Reklam verBu alanda reklamınızı yayınlayınCHP-İYİ PARTİ SEÇİM İŞBİRLİĞİ,BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAYIN DURSUN ALTIPARMAK “AMATÖR MAÇLARI İZLİYOR VE AMATÖR KULÜPLER..”
Karabük Belediye Başkan Adayları,kendi stratejileri uygun biçimde çalışıyorlar,örneğin AK Parti Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL,adeta,tek kişilik bir ordu gibi.
BÖYLESİNE MÜTHİŞ BİR ÇALIŞMA YAPIYOR.
Özellikle Üniversite Öğrencileri ile yakın temas halinde çalışmalarını sürdürürken,ev toplantılarını ihmal etmiyor,bu arada Sayın RAFET VERGİLİ ile ilgili Facebook paylaşımları yapıyor,cevaplar yetiştiriyor.
Sayın RAFET VERGİLİ,tam anlamı ile AK Parti Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’I hedefe oturtmuş,sürekli eleştiriler yapıyor,Sayın UYSAL’IN kendisine cevap vermesinin yolunu açıyor.
Sayın RAFET VERGİLİ bu arada Mahalle Toplantılarını da ihmal etmiyor,Mahallelerde ev toplantılarına,Mahalle sakinleri ile buluşmaya özel bir gayret gösteriyor..
Bize göre en ilginç çalışmaları CHP-İYİ Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Sayın DURSUN ALTIPARMAK yapıyor ve örneğin cumartesi/Pazar günleri AMATÖR MAÇLARI izliyor ve Karabük’te kurulu 22 AMATÖR SPOR KULÜBÜ Başkan,Yönetici ve Sporcuları ile yakın bir ilgi ağı kurmuş görünüyor.
Sayın DURSUN ALTIPARMAK,Belediye Başkanı olursa KARABÜK’TE SPOR üzerine çok ciddi çalışmalar yapacağının mesajını veriyor,yapılan tartışmalara katılmıyor,sakin ve kitleye ulaşmak için çalışmalar yapıyor..
AMATÖR SPOR Kulüpleri kanalı ile gençlere çok önemli mesajlar veriyor..
Diğer Belediye Başkan Adayları da çalışmalarını yürütüyorlar..
KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI VE MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAYIN RAFET VERGİLİ; “ATANMIŞ BELEDİYE BAŞKANI GELSİN KONUŞALIM…”
Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Sayın RAFET VERGİLİ,dün Basın Mensupları ile yemekli bir toplantı da buluştu,çok geniş açıklamalar yaptı.
Sayın RAFET VERGİLİ öncelikle yaptığı çalışmaların geniş bir özetini yaptı,daha sonra da AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’I yine/yeniden BİRLİKTE CANLI YAYINA çıkalım çağrısı ile muhatap etti.
Sayın VERGİLİ,bu kez yaptığı BİRLİKTE CANLI YAYIN çağrısına,yeni bir özellik getirerek,Sayın UYSAL’IN uzmanlık alanı olarak “BU İŞLERİ BİLEMEYECEĞİNDEN söz ederek,”ÜNİVERSİTE BÜNYESİNDEN,EKONOMİ ve İKTİSAT BİLEN ARKADAŞLARINLA BİRLİKTE GEL..” DEDİ.
Dün geniş açıklamalarda bulunan Sayın RAFET VERGİLİ kendi projelerinden söz ederek BİLİM/TEKNOLOJİ Merkezi, SAĞLIK TARAMA Merkezi,KATI ATIK BERTARAF Tesisi,yapımı devam eden KANYON PARK gibi proje ve yatırımlarından söz etti.
HAVAALANI konusuna da değinen Sayın RAFET VERGİLİ “BURAYA KÜÇÜK UÇAKLAR İNEBİLİR.BİR HOLDİNGİN 10 KİŞİLİK UÇAKLARI İNİP,HAVALANABİLİR.O NEDENLE BU MASRAFA GEREK OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM..” yolunda bilgiler verdi.
Sayın RAFET VERGİLİ,yapılan anketlerde 14 puan önde olduğuna işaret etti ve “BEN GÖREV SÜREM İÇERİSİNDE,KARABÜK BELEDİYESİ’NE HİÇ SİYASET SOKMADIM..” iddiasını tekrarladı.
Mükemmel bir performans sergiledi Sayın VERGİLİ..
KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ “ KARABÜKSPOR KONUSUNDA BEN ELİMDEN GELEN HERŞEYİ YAPTIM..” DEDİ.
KARABÜKSPOR Kongresi ve Sayın DURSUN ALTIPARMAK’IN gerek KARABÜKSPOR’A,gerekse KARABÜK’TE SPORA büyük ilgi göstermesi sonucu ,son günlerde,SEÇİM ORTAMINA KARABÜKSPOR’UN DAHİL EDİLMESİ gibi bir ortamı tetikledi.
Karabük Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Sayın RAFET VERGİLİ,dün yaptığı yemekli Basın Toplantısında,bu yönde kendisine yöneltilen bir soruya cevap verdi.
Sayın RAFET VERGİLİ,29 Ağustos 2018 tarihinde yapılan KARABÜKSPOR Kongresi öncesinde yaşanan gelişmelere atıf yaparak “KARABÜKSPOR KONUSUNDA BEN ELİMDEN GELENİ YAPTIM..” dedi.
Daha sonra da “BEKLENEN DESTEKLERİN GELMEDİĞİNE..” göndermelerde bulundu ve “KARABÜKSPOR’UN BU HALE DÜŞMESİNİN NEDENLERİ HAKKINDA,O DÖNEMİN SİYASETİ AÇIKLAMA YAPSIN..” anlamına gelecek ifadeler kullandı..
Bilindiği gibi 9 MART TARİHİNDE KARABÜKSPOR KONGRESİ VAR..
Sayın RAFET VERGİLİ,KARABÜKSPOR konusunda sorulan soruya “BEN ELİMDEN GELENİ YAPTIM..” diyerek,olay için SİYASİ İKTİDARA pas atar gibi bir tutum aldı..
KARABÜKSPOR KONUSU,KARABÜK GÜNDEMİNE OTURUYOR ARTIK..
9 MART GÜNÜ YAPILACAK OLAN KARABÜKSPOR KONGRESİ NOKTASINDA “YENİ BİR YÖNETİM Mİ,YOKSA,KAYYUM HEYETİNE DEVİR Mİ..?”
KARABÜKSPOR Kongresi 9 MART GÜNÜ yapılacak ve bilindiği gibi Kongrenin çoğunluğu KARDEMİR İŞÇİLERİNDEN oluşuyor,peki bu Kongre de ne olacak,neler gelişecek.
İki yol olduğundan söz ediliyor.
BİRİNCİ YOL ; KAYYUM HEYETİNE DEVİR ETMEK.
Bu yol KARABÜKSPOR’UN kapatılmasına kadar gider elbet.
İKİNCİ YOL ; YENİ BİR BAŞKAN,YENİ BİR YÖNETİM KURULU.
Gerçi bu yolun sonu da KARABÜKSPOR KULÜBÜ DERNEĞİ’NİN kapanmasına kadar gidecek görüşü hakim,HİKMET FERİDUN TANKUT Dönemi bu yolun PARKE TAŞLARINI DÖŞEMİŞ zira.
KARABÜKSPOR usul/usul SİYASETİN GÜNDEMİNE GİRİYOR..
Örneğin CHP-İYİ Parti SEÇİM İŞBİRLİĞİ Belediye Başkan Adayı Sayın DURSUN ALTIPARMAK,kısa süre öncesine kadar SİYASETİN GÜNDEMİNDE bile olmayan KARABÜKSPOR olayını,gündeme taşıdı..
Şu an SİYASET KARABÜKSPOR için ne yapabilir sorusuna cevap aranıyor..
KARABÜKSPOR 9 MART Tarihinde ne olabilir sizce..?
AK PARTİ SAFRANBOLU İLÇE BAŞKANI SAYIN MEHMET SARI,BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAYIN ALİ KAYA “BELEDİYE PROJELERİ 1 MART GÜNÜ…”
Geçtiğimiz cumartesi günü,AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Avukat Sayın MEHMET SARI ve Belediye Başkan Adayı Sayın ALİ KAYA,Gazetemiz Bürosuna bir nezaket ziyaretinde bulundular.
1 MART TARİHİNDE PROJELERİNİ AÇIKLAYACAKLARINI SÖYLÜYORLAR.
Bilindiği gibi MHP Safranbolu Belediye Başkanı Sayın FATMA DANIŞMAN geçtiğimiz günlerde projelerini açıklamıştı,AK Parti İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı,galiba,CHP’NİN açıklayacağı projeleri de görmek istiyorlar.
Her ne ise artık.
1 MART GÜNÜ PROJELERİNİ AÇIKLAYACAKLARINI SÖYLÜYORLAR.
Bu arada,özellikle,AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Sayın ALİ KAYA,çok iddialı görüşler ortaya koyuyor ve İlçenin Turizm potansiyeli başta olmak üzere,yaşanan su sorununa,çöplük sorununa,şehiriçi trafik sorununa kadar uzanan fikirler koyuyor ortaya.
İlçe Başkanı Sayın MEHMET SARI ve Belediye Başkan Adayı Sayın ALİ KAYA,bunları anlatırlarken,AK Parti’nin tüm Kurulları ile sahaya indiğine işaret ediyorlar ve “PARTİ İÇİ BİRLİKTELİĞİ VE BU BİRLİKTELİĞİN GETİRECEĞİ BAŞARIYA..” değiniyorlar..
AK Parti Safranbolu’da çok iddialı görünüyor..
Bize verdikleri mesajları o yönlü algıladık doğrusu..
AK PARTİ SAFRANBOLU İLÇE BAŞKANI “AK PARTİ,CHP-İYİ PARTİ YARIŞIYOR..”, MHP İL BAŞKANI “YARIŞ MHP İLE CHP-İYİ PARTİ ARASINDA..”
Safranbolu YEREL SEÇİM noktasında,çok ilginç bir SİYASAL RESİM VERİYOR galiba,bu resimde CHP-İYİ Parti Seçim İşbirliği Adayı Mimar Sayın ELİF KÖSE en net görünen figür.
Neden böyle diye sorarsanız.
AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Avukat Sayın MEHMET SARI,değerlendirme yaparken “ÖZELLİKLE BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NI Sayın ALİ KAYA ALIR,SEÇİM Sayın ALİ KAYA ile CHP-İYİ PARTİ ADAYI Sayın ELİF KÖSE ARASINDA GEÇER..” gibi görüşler dile getiriyor.
Buna karşılık MHP Karabük İl Başkanı Uzman Hekim Sayın ADEM KAR ile MHP Safranbolu İlçe Başkanı Sayın TOKATLI ise “MHP ADAYI Sayın FATMA DANIŞMAN SEÇİMİ KAZANMAYA ADAY.GÖRÜNEN Sayın FATMA DANIŞMAN ile CHP-İYİ PARTİ ADAYI MİMAR Sayın ELİF KÖSE YARIŞIYORLAR..” diyorlar.
Gerek AK Parti,gerekse MHP bir olayı kabullenmiş görünüyorlar.
Kendilerine en ciddi rakip olarak Sayın ELİF KÖSE’Yİ görüyorlar..
Buna karşılık,gerek CHP kanadından,gerekse İYİ Parti kanadından bu seçimi “ MİMAR Sayın ELİF KÖSE AÇIK ARA FARKLA KAZANACAK SEÇMEN Sayın ELİF KÖSE’Yİ BAĞRINA BASTI.TARİHİN/KÜLTÜRÜN BAŞKENTİ SAFRANBOLU’YA YAKIŞAN DA Sayın ELİF KÖSE OLUR TABİİ..” görüşleri geliyor.
Sayın ELİF KÖSE,tüm kesimler ve Siyasi Partilerce kabul edilmiş.
GEÇTİĞİMİZ CUMARTESİ GÜNÜ,YENİCE BELEDİYE BAŞKANI VE MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ZEKİ ÇAYLI’NIN ; “MÜTHİŞ GÖVDE GÖSTERİSİ…”
Geçtiğimiz cumartesi günü YENİCE Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Sayın ZEKİ ÇAYLI,müthiş bir gövde gösterisi yaptı,SEÇİM BÜROSU açılışı ve PROJE TANITIM Toplantısı düzenlendi,çok kalabalık bir katılım oldu.
SİYASİ TOPLANTILARA KALABALIKLAR GELİR..
O KALABALIKLAR KADAR,KATILANLARIN CANLI/DİRİ OLMASI ÖNEMLİDİR.
Geçtiğimiz cumartesi günü,yaptığı toplantı ile Sayın ZEKİ ÇAYLI rakiplerine gözdağı verdi ve yaptığı kısa konuşma ile de “ÇOK/ÇOK GÜZEL MESAJLAR VERDİ..”
“BEN SEÇİMLERDEN ÖNCE DE,SEÇİMLERDEN SONRA DA YENİCE’DE OLACAĞIM.SEÇİMLERE 2 AY KALA GELENLERDEN DEĞİLİM..” dedi “BİRLİKTE YENİCEYİZ,BİRLİKTE BAŞARDIK/BAŞARACAĞIZ..” dedi,”BENDEN ÖNCE BU GÖREVİ YAPANLARDAN EBEDİ ALEME GİDENLERE RAHMET,HALEN YAŞAYANLARA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM,BÜYÜK HİZMETLERİ OLMUŞ..” dedi.
“KENDİMİ SİZLERE,SİZLERİ ALLAH'A EMANET EDİYORUM..” diyerek konuşmasını bitirdi ve “ŞİMDİ Sayın ZEKİ ÇAYLI ÇOK CİDDİ ELEŞTİRİLER,ÇOK SERT KONUŞMA YAPAR..” diye bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı..
Geçtiğimiz cumartesi günü YENİCE TARİHİ GÜNLERİNDEN birini yaşadı..
KARABÜK BASIN/YAYIN DÜNYAMIZA,SEVGİLİ METİN KAYA KARDEŞİMİN YÖNETİMİNDE “KARABÜK BÖLGE HABER İNTERNET SİTESİ..” GİRİYOR
Karabük’te çok sesli,çok renkli bir BASIN/YAYIN DÜNYASI var ve bunlara UZUN YILLAR acıyı/tatlıyı birlikte yaşadığımız,birlikte çalıştığımız Sevgili METİN KAYA kardeşimin, hizmete soktuğu KARABÜK BÖLGE HABER İnternet Sitesi de giriyor.
KARABÜK BÖLGE İNTERNET Sitesi Karabük’ün nabzı olacaktır.
Son yıllarda Karabük Basın Dünyasının “İÇİNE DÜŞÜRÜLMEK İSTENDİĞİ,DÜŞÜRÜLDÜĞÜ..” birçok gerçeğe veya söylentiye muhatap olmayacak tertemiz bir Basın/Yayın tarzı benimseyecektir.
BUNA HERKES İNANMALI,GÜVENMELİDİR.
Sevgili METİN KAYA Kardeşim ile,neredeyse 30 yılı bulan,birlikte çalışma süremizde “ TEMEL ALDIĞIMIZ İLKELER,O TÜR SÖYLENTİLERİN veya EĞER VARSA GERÇEĞİN,ÇOK/ÇOK DIŞINDA OLMUŞTUR..” KARABÜK BÖLGE HABER İnternet Sitesinde de aynı olacaktır..
KARABÜK BÖLGE HABER,bu Yörenin sağlıklı,dürüst bir unsuru olacaktır.
Sevgili METİN KAYA Kardeşime,birlikte çalışacaklarına hayırlı/uğurlu olsun..
En önemlisi sağlıklı,dürüst,çıkarsız haberler,değerlendirmeler almak isteyen,buna hasret çeken KARABÜK ve YÖRE YAŞAYANLARINA hayırlı uğurlu olsun..
“ABİ,AK PARTİ VE MHP TARAFINDAN YAPILAN O ELEŞTİRİLERDEN SONRA,OYUM KESİNLİKLE YİNE/YENİDEN CHP-İYİ PARTİ İŞBİRLİĞİNE..”
Dün,geçmişin çok/çok sıkı ÜLKÜCÜLERİNDEN bir Kardeş ile ayak üzeri sohbet ettik ve “24 HAZİRAN GENEL SEÇİMİNDE CHP-İYİ PARTİ İTTİFAKI YÖNÜNDE OY KULLANDIM..” dedi.
“BU SEÇİMDE,DAHA KATI,DAHA SERT BİÇİMDE CHP-İYİ PARTİ YÖNÜNDE OY KULLANACAĞIM..” dedi ve “BAKSANA ABİ,BİZİ NEREDEYSE TERÖRE OY VEREN İNSANLAR OLARAK GÖRÜYORLAR,ÖYLE GÖSTERİYORLAR.BEN MİLLİYETÇİLİĞİ AYAKLARIMIN ALTINA ALDIM DİYENE Mİ OY VERECEĞİM.” dedi
İşin en hoş tarafı,bu kardeşimiz uzun yıllar sonra evi ile işi arasından başka SİYASAL BİR TUTUMU olmayan bir insan “O AKTİF YILLARI GERİDE BIRAKTIM.ARTIK SEÇMENLİK DIŞINDA HİÇBİR FAALİYETİM YOK..” dedi,sonra güldü “ SENİNLE DE AZ ÇEKİŞMEMİŞTİK DEĞİL Mİ..” ifadelerini kullandı..
Gerçekten de O DÖNEMLER Allah'a çok şükür çoook geride kaldı..
Allah bir daha BU GÜZEL ÜLKEYE O DÖNEMLERİ GÖSTERMESİN..
Reklam verBu alanda reklamınızı yayınlayın