blank
Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2024 08:45 tarihinde yayınlandı

Vodafone, Voleybol Milletler Ligi’nde müşterilerine 140 milyon lirayı aşkın internet faydası sundu

İSTANBUL (AA) - Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımlar Ana Sponsoru ve Sultanlar Ligi İsim Sponsoru Vodafone, Antalya'da düzenlenen 2024 Voleybol Milletler Ligine özel düzenlediği hediye internet kampanyasıyla müşterilerine 140 milyon lira'nin üzerinde fayda sağladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone, Antalya’da düzenlenen 2024 Voleybol Milletler Ligi süresince dijital kanalları ve mağazaları üzerinden müşterilerine imzalı formadan milli maç biletine kadar çeşitli hediyeler kazanma şansı sundu. Vodafone, 15-19 Mayıs'ta müşterilerine tüm maçları takip edebilsinler, desteklerini ve coşkularını sonuna kadar paylaşabilsinler diye Vodafone Yanımda üzerinden 1 gün geçerli 5 GB olmak üzere 5 günde toplam 25 GB internet hediye etti.

1 milyonu aşkın müşteriye yaklaşık 10 milyon GB internet hediyesi sunuldu. Bu kampanyayla müşterilere 140 milyon liranın üzerinde fayda sağlandı. Ayrıca, 18 Mayıs'ta yapılan "Gizli Hazine" kurgusuyla Antalya bölgesi özelinde "Vodafone Yanımda" üzerinden cihaz satın alan 26 kişiden 7'sine maç bileti hediye edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, Türk kadın voleybolunun ve kadın sporcuların yanında durrduklarını belirterek, "Voleybol dünyasının önemli turnuvalarından Voleybol Milletler Ligi'nde de logomuzu ve ismimizi vermekten gurur duyduğumuz A Milli Kadın Voleybol Takımımızın yanında olduk. Antalya'da düzenlenen turnuva süresince düzenlediğimiz kampanyalarla müşterilerimize çeşitli hediyeler kazandırdık. Türk kadın voleybolunun dünyada ve Türkiye'de bilinirliğinin artmasına katkı sağlamaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

- 3 bin müşteriye ilk 3 ay ücretsiz "YouTube Premium" üyeliği

Voleybol Milletler Ligi'nin ilk haftasında, yaklaşık 3 bin Vodafone müşterisi YouTube Premium üyeliğine ilk 3 ay ücretsiz sahip oldu. Bu müşteriler, istedikleri içeriği reklamsız olarak izleyebilecek. 3 ay ücretsiz YouTube Premium fırsatı, "Vodafone Yanımda" uygulamasında yer alan online eğlence platformu "Eğlence Yanımda"da sınırlı süreyle devam ediyor.

Vodafone'un online eğlence platformu Eğlence Yanımda'da Voleybol Milletler Ligi haftasına özel Voleybol temalı GB Avı servisi ile müşterilere 9 binin üzerinde GB kazandırıldı. Tamamı voleybolla ilgili sorular 7 bin 744 kez cevaplandı.

Vodafone, Voleybol Milletler Ligi haftası boyunca Antalya Spor Salonu’nda 5G teknolojisiyle sunduğu maç deneyimine herkesi ortak etti. İlk hafta oynanan Türkiye maçları öncesinde "en hızlı servisin" hızını en yakın tahmin eden12 kişi Vodafone’dan imzalı forma kazandı.

Voleybol Milletler Ligi’nde Vodafone'un kişisel dijital asistanı TOBi'ye şanslı kelimeyi yazan müşteriler, voleybol kadın milli takım forması ve imzalı voleybol topu kazanma şansı elde ediyor. Kampanyaya bugüne kadar 296 bini tekli katılımcı olmak üzere toplam 360 bin katılım oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Esra Oğuzkağan Özkan tarafından
04 Haziran, 2025 17:12 tarihinde yayınlandı

Zopran’da Köy Usulü Börek Yapımı Nesilden Nesile Aktarılıyor

Karabük'ün Zopran Köyü'nde, geleneksel su böreği yapımını dört kuşaktır sürdüren Fatma Baylam, gelini ve torununa köy mutfağına ait tüm bilgilerini aktarıyor.

Köy sakinlerinden Fatma Baylam, köydeki kadınların, özellikle Kurban Bayramı gibi özel günlerde misafirlerine ikram etmek üzere geleneksel su böreğini yaptıklarını ve hazırlıklarının devam ettiğini açıkladı. Köyde 3 gün süren bayramlaşmada yaklaşık 50 kişiye yemek verdiklerini de ifade etti.

Bayram öncesinde kadınlar, köyün ünlü su böreği tarifini hayata geçiriyor. Baylam, yaptığı açıklamada, bayram sofralarının vazgeçilmezleri arasında su böreğinin bulunduğunu belirtti. Yapım aşamalarını anlatırken, 15 yufka açıldığını ve bunlardan 7 tanesinin kaynayan suyun içinde haşlandığını, ardından dikkatlice tepsiye üst üste dizildiğini söyledi. Sonrasında, arasına ilk olarak çiğ yumurta kırıldığını ve yufkaların üzerine sürüldüğünü dile getiren Baylam, üzerine ayrıca tavada pişirilmiş yumurtaların elde parçalara ayrılarak maydanozla karıştırılmasıyla iç harcının hazırlandığını aktardı. Bu hazırlıkların ardından, tepsiye 8 tane daha yufkayı yağlayarak üst üste eklendiğini, böreğin son haline getirilip fırına verilmek üzere hazırlandığını ekledi.

Fatma Baylam ve gelini Şule Baylam, geleneksel tarifle hazırlanan su böreğinin, diğer özel günlerde olduğu gibi bayramda da misafirlerin beğenisiyle ikram edileceğini belirtti. Köydeki bu gelenek, nesiller boyunca devam ederek, bayram sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olmaya devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin