kasabının Cemaller Köyünde bulunan kesimhane ve sucuk üretim tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kesimhane ve sucuk üretim tesislerini gezerek firma sahibi Nuri Öztürk’ten üretim aşamaları ve pazarlaması hakkında bilgiler alan Vali Fuat Gürel, bereketli, bol kazanç temennisinde bulundu.

Gerçekci Sucuklarının Üretim

Vali Fuat Gürel, üretim tesisleri inceleme ve ziyaretleri kapsamında Hasan Gerçekci’nin sahibi olduğu, Gerçek Sucukları markası ile Karabük’te faaliyet gösteren Gerçekci Kasabının Cemaller Köyünde bulunan kesimhane ve sucuk üretim tesislerini de, ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kesimhane ve sucuk üretim tesislerini gezerek firma sahibi Hasan Gerçekci’den sucuk üretim aşamaları ve pazarlaması hakkında bilgiler alan Vali Fuat Gürel, bereketli, bol kazanç temennisinde bulundu.

Ziyaretlerde Vali Fuat Gürel’e, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık, Ziraat Odası Başkanı Hasan Benlioğlu, Cemaller Köyü Muhtarı Adem Atay ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Şube Müdürleri ile Veteriner Hekimler eşlik etti.(Ramazan Öztürk)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CK Enerji çalışanları, İstanbul Yarı Maratonu’nda kanserle mücadele için koştu

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CK Enerji çalışanlarından oluşan “Gönüllerin Enerjisi Koşu Takımı” bu yılki İstanbul Yarı Maratonu’nda, “Enerjimiz İyilik İçin” mottosuyla Kansersiz Yaşam Derneği yararına koştu.

Şirketten yapılan açıklamada, koşu takımının 30 kişiden oluştuğu kaydedildi.

İstanbul Yarı Maratonu'nun, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından 28 Nisan'da düzenlendiği belirtilen açıklamada, “Bu yıl da maratonda yer alan CK Enerji çalışanlarından oluşan 'Gönüllerin Enerjisi Koşu Takımı', Kansersiz Yaşam Derneği aracılığıyla mücadele eden ailelere destek olmak için koştu.” ifadesi kullanıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CK Enerji Kurumsal İletişim Direktörü Burcu Cankurtaran, şunları kaydetti:

“Toplumsal konulara dikkat çekmek için bize büyük fırsat sunan İstanbul Yarı Maratonu’nda yer almaya önem veriyoruz. Bu yıl 30 kişiden oluşan koşu takımımızla Kansersiz Yaşam Derneği ile birlikte maratonda yer alarak kanserle mücadele eden ailelere umut olmak için koştuk. Ekip arkadaşlarımız 10 kilometre boyunca adımlarını iyilik için attılar. Koşu tamamlansa da bağış kampanyaları 13 Mayıs’a kadar devam ediyor. Spor aracılığıyla sivil toplumun gelişimine destek olmak, farkındalık oluşturmaya katkı sağlayabilmek mutluluk verici.”