Yazıköy TOKİ SAKEM Yılsonu Sergisi Açıldı

Halil Kızılyer
Yayın: 06.06.2016 10:07
A+ A-

Yazıköy TOKİ SAKEM’de gerçekleştirilen Yılsonu Sergisi yoğun katılımla açıldı.

Açılış öncesi konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, “Safranbolu’da üretilmiş son dönemlerin en önemli markalarından birisi SAKEM’dir. Mayıs ayının son dönemlerinde yapılan etkinliklere şöyle bir bakıyorum neredeyse yüzde 80’inin odağı SAKEM. Yine SAKEM Safranbolu’nun sosyal hayatında da önemli bir yer işgal etmekte. Önemli noktalardan bir tanesi de Safranbolu’muza gelen özellikle devlet büyüklerimiz mutlaka SAKEM’i ziyaret etmekte” dedi.

Her Belediyenin asfalt, park bahçe gibi çalışmaları yapmak zorunda olduğunu kaydeden Başkan Aksoy, bu çalışmaları ekibi ile fevkalade yaptıklarını dile getirerek, “Örneğin bugüne kadar 68 adet yeni park yapmışız, belediyemizin hizmetine 109 tane araç satın almışız, 4 yılda 298 bin ton asfalt sermişiz. Yani bu rakamlar oldukça ciddi rakamlar. Ancak şöyle bir baktığınızda bunlar çok fazla dikkat çekmiyor ama SAKEM dikkat çekiyor. Ani SAKEM’de biz insanımıza dokunuyoruz. Safranbolulu hemşerilerimiz ile bir araya geliyor ve belediye ile insanımız burada temas noktası oluşturuyor. Bu nedenle SAKEM özel ve daha çok yaygınlaşmalı diye düşünüyorum” dedi.

SAKEM çatısı altında hizmet veren bilgi evine de değinen Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “Burada çocuklara sadece maddi eğitim değil takviye eğitimde veriyoruz. Yani sadece derslerine yardımcı olalım değil. Çocuklara iyi insan olmayı, maneviyatı öğretiyoruz. Sonra ailesine gidiyoruz. Çocuğun bir derdi var mı bir eksiği var mı bunları öğreniyoruz. Kısaca Bilgi Evi ile de çocuklarımızı bir araya getiriyoruz. Bilgi Evimize bir eğitim öğretim dönemi boyunca 400’ün üzerinde çocuğumuz gelmiş. Eğitim görmüş. İnşallah Yazıköy TOKİ SAKEM’de de Bilgi Evinin şubesini açmak nasip olur İnşallah” şeklinde konuştu.

Bu güzel çalışmaları yaparken en büyük desteği Safranbolu halkından gördüğünü sözlerine ekleyen Başkan Aksoy; “Bu kadar değişik branşta kurs ve o kurslara olan rağbet bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Bir önemli konu da SAKEM çok değerli bir ekip ile iş başında. Ben bu vesile ile tüm mesai arkadaşlarımız teşekkür ediyorum. Bununla birlikte Kaymakamlığımız, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İş – Kur İl Müdürlüğümüze de verdikleri büyük desteklerden dolayı bir kez daha teşekkürlerimi sunuyor, müthiş el emeği örneklerinin sunulduğu bu güzel sergide emeği olan herkesi tebrik ediyor hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Başkan Aksoy, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sezai Öztaş ve vatandaşlar ile birlikte sergi açılışına geçildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

MediaMarkt, “Dijital İkiz” projesiyle fiziksel mağaza deneyimini sanal gerçeklik dünyasına taşıdı

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.09.2024 20:52
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt, “Dijital İkiz” projesi kapsamında, tüketicilerine sunduğu fiziksel mağaza deneyimini sanal gerçeklik dünyasına taşıdı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, MediaMarkt'ın TechArena konsept mağazasının Sanal Gerçeklik platformu Spatial.io üzerinde oluşturulan, cep telefonu, tablet, bilgisayar ve VR gözlüklerden ziyaret edilebilen Dijital İkizi, bu kez MediaMarkt mağazalarında konumlandırılan VR alanları üzerinden 3D internet ortamında deneyimlenebilecek. Tüketiciler Metaverse evrenindeki mağazada sanal tura çıkabilecek ve beğendikleri ürünleri satın alabilecek.

MediaMarkt'ın tüketicilere fiziki dünya alışveriş deneyiminin etkileşimli ve ileri teknoloji odaklı bir versiyonunu sanal gerçeklik ortamında sunmak amacıyla başlattığı Dijital İkiz projesi, fiziksel engelleri ortadan kaldıran VR deneyimiyle tüketicilere alternatif, etkileşimli ve eğlence dolu bir gezinti ve alışveriş deneyimi sunuyor.

MediaMarkt'ın İstanbul, İzmir ve Ankara'da bulunan mağazalarını ziyaret eden tüketiciler, bu mağazalarda konumlandırılan özel deneyim alanlarındaki VR gözlüklerini kullanarak Tech Arena mağazasının olanaklarını, ürün ve marka çeşitliliğini bulundukları yerden keşfedebilecek.

Tüketicilerin son teknoloji ürünleri Metaverse evreninin büyüleyici ortamında farklı bir bakış açısından inceleyerek deneyimleyebilecekleri VR deneyim alanları eylül itibarıyla tüketicilerin deneyimine sunulacak ve 2025'in ocak ayına kadar MediaMarkt'ın İstanbul Marmara Park Tech Arena, İzmir Optimum ve Ankara Kentpark mağazalarında ziyaret edilebilecek.