Yağlı’nın Vaatleri Gündem Oldu

Yağlı’nın Vaatleri Gündem Oldu

Yayın: 09.02.2024 12:53
Paylaş:
A+ A-

Ovacık’tan İl Genel Meclisi üyesi olmak isteyen Sofuoğlu Köyü Muhtarı Muhammer Yağlı ortaya koyduğu vaatlerle dikkat çekiyor

Yağlı’nın vaatleri gündem oldu

AK Parti Ovacık İl Genel Meclisi Üyesi aday adayı MuhammerYağlı’nın paylaştığı vaat ve projeler ilçede ve Karabük kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Karabük’ün genç iş insanlarından, Ovacık Sofuoğlu köyü muhtarı 32 yaşındaki Muhammer Yağlı AK Parti’den İl Genel Meclis üyeliği için yaptığı başvuru sonrası seçim çalışmaları kapsamında ortaya koyduğu vaatlerle ilgi odağı haline geldi.

OVACIK’A 28 KONUT, 4 İŞYERİ

Ovacık ilçe merkezinde 28 daire, 4 dükkanlık projeye yakın zamanda başlayacağını belirten Muhammer Yağlı, İl Genel Meclis Üyeliğine aday gösterildiği takdirde, seçimi kesin kazanacaklarını belirtiyor ve dikkat çekici vaatlerde bulunuyor.

SEYYAR AKARYAKIT TANKERİ KURULACAK

Ovacık İl Genel Meclis Üyesi seçilmesi halinde, Ovacık’ın 42 köyünde bulunan, köy konaklarının ve yemekhanelerinin tüm boya ve badana malzemelerini kendisinin vereceğini, yine 42 köye, köy çeşmesi yaptıracağını söyleyen Muhammer Yağlı, Ovacık’a seyyar bir akaryakıt istasyonu kuracağını, seyyar akaryakıt tankerini ihtiyaç halinde köylere de göndereceğini belirtti.

ATIL DURUMDAKİ KÖY OKULLARI ELDEN GEÇECEK

“Köylerimizin genel sorunları yol, su, dere ıslahları, stabilize malzeme ve diğer eksiklikleri 5 sene içinde hangi köyün ne eksiği var ise sistemli bir şekilde çözüme kavuşturulacaktır. Her muhtar, her sene köyüne ne hizmet alacağını önceden bilecek.” diyen Yağlı, diğer vaatlerini ise şu şekilde dile getirdi;

“Köylere yerleşim özendirilerek, gereken projeler için yardımcı olunacak. Kullanılmayan köy okullarının, köy yaşam merkezi haline dönüştürülmesi için tüm çalışmalar en kısa sürede yapılacak. Köylerimizde gerekli iş makinelerin çalışma düzeni sistemli bir şekilde hangi gün ve sürede geleceği, yapacağı işler ve yaptığı işler WhatsApp üzerinden her bir muhtara gönderilecek. 24 saat köy muhtarlarımız ve köylülerimiz tarafıma ulaşabilecek.”

KÖYLERE EŞİT MESAFEDE OLACAĞIM

İl Genel Meclisi Üyeliğinden, toplantılardan ve komisyon çalışmalarından alacağı tüm ücretleri 42 köyünün gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla köylere eşit şekilde paylaştıracağını da açıklayan Muhammer Yağlı “Hani diyoruz ya ‘hizmet için geleceğiz’ diye, sözde kalmasın istedik. Ben yapabileceğim işleri açıkladım. ‘Daha iyisini ve daha fazlasını yaparım’ diyeni de takdir ederim. Amaç halka hizmet ise böyle hizmet olmalı anlayışını taşıyorum” ifadelerini kullandı. (Halil Kızılyer)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Trafik Haftası etkinliği düzenlendi

Yayın: 05.05.2024 21:40
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde Trafik Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi.

İlçedeki bir alışveriş merkezinin bahçesinde düzenlenen etkinlikte 160 öğrenci, 145 yetişkin olmak üzere 305 kişiye bilgilendirme yapıldı.

Etkinlikte katılımcılara broşür, boyama kitabı, jandarma çocuk dergisi, düdük, şeker ve çikolata ikram edildi.