Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
08 Temmuz, 2025 22:07 tarihinde yayınlandı
0

Yangın çıkan cami büyük hasar aldı, Kur’an-ı Kerim’ler zarar görmedi

Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Mağlakamboz Yaylası’ndaki mescitte çıkan yangın önemli hasara yol açarken, caminin içinde bulunan Kur’an-ı Kerim’ler ziyan görmedi.

Edinilen bilgilere nazaran, Mağlakamboz Yaylası’ndaki mescitte şimdi belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye, Çaykara jandarma ve itfaiye grupları sevk edildi. Kısa müddette olay yerine ulaşan itfaiye grupları, alevlerin büyümesini engelleyerek yangını denetim altına aldı. Yangının caminin iç kısmında büyük hasara yol açtığı öğrenilirken, mescitteki Kur’an-ı Kerim’ler hiçbir ziyan görmeden mescitten çıkarıldı.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2026 21:56 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da 102 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi

Kastamonu’nun Daday ilçesinde polis ekiplerince bir araçta yapılan aramada 102 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Daday İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince, Daday ilçesinde durdurulan bir araçta arama yapıldı. Aramada, 102 adet gümrük kaçağı, kayıt dışı ve faturasız cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin