blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
27 Şubat, 2025 14:17 tarihinde yayınlandı

Yaban hayvanları için karla kaplanan ormanlara yem bıraktılar

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde kar yağışının tesirli olduğu ormanlara yaban hayvanları için yem bırakıldı.
Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, soğuk hava ve ağır kar yağışı sebebiyle yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için yemleme çalışması yapıldı. Tosya Tabiat Muhafaza ve Ulusal Parklar Şefliği, Çaykapı Köyü Ziraî Kalkınma Kooperatifi’nin de katkılarıyla hazırlanan yemler, ağır kar yağışının görüldüğü bölgelere yem bırakıldı. Tosya Kaymakamı Uğur Ünsal, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Çağrı İncirkuş, İlçe Orman İşletme Müdür Yardımcısı Adil Karaoğlu ve Tabiat Muhafaza ve Ulusal Parklar Şefi Derya Demirci de yemleme çalışmalarına katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2025 12:32 tarihinde yayınlandı

JASAT ekipleri aranan 4 kişiyi yakaladı

Bartın’da jandarma grupları çeşitli kabahatlerden uzun müddettir aranan 4 kişi yakalandı.
İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri tarafından, "Kişinin Kendisini Kamu Vazifelisi yahut Banka, Sigorta, Kredi Kurumlarının Çalışanı Olarak Tanıtması yahut Bu Kurumlarla Bağlantılı Olduğunu Söylemesi Suretiyle Dolandırıcılık" cürmünden hakkında 12 yıl 8 ay mutlaklaşmış mahpus cezası bulunan V.Y. isimli şahıs, "Bilişim Sistemleri Banka yahut Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık" ve "Türk Vatandaşı yahut Yabancının Yurt Dışına Çıkmasına İmkân Sağlama" hatalarından hakkında 14 yıl 6 ay mutlaklaşmış mahpus cezası bulunan A.F. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Ayrıca takımlar, "Kullanmak İçin Uyuşturucu yahut Uyarıcı Husus Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak" cürmünden hakkında 4 yıl 4 ay mutlaklaşmış mahpus cezası bulunan K.B. isimli şahıs ile "Banka yahut Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık" kabahatinden hakkında 3 yıl 4 ay katılaşmış mahpus cezası bulunan Y.S. isimli şahıs yakalayarak, isimli mercilere teslim etti.
Yakalanan şahısların, Jandarma ve adliyedeki süreçlerinin akabinde cezaevine götürülmesi bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin