Her Telden (12.Ocak.2018)
İlgili Haberler
Yorumlar23
Sizleri adam sanmıştım çok özür dilerim çocuklar.Adam genel başkanı laf/söz etmiş.Yahu TBMM DE Genel Başkana yumruk attılar,ne yapsın adam.Gelmiş bir münasebetsiz bunu yapmış.Safranboludaki münasebetsizin yaptığı gibi.Maşallah bunu nasıl kamuoyuna taşıdılar hayret taşıyanları provokatörlük noktasında alkışlamak lazım.
Yazilanlari dikkatle okudum..CHP genel baskanina hemde yine bu partinin Safranbolu Ilce Merkezinde Vatan partili bir kisi hakaret ediyor hem de bu partinin enust duzey yoneticilerinin yaninda asagiliyor...Olayin bu yaniyla baslayan tartisma buyumus gitmis..Bu iddianin dogru oldugu taraflarca da teyit ediliyor...El insaf .Scandala ev sahibi olan ilce baskani cemkirmis de cemkirmis.. Adam hem suclu hem guclu...Yanina buldugu yandaslariyla burada iddia sahibi tehdit ediliyor...Partiden atilmaliymis..Kilicdaroglu olayi duydugunda kim atiliyor goruruz...Partinin genel baskan yardimcisi gurup baskan vekili ve Bartin milletvekili de bu olayin taniklaridir..Olayin gelisiminde il ve ilce yonticileri sorumluluk sahibdirler..Olayi ortbas etmeye calistiginiz her halinizden belli..Iddia sahibini kutluyorum..Partimize sahip ciktigi icin..Sizler bunun hesabini elbet vereceksiniz...Yooook oyle yagma Hasanin boregi..
Parti buyugu profilinde sayfanda 12 Eylul oncesi referanslari veriyorsunuz da partiden insamlari attiginizi falan yaziyorsunuz ya ...Bilelim de bi ornek verseniz ..Kimi partiden attiniz.Ben de o yillarda bu partinin Karabukteki genclerindendim..Biraz daha anlat da taniyalim seni.Nasil olmus da sizden feyz alamamisiz... Klavyesi dogrulari yazan tosuncuk ol...Baskasi olma kendin ol..Herseyden onemlisi adam ol...Hic ilgisi olmadiginiz bu tartismada dolgu malzemesi olmana hic de gerek yoktu...Ders alma donemini coktan gectik..O hakaretlerini de tek tek yediririz adama..Muhatap kabul edilecek sayginlikta olmadigin ortada...Son olarak sunu soylerim k i dogrulari soylemekten asla vazgecmeyecegim...Sizler de kendi argumanlarinizla benim yazdiklarimi yalanlayin.. .Bir de partiden atmak konusunda elinizi cabuk tutun..Gunu geldiginde ihanetin ortaklari nasil atiliyormus gorursunuz...Yalama ve yandasligin tavan yaptigi ulkede Aristonun su sozuyle bitiriyorum SOZLERINIZE katilmiyorum ancak soz soyleme ozgurlugunuzu sonuna kadar destekliyorum..
Size celallenmemek hic mumkun degil..Siz bu tartismaya sadece maydonoz olmus objektiflilten uzak yanli tarafkir bir tutum sergileme goreviyle giyinip kusanmissiniz.Alt cene protezin ve miyopi gozlugun arzali...Ahlak kursusunde akademisyen kadron hazir...Yok oyle bizim zamanimizda soyleydi boyleydi aciklamalarina..Ben de burada parti dusturunu almis belli deneyimleri ve donanimi olan bir kimlikle olaylari paylastigimi dusunuyorum..Kabul edersin etmezsin ancak yazdiklarinla beni yargilayamaz ve de suclayamazsin...Bu hakki kendininizde gormek saygisizligi icindesiniz.Konuyu kisisellestirmeyi basardiniz...Tartismanin boyutunu ele alinan konulari tartismadan uzaklastirmayi hedeflediniz.Sahi siz bu tartismaya siparis mi edildiniz ????Ortaya koyduklarimi cevremdekiler yakinen bilir .Bu partinin her kademesinde olaylari ele alacagimdan hic kuskunuz olmasin..Partiye sahip cikma sorumlulugumuz geregi atilmasi gereken tum adimlar atilacaktir..Golge etme baska ihsan istemez...Delikanlilik kafa goz kirma ve kardeslik...Film gibi...Yillarin icicisi Aydin Boysan bile kafayi bir turlu bulamadi..Biraz yardimci olsaniz..Dogrudan ve haklidan yana tutumlariniz vijdaninizda sorgulansin..Iyiliklerle kalin.
LA KARABÜKLÜ GİNE KÜME DÜŞTÜN BE.HER MEVZUYA MAYDANOZ OLMA DİYORUM SANA.BAK GİNE KÜME DÜŞTÜN.BİRŞEY BİLDİYİN YOK ÇOK ŞEY BİLİYOMUŞ GİBİ DAVRANIYOR.SAÇMALAYIP DURUYOR BE KÖYLÜM HEMŞERİM.BİR TÜRLÜ NORMALİ TUTTURAMADIN GİTTİ.HEP YANILGI İÇİNDESİN.
BANADA CELALLENMİŞSİN DOSTUM.BU PARTİNİN TOPLANTILARINDA BUNLARI DİLE GETİREBİLSEN SENİN ALNINDAN ÖPERİM.BENİM AKTİF SİYASETTE BULUNDUĞUM ZAMANLARDA CHP BU SORUNLARINI PARTİNİN TOPLANTILARINDA KONUŞUR KAFA GÖZ KIRAR ANCAK MERDİVENLERDEN KOLKOLA İNİLİRDİ.SENİN DELİKANLILIĞINI BUNLARI PARTİ TOPLANTILARINDA KONUŞURSAN TASTİKLERİM.YOKSA MÜZEVİRCİ,PROVOKATÖR 5 KİŞİNİN ARASINDA OLAN BİR HADİSEYİ TOPLUMA DUYURMA ÇABASI OLARAK DÜŞÜNÜRÜM.KALDIKİ KÜÇÜCÜK BİR OLAYI ÖĞRENMİŞSİN BUNU DUYURMAYI BÜYÜK SİYASET SANACAK KADARDA UFKU DAR BİR İNSANSIN.SENİN GİBİ CHP LİLERDEN UTANMAKTA NE KADAR HAKLI OLDUĞUMU ŞİMDİ ANLADIM.SENİ VE SENİN GİBİLERİ MUHATAP ALDIĞIM İÇİN KENDİ KENDİMEDE KIZDIM. BASİT BASİT İŞLERİ KAMUOYU GÜNDEMİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORSUN YA HELAL OLSUN DEMEMİ BEKLERSİN.BU DURSUN ALTIPARMAK TAKINTINADA ANLAM VEREMEDİM.ADAM BİR BAŞKA PARTİYE GİTMİŞ,MİLLETVEKİLİ GİDİYOR NE OLMUŞ GİTTİYSE HALKIN DEYİMİYLE CEHENNEME KADAR YOLU VAR.ÖTEKİ İSİMLER CHP İÇİN DURUYORLAR SENİN SIKINTIN NE ANLAYAMADIM. KENDİNİ TATMİN İÇİN CHP'Yİ KAMUOYU ÖNÜNDE BU ŞEKİLDE MAHKUM ETMEK KADAR SİYASET AHLAKINA TERS DÜŞÜN BİRŞEY DAHA OLAMAZ.SANA CEVAP VERENLERDE HATA YAPTILAR.BENDE DAHİL.BUYUR MEYDAN SENİN KLAVYE TOSUNCUĞU.12 EYLÜL ÖNCESİNDE SENİN GİBİLERİ DERHAL TESPİT EDER PARTİDEN ATARDIK,DEMEK ŞİMDİ PARTİCİLİK DEYİŞMİŞ SENİN GİBİLER ÖNE ÇIKMIŞ YAZIK..
Ahlaklı olmak,parti ahlakı,parti disiplini ...Bu sayılan deyimlerin taşıdığı anlama uygun davranışlar içinde olmak elbet çok önemli ne varki bu değerlere uygun yöneticilik yapmak çok daha önemli...Bu partiyi her anlamda temsil edebilmek orayı gerçek anlamda bir yuva gibi görebilmekten geçer...Partiye gelmiş en üst düzey yöneticilere,bu partinin genel başkanına yapılan sistematik,planlı saldırıyı kamuoyundan, partililerden saklamak ,gerekenleri yapmamaktır...Üstünü örtmeye çalışmaktır... Siz,burada kimseye ahlak dersi verecek hadde değilsiniz...Sorumluluğunuz önce partiye sahip çıkmak ve ortaya konulan iddianın gerçekliğine bakmak yönünde olmalıdır...İhanet ise sorgulanması gereken daha da önemli bir konu...Olayın parçası durumunda olanların düzeysizlikleri de üslupları da ortada...Sizin adalet kantarınız olayın bu yanını da biraz tartsa diyorum....Objektif olun ..Anlatılanları iyi sorgulayın...Şu anki yönetim kadroları 2019 seçimlerindeki adaylık pazarlıkları ekseninde olagelmiş kollektifliktir...Bu ortaklık:Mehmet Durum,Abdullah Çakır,İbrahim Ayhan,Cevdet Akay ve Dursun Altıparmak çizgisinde olagelmişti...Bu partiden,CHP'den ayrılmayacağına dair,İsterseniz senet vereyim diyen Dursun Altıparmak kalelerinde gördükleri en büyük ŞİKE GOLÜYDÜ....Bu ortaklığın bozulduğunu kimse söyleyemez...Partinin karar alıcıları, ne yazıkki 2019 seçimlerine bu entrikalarla götürecek oluşu olaylara deyim yerindeyse at gözlüğü ile bakmaktır.Bu yöneticilerle girilecek 2019 seçimleri şaibelidir..... Buradan Ahmet Akgün adam gibi adamdır açıklamasında bulunan KARABÜKLÜ rumuzuyla yazan kişiye sormak isterim...Vatan partili olarak CHP Safranbolu ilçede partinin üst düzey yöneticilerine yine bu partinin genel başkanıyla ilgili"Yürüyen merdivene ters bienen bu adamı değiştirin"talimatını vreme cesaretini nereden aldın...Seni kim görevlendirdi????Oraya kim getirdi sana bu fırsatı kimler verdi???? Sen, önce BEKA vadisinde PKK müfrezesineAPO ile birlikte ellerinde gül dağıtan genel başkanını değiştir..Bir de bu şahısın adamlığına vurgu yapıyorsun ya kendisine sorar mısınız arabada el frenini çekmeyi unuttuğu zaman yanında kim varmış????Açtırma kutuyu söyletme kötüyü.. .
Hakkaten sizlerden utanıyorum koca koca adamlar şu haline bakın böyle CHP lilik olmaz,böyle Parti ahlakı olmaz,böyle Parti disiplini olmaz ve bu tavırlarınızla seçmen size oy vermez.Yahu hiçbir şey bilmezseniz şu MHP-AKP yakınlaşmasına bakın bu yakınlaşmaya ne MHP tabanından ne AKP tabanından tek laf edilmeyişine bakın.Demek CHP böyle bir işe girişse,aklınıza gelmiyecek şeyler olacak.Hepi topu bomboş şeylerle karşılıklı ahlaka adaba edebe sığmayan laflarla karşılıklı suçlamalar.Bu mu Particilik,bu mu Mustafa Kemal'in aydınlık yolunda yürümek.Bu mu İktidar olacak CHP'NİN aydınlık..!! kadroları.Allah sizi ıslah etsin.Buyrun meydan sizin birbirinize sövmeye devam edin.
CHP liler arasında yaşanan yazışmaları acıyarak,bakın üzülerek deyil,acıyarak okuyorum.Koca koca adamlar ne basitlikle birbirlerine bunları yazabiliyorlar hayret ve hayretle acımak gerek.Bozuk plak gibi ihanet lafları havalarda uçuşuyor.CHP liler namusluca son Yerel Seçimde Belediye Başkanlığı için kime oy verdiler Kamuoyuna deyil kendilerine söylesinler namuslarını şereflerini kendi benliklerinde sorgulasınlar.Bu halinizle size bir cümle söylemem gerek hepinize akıl,fikir,Parti terbiyesi,Parti ahlakı diliyorum,Parti namusu diliyorum ve yılların CHP lisi olarak sizlerden utanıyorum,sizleri ahlaklı olmaya davet ediyorum.Buyrun meydan sizin.
Mübarek ramazan ayları olmasa çok adam gibi adam çıkar bu Ülkede.Mübarek ramazan ayları bazı karanlık işleri aydınlığa çıkartıyor işte ne yaparsınız hiçbir şey gizli kalmıyor.Gerçeklerin açığa çıkmak gibi kötü bir yanı var adamlar bir anda adamcık oluveriyor.


