Yaşar “ Bu zamana kadar hiç kimseye taraf olmadık”

Yaşar “ Bu zamana kadar hiç kimseye taraf olmadık”

Yayın: 04.10.2023 14:50 |Güncelleme: 27.12.2023 16:40
Paylaş:
A+ A-

CHP 12’nci olağan il kongresi hafta sonu yapılacak. Pazar günkü genel kurul öncesi mevcut İl Başkanı Vedat Yaşar basın toplantısı düzenleyerek İl başkanlığına aday olduğunu resmen açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar 8 Ekim Pazar günü yapılacak olan olağan genel kurulda başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Adaylığınıtüm ilçe başkanlarıyla birlikte düzenlediği basın toplantısı ile duyuran Başkan Yaşar “Bizler bu zamana kadar hiç kimseye taraf olmadık. Bizleri taraf olarak kimse görmesin. Bizler Atatürk’ün kurmuş olduğu partimizin ilkelerine bağlıyız. Cumhuriyetçiyiz, Halkçıyız, Milliyetçiyiz, Devletçiyiz, Devrimciyiz ve Laikiz. Bizleri bu yoldan kimse çeviremez” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Teşkilatının 38. Olağan genel kurulu 8 Ekim Pazar günü yapılacak. Genel kurul öncesi mevcut il başkanı Vedat Yaşar ilk başkanlığına adaylığını resmen açıkladı. Partisi binasında düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını açıklayan Vedat Yaşar, ilçe başkanlarının yanı sıra partililerin de katıldığı toplantıda açıklamalarda bulundu

BU ZAMANA KADAR HİÇ KİMSEYE TARAF OLMADIK

Mevcut il Başkanı Abdullah Çakır’ın milletvekili aday adayı olması nedeniyle il başkanlığı görevine getirilen ve il başkanlığı yaptığı sürece hiç kimseye taraf olmadıklarını belirten CHP il Başkanı ve 8 Ekim’de yapılacak olan kongrede aday olan Vedat Yaşar “Bundan yaklaşık 10 an önce mevcut il başkanımız Abdullah Çakır’ın milletvekili aday adayı olmasından dolayı il başkanlığını görevine yönetim olarak getirilmiştim. O tarihten bu tarafa arkadaşlarımızla birlikte özverili bir çalışma sergiledik. Bu süreç içerisinde olumlu olumsuz bir dizi olaylarla karşılaştık. Bunlar siyasi gerekse çevresel olaylar. Bir yandan seçim çalışmaları yürütürken, bir yandan da büyük felaketler için uğraşlar verildi. Yine bu dönemde hep birlikte seçimleri yaşadık. 8 Ekim 20023 Pazar günü 38. Olağan il kongremizi yapacağız. Pazar günü yapacağımız 12. Olağan genel kongremizde il başkanlığına adayım. Bizler bu zamana kadar hiç kimseye taraf olmadık. Bizleri taraf olarak kimse görmesin. Bizler Atatürk’ün kurmuş olduğu partimizin ilkelerine bağlıyız. Cumhuriyetçiyiz, Halkçıyız, Milliyetçiyiz, Devletçiyiz, Devrimciyiz ve Laikiz. Bizleri bu yoldan kimse çeviremez. Önümüzdeki günlerde büyük değişimler yaşayacağız. Karabük Merkez’de, Yenice’de, Ovacık’ta, Eskipazar’da ve Eflani’de büyük değişimler yaşayacağız.Safranbolu’da yaşadığımız sosyal ve kültürel belediyeciliği Karabük merkez ve ilçelerimize taşıyacağız. Bizler buna inanıyoruz, tüm vatandaşlarımızda buna inansınlar. Çok çalışıp hep birlikte başaracağız”

Bu açıklamasının ardından basın mensupları tarafından 8 Ekim tarihinde yapılacak olan il kongresinde başka aday olup olmadığını sorusunu cevaplayan CHP İl Başkanı Vedat Yaşar “Şu ana kadar il başkanlığı ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi” şeklinde cevap verdi.(Esra Oğuzkağan Özkan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hentbol: Kadınlar Süper Lig

Anadolu Ajansı
Yayın: 12.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Hentbol Kadınlar Süper Lig Sıralama Etabı ikinci maçında Görele Belediyespor, sahasında İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 37-31 yendi.

Görele 13 Şubat Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 17-13 ev sahibi takımın üstünlüğüyle tamamlandı.

Görele Belediyespor, iki maçını da kazanarak üst tura yükseldi.