Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2025 09:53 tarihinde yayınlandı
0

Yavruları duvar arasında mahsur kalan kedilerin imdadına itfaiye ekipleri yetişti

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde bir kamu kurumuna giren anne kedinin yavruları duvar boşluğunda mahsur kaldı. Çalışanlarının sesleri duyması üzerine olay yerine itfaiye takımları çağrıldı. Yavru kediler operasyonla kurtarıldı.

Edinilen bilgiye nazaran, anne kedi şimdi bilinmeyen bir nedenle iki yavrusunu duvar boşluğuna düşürdü. Yavru kedilerin seslerini duyan işçi, birinci olarak kendi imkânlarıyla kedilere ulaşmaya çalıştı fakat başarılı olamayınca Kozlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne haber verildi. Olay yerine gelen takımlar, yavru kedilerin bulunduğu bölgeyi tespit etti. Kedilerin katlar ortasındaki duvar boşluğuna düştüğü anlaşılınca gruplar, denetimli biçimde duvarı kırmaya başladı. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İtfaiye grupları, titiz bir çalışmayla yavruları tek tek çıkardı. Yavru kedilerin sıhhat durumlarının güzel olduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:01 tarihinde yayınlandı
0 0

Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”

CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.

Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.

Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.

Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin