Her Telden (3.Şubat.2016)
İlgili Haberler
Yorumlar33
ahmet abi sesin solugun çıkmıyor insanlar bissürü yorumlar yazıyor cevaplanması için ne oluyor.10 gündür yoksun bırakın bu taraflı yayını suskunlugu kardemirde soguk rüzgarlar esiyor sizde çıt yok. korkmayın bu kadar ebedi olan ALLAH tır onlar fani onlarda birgün ordan giderler ama sizlerde gittikleri zaman iyiyiki bunlarakarşı halkı aydınlatmışız diyecek bi yeriniz olsun saygılar.
AHMET ABİ,ADİL ARKADAŞIMIZIN DEDİYİ GİBİ NERELERDESİN.HASTA OLDUNU DUYDUK,İŞALLAH ÇABUK ATLATIRSIN.SEN YAZMAYINCA BİZ SAĞIR/DİLSİZ GİBİ OLUYORUZ ABİ.LÜTFEN ARTIK BAŞLA.KARABÜKTE İNTERNET-TELEVİZYON-GAZETE MAŞŞALLAH BOL AMMA SENİN YERİN VE YAZILARIN BAMBAŞKA ABİ BİZE HEM FİKİR VERİYOR HEM YOL GÖSTERİYOR.ABİ ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN BİRAN ÖNCE YAZILARINA BAŞLA NOLUR.
Ahmet abi nerelerdesin sesin soluğun çıkmaz oldu, senden yeni yeni haberler bekliyoruz, özellikle Kardemr hakkıda, ortalıkta bir sürü dedikodu dolaşıyor, borç beklentinin çok üstünde, içerde bazı kurumların incelemeleri var deniyor, ücretsiz izinler kaçınılmaz deniyor, bunlar ne derece doğru.
TCDD ray ihalesi iptal mi acaba? Bu arada Mechel 100 mt boyunda ray üretmeye ve Rus Demiryollarına satmaya başlamış. Kardemir inşallah üretebildiği boyları ve kaliteleri TCDD'na satabilmeye devam eder. Gerçi konuşulanlara ve yazılanlara bakılırsa ray satışından da kar edip etmediğinden emin değiliz ama en azından zarar küçük olur belki.
Ne Kardemirmiş be kardeşim. Bir çözemediler düğümü. Yatırımcı nasıl güvenip de yatırım yapsın böyle cadı kazanına. Dünya şirketine bakın. İstanbulda yatırımcı toplantıları düzenleniyor genel müdür uçuruyor kaçırıyor şirketi , başkan vekili kimse merak etmesin her şey toz pembe diyor ama Karabükteki manzaraya bakın. Ne inanan var ne ikna olan var . Ben Kardemir ile ilgilenen her yatırımcıya tavsiye ediyorum yerel basını takip edin öyle karar verin diye. Bir şehirde yaşamaya karar verirseniz ilk önce yerel gazete ve televizyonlara bakın derler. Karabükteki yerel gazete ve televizyonları izleyip şehrin bir kaç ileri geleniyle de üç dakika konuşunca zaten genel müdür ve başkan vekilinin açıklamalarını nasıl yorumlamanız gerektiği konusunda fikir sahibi oluyorsunuz.
İptal edilmez ise yarın TCDD 25 bin tonluk ray alımı için ihale yapılacak. İnşaallah Kardemir alır bu ihaleyi...
ESKİPAZARIN DELİ DUMRULU BAŞKAN YARDIMCISI İDRİS BEY EN SONUNDA DELİ DUMRULUN ÇEVİRDİĞİ ENTRIKALARDAN VE YALANLARINDAN BIKTIĞINI HERŞEYE KENDİSİNİ ALET ETTİĞİNİ VE KAMUOYUNDA KİMSENİN YANINDA HATIRININ KALMADIĞINI GÖZLEMLEDİĞİNİ VE KARDEŞİNİ DE İŞTEN HAKSIZ YERE ATTIĞI İÇİN İÇİNDEN İŞE GİTMEK GELMEDİĞİNİ AKRABALARINA MART SONUNDA GÖREVİNDEN İSTİFA EDECEĞİNİ VE SİYASETİ BIRAKACAĞINI SÖYLEMİŞ HELAL SANA İDRİS BEY ÖZÜNE DÖN. KENDİNE DAHA FAZLA HAKARET ETTİRME SENİN YÜZÜNDEN DİĞER ENCÜMENLERDE SESİNİ ÇIKARAMIYOR ZAHTEN ONLARDA DAHA FAZLA HAKARETLERE DAYANAMAZ VE İSTİFA EDERLER. BAK GÖR.
ESKİPAZARIN DELİ DUMRULU ENYAKIN ADAMI BAŞKAN YARDIMCISI İDRİS EFENDİ DELİ DUMRUL KARDEŞİNİ İŞTEN ATTI SIRA SANA GELDİ SEN NEZAMAN ATILACAKSIN ÖZÜR DİLERİM YANLIŞ OLDU İSTİFA EDECEKSİN YOKSA DİLİNİ KESİP SUSACAKMISIN SEN KENDİNE YAKIŞANI YAP VE DELİ DUMRULA BİAT ET YOKSA İŞİNDEN OLURSUN. DOĞRULARI SÖYLERSEN BAŞINA NELER GELİR BİLİYORSUN ÖBÜRKÜLERİN BAŞINA NE GELDİYSE AYNISI GELİR . ZATEN SENDE İNSANLIĞINI UNUTTUN DOĞRULARLA İŞİN OLMAZ SUSMAYA DEVAM ET.
adı üzerinde biz kapsam dışıyız. kapsama alanı dışındayız.Bütün tasarruflar bizim üzerimizden yapılır, kaymağı başkaları yer. fabrika dara düşünce kemeri sadece biz sıkarız. Bu fabrikayı içten içe işte böyle çürüttüler.Bir yerlerde tutunamamış adamlara iki kişilik müdürlükler açıp,bu adamların yaptığı personel yönetim sistemleri,ücretlendirme kademeleri,sözde erdemir uygulamaları adı altında erdemirle alakası olmayan salak sistemleri yedirmeye çalıştılar,çalışıyorlar.Fabrika sadece ekonomik,teknik olarak çökmez, işte böyle çalışanlar arasına nifak sokularak daha çabuk çökertilir.Müh. başmühendise,müdüre düşman edilir.Müdürle alttakilerin maaş uçurumu her sözleşme döneminde daha da açılır, alttaki grubun hevesi kırılır,morali bozulur,çalışma şevki,aidiyet duygusu bitirilir. hele birde çapsız,işbilmez,yalaka,düzenin adamı bir müdürün altındaysa iyice morali bozulur ki haklıdır.yakında müdürler dışında herkesi küstürüp sadece müdürlerle ve fabrikanın demirbaşı (yangında ilk kurtarılacak) üst yöneticiyle fabrikayı çalıştıracaklar zannedersem.Şu an herkesin Cv si cebinde ve huzursuz,mutsuz,kızgın ve kendini aptal yerine konulmuş hissediyor.bereket piyasa o kadar kötü ki kimse iş bulup yerinden kıpırdamıyor.Geliyor,gidiyor,günlük gelişmeleri takip ediyor.Birilerinin basın açıklamalarını takip ediyor v.s. v.s. Böylece ders olarak okutulacak denilen kardemirin özelleştirme modeli sona doğru yaklaşıyor, bu kafaların elinde 20 sene yine iyi idare etti.
ÇELİK-İŞ Sendikası üyeleri TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ ile ücretlerine fark alırken,KAPSAM DIŞI olarak tanımlanan kesime de,ayrı bir ücret zammı yapılacaktır herhalde KAPSAM DIŞI PERSONELE ZAM VERİLECEK Mİ..? Yakında hep birlikte görürüz bunları Ahmet abi evet gordukkk kapsam dışı yine KAPSAMA ALANIIII DISINDA KALDI. Herkes isyanda MUDURLER HARICCC


