Vali Yavuz, Şehit Mehmet Esen Asayiş Ekipler Amirliği’ni Ziyaret Etti

Vali Yavuz, Şehit Mehmet Esen Asayiş Ekipler Amirliği’ni Ziyaret Etti

Yayın: 30.12.2023 12:16
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri tarafından tefrişatı, çevre düzenlemesi ve tadilatı gerçekleştirilen Yeşil Mahalle Şehit Mehmet Esen Asayiş Ekipler Amirliği’ni ziyaret etti.

Amirliğe gelişinde, şehidin  babası Celal Esen, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökçek, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Zekeriya Çoban, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Çapraz ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Binanın, çevre düzenlemesi ve tadilatını yapan Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Çapraz ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür eden Vali Mustafa Yavuz; “Bu çalışma, şehidimizin aziz hatırasına yakışır bir şekilde hayata geçirildi. Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkan ve Meclis Üyeleri’ne, bu anlamlı hizmetleri için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.(Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu suçundan 12 yıl 7 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un İlkadım ilçesinde,12 yıl 7 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışma yürütüldü.

Ekipler, “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan aranan ve aynı suçtan hakkında 12 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.Y.A'yı Kazım Karabekir Mahallesi’nde yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından hükümlü, cezaevine teslim edildi.