Şafak Zeki Akca kaleminden...

TEŞEKKÜRLER bu anı yaşatanlara

Yayın Tarihi: 28.08.2024 10:46 |Güncelleme: 05.10.2024 08:05
A+ A-

TEŞEKKÜRLER Müze kent Motosiklet Kulübü’nün Başkanı Celil Özdemir’e

Müzekent Motosiklet Kulübü tarafından düzenlenen 8. Müzekent Doğa ve Motosiklet Festivali, bu yıl Safranbolu’nun Beştepeler Mesire ve Kamp Alanı’nda gerçekleşti.

Festival ateşinin yakımı için Karabük Vali Yardımcısı Kerem Süleyman YükselKarabük İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan KöseSafranbolu Kaymakamı Şaban Arda YazıcıSafranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, kurum ve kuruluş müdürleri, STK temsilcileri katılım sağladılar.

Karabük ve Safranbolu’nun turizmin tanıtımına katkı sağladığı bir gerçek.

Motokros ve off-road yarışları nefes kesti.

Festivalin en çok dikkat çeken ismi 12 yaşındaki Alp Türkcan Maşallah…

Çocuklarımıza bu tür aktivitelere getirmemiz gerekir. Gelecek nesillerimiz spora daha yakın olması için. Parkuru hatasız tamamlayan genç sporcu  “Ben sadece sürmeyi biliyorum, konuşmayı bilmiyorum” diyerek yanıt verdi. Babası ile aynı parkurda sürüş yapan Alp Türkcan’ın 3 yaşından beri motosiklet sürdüğünü söyleyen Baba Mustafa Türkcan, “Biz Bartın’da yaşıyoruz. Aslen Sinoplu’yuz. Fırsat buldukça dağlarda motosiklet sürüyoruz. Bugüne kadar genel olarak yarışmalarda birincilik aldık. Alp beni geçti diyebilirim. İlerde imkan verilirse ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphem yok” diye konuştu.

Alp Türkcan’a ve Babasına başarılar diliyorum.

Festival Etkinliklerine;

Ankara Motosiklet ve Doğa Kulübü Başkanı Orhan Keskin, Bartın Motosiklet Kulübü Başkanı Tuncay Alan, Yardoff Offroad Kulübü Başkanı Mehmet Tunç, Çankırı Motosiklet Derneği Başkanı Alpaslan Koç ise Müzekent Motosiklet Kulübü’nün düzenlediği festivallerin hepsine severek katıldıklarını ifade ettiler. Seneye yine katılacaklarını söyleyerek, emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Bizde kendilerine TEŞEKKÜR ediyoruz misafirimiz oldukları için….

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir ile sohbetimizde festivalin bir ilk olma özelliğine değinerek, bu seneki katılımların ücretsiz olduğunu vurguladı. “Karabük’teki 9 sivil toplum kuruluşunun ve