Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
05 Ekim, 2024 13:38 tarihinde yayınlandı
0

Vali Mustafa Yavuz, Karabük Doğa Koleji Kampüsü’nü Ziyaret Etti

Vali Mustafa Yavuz, Karabük Doğa Koleji Kampüsü’ne gerçekleştirdiği ziyarette, Kurucu Müdür Salih Aydın ve Kurum Müdürü Zuhal Şencan tarafından karşılandı.

Ziyaretin başlangıcında, Doğa Koleji öğrencilerinin hazırladığı müzik dinletisini dinleyen Vali Mustafa Yavuz, öğrencilere teşekkür ederek, yeteneklerinden dolayı onları tebrik etti.

Vali Mustafa Yavuz, sınıfları ziyaret ederek; öğrencilerle bir araya geldi ve onlarla sohbet etti. Öğrencilerden, eğitim süreçlerine dair düşüncelerini dinleyen Vali Mustafa Yavuz, öğrencilerin geleceğe yönelik hedefleri hakkında bilgi aldı ve onlara başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaretin devamında, Kurucu Müdür Salih Aydın ve Kurum Müdürü Zuhal Şencan ile birlikte okul binasını gezerek, eğitim ve fiziki altyapı hakkında detaylı bilgiler aldı.

Vali Yavuz Doğa Koleji’nin eğitim anlayışından dolayı Kurucu Müdür Salih Aydın’a teşekkür ederek, geleceğin teminatı olan gençlerin yetiştirilmesinde bu tür kurumların büyük rol oynadığını belirtti. (Karabük Valiliği Bülteni)

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 01:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin