Her Telden (21.Şubat.2019)
İlgili Haberler
Yorumlar8
Önemli olan şaşalı camiler yapmak degildir. İclerini dolduracak cemaati kazanmaktır. Evet carsi icinde cuma namazı vakitleri sıkıntı oluyor lakin vakit namazları camiler tek saf olmuyor.
GÜNDEM SEÇİM HEMDE EN ALASINDAN, TÜM PARTİLER KARIŞIK ÖZELLİKLE AK PARTİ BELEDİYE BAŞKANI, BELEDİYE MECLİSİ VE İL GENEL MECLİSİ ADAY BELİRLEME SÜREÇLERİNDE ÇOK ACAYİP ÇEKİŞMELER OLDUĞU SÖYLENİYOR AMMA VELAKİN ŞEHRİMİZİN BÜYÜĞÜ , YEDİ EMİNİ , YETİŞTİRDİĞİMİZ EN BÜYÜK SİYASET VE DEVLET ADAMI SAYIN MEHMET ALİ ŞAHİN'DEN ÇIT YOK. SAYIN GÖLBEK , HELE BİR AYDINLATIVERİN BİZLERİ VALLAHİ SİZ DE BAHSETMEZ SENİZ SAMUT !!! GİBİ BİR ŞEY OLDUK... NERELERDEDİR SAYIN BÜYÜĞÜMÜZ , HASTA MIDIR ? EĞER HASTA İSE ŞİFALAR DİLEYELİM, İKİNCİ BAHAR YAŞIYORSA MUTLULUKLAR DİLEYELİM, YOK ZATI MUHTEREMLERİ DE KURUCUSU OLDUĞU PARTİYE KÜSTÜ DE DIŞARIDA KALARAK PARTİSİNİN BECERİKSİZ YÖNETİCİLERİNİ İZLEMEYİ Mİ TERCİH EDİYOR, SONRA TEKRAR KASIM 2015 SEÇİMLERİNDE OLDUĞU GİBİ KURTARICI OLARAK MI SAHNE YE ÇIKACAK ? YOKSA KÜSKÜNLÜĞÜ HAD SAFHAYA ÇIKTI DA ( BİLİNDİĞİ GİBİ BİR ÇOK DÜĞÜNE KATILAN SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ ,SAYIN BÜYÜĞÜMÜZÜN DÜĞÜNÜNE KATILMAMIŞLARDI) ABDULLAH GÜL- AHMET DAVUTOĞLU ÖNDERLİĞİNDE KURULACAĞI SÖYLENEN PARTİYİ Mİ BEKLİYOR ? VELHASIL AHMET BEY KARABÜK HALKI SAYIN BÜYÜĞÜNÜ MERAK EDİYOR LÜTFEN KENDİSİ İLE GÖRÜŞÜP BİZLERİ AYDINLATIVERİN, NİCEDİR ? NERELERDEDİR ?
Sayın yazar yine ülkem bir seçim atmosferine girdi.Herkes kendi mensubu olduğu ideoloji ve parti penceresinden adayına bakıyor.Adayı bir önceki verdiği seçim vaatlerini yerine getirmiş getirmemiş ona bakmıyor.Bir önceki seçim döneminde dağıtmış olduğu seçim vaatleri kitapçığını bu seçim dönemi eline alacak açıp bakacak neleri yapmış neleri yapamamış.Seçime iki ay kala çalışmalara başlamayacak.İki aday ne güzel birbirlerinin yapamadıklarını veya yapmış olduğu işlerdeki eksikleri hataları bir güzel seçim zamanı kendi söylemleri ile ortaya çıkarıyorlar.Adayın biri bir dönem için geldi hırsla 3.dönem koltuğa oturmak için çabalıyor.3 adamı için kentin entegre tesisi ile kavga gürültü kopardı ve 3 adamı iyi yerlere geldi.Kavga gürültü kesildi.Sonra temiz çevre için kurulmasında onayı olduğu tesis ile takıştı parayı aldı ve seçim vaadi olan projeye başladı.Kavga gürültü kesildi.Herkes sandığa takım tutar gibi parti tutarak giderse biz daha çok yıllar kaybederiz.
