Vali Yavuz, Şehit Metin Arslan’ın Kabrini Ziyaret Etti

OŞOkan Şimşek1 Mart 2025, 13:451 dk okuma
Vali Yavuz, Şehit Metin Arslan’ın Kabrini Ziyaret Etti

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, 15 Temmuz Derneği tarafından düzenlenen "Şehitlerimizin Ruhuna Mevlit Programı"nın ardından, 15 Temmuz şehidi Metin Arslan’ın kabrini ziyaret ederek dua etti.

Kabir başındaki programa, Vali Yavuz’un yanı sıra Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, şehidin ablaları Nurcan ve Fatma Arslan ile 15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç katıldı.

Vali Yavuz, "15 Temmuz gecesi vatanı, bayrağı ve bağımsızlığı uğruna canını feda eden kahramanlarımızı unutmayacağız. Onların aziz hatırasına sahip çıkmak hepimizin en büyük sorumluluğudur. Şehidimiz Metin Arslan’ı ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz." dedi.

Ziyaret, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından sona erdi.

İlgili Haberler

Tümü

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.

Henüz yorum yok.

İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.

ReklamSol Reklam
ReklamSağ Reklam