Ahmet Bey; Yazınızda "Kendi mensubu olduğu Partiye oy vermeyecek insan o kadar çok ki..!!" demişsiniz. Kendi mensubu, görevli olup da kendi partisine oy vermeyecek insan yediği kabı pisletene benzer. Bu kadar karakter yazıflığında olunmayacağı düşüncesindeyim
Yıkılan valiliğin yerine yapılacak cami Karabük'ün çehresini değiştirir. Buna karşı çıkanlar Kırıkkale NUR camisini inceleyebilirler. Meydan meydan diye ağzından düşürmeyenler bir incelesinler de görsünler. Yeni yapılacak bu şekilde bir cami ile meydanda bütünleşecektir. Tabi herkes Sayın Vergili gibi ileri görüşlü olamayacaktır ama herkes bir gün anlayacaktır. Siz Yenişehir camisini örnek gösterirseniz bir adım ileri gidemeyiz
Verilen sözler bir sonraki seçime 1 yıl kala yapılsın diye yapmak... Seçildikten sonra tepeden bakmak kendi ego kişilikler görevi önüne geçmesi ben yaptım kafası.. Toplumu ilgilendiren hizmetlerde o hizmetin içinde ticari amaçla bulunan gurupları ve sermayelere tavizler vermek onların isteklerini yapmak bir nevi korkmak :) Diğer şehirler almış gitmiş en yakın örnek Kastamonu çarşısı kilometrelerce ara hatlarda cabası Yapmayın bu zulmü insanlara kazan kazan, kibir, hırs tuzağına düşmeyin... hadi kolay gelsin ne diyelim hesap vereceğiniz bir yer var elbet. İş yapmak, bir eser ortaya çıkarmak insana özgü bir yetenektir. İşi güzel, estetik, tam kıvamında ve sağlam yapmak ise işini benimsemiş sorumluluk sahibi kişilerin bir özelliğidir. Mensubu olduğumuz yüce dinimiz bizlere, her alanda daha iyiyi ve güzeli ortaya koymayı öğütlemektedir. Dinimiz, baştan savma hiçbir tutum ve davranışı, gayesiz bir hareketi, rast gele yapılan bir işi makbul görmemiştir. İnançta sağlamlık, davranışlarda samimiyet, alışverişlerde doğruluk, sanatta incelik, yapılan her türlü işte kalite ve dürüstlük dinimizin emrettiği güzelliklerdendir.
Yeşil Mahalledeki bina kamu zararını oluşturmuşsa Üniversiteye yapılan Ay Yıldızlı Stadyum çöktü. Bu da bir kamu zararıdır. Onun zararını kim ödeyecek? Bir söz vardır. İğneyi kendine batır.Çuvaldızı başkasına batır.
Yeşil Mahalledeki valilik binası konusunda Rafet Vergili haklı.Çünkü valilik binası yapımı belediyenin değil, hükümetin görevi. Zaten bizim vekillerin yapamadığını Rafet Vergili yapmaya çalışıyor.Çevre ve şehircilik bakanı kent meydanını Ziyaret ediyor.Buraya bir cami yakışır diyor.Hemen anıtın oradaki camiyi gösteriyorlar.Bari kameralar önünde söylemeyin de kendinizi rezil etmeyin.Niye? Çünkü Rafet Vergili yapacak ya onun için.Karabük'ün merkezine böyle ihtişamlı, güzel, tüm Türkiye'nin konuştuğu bir cami niçin yapılmasın? Üstelik Karabük'ün böyle bir camiyede ihtiyacı var.Karabük Safranbolu arası kesintisiz yol yapacağım dedi.Gündemi belirledi.Yani o da hükümetin yapması gereken bir proje ama yapan veya yapmak isteyen yine Rafet Vergili.Şimdi diyecekler ki biz zaten Karayollarına yaptıracaktık.Yaptıracaktında Rafet Vergili'nin bu projeyi açıklamasını mı bekledin? Şimdiye kadar neredeydin? Biz vatandaş olarak sizleri çok iyi takip ediyoruz.Kim haklı kim haksız gayet iyi görüyoruz.Ne diyor reisimiz biz sizlere efendi değil, hizmetkâr olmaya geldik.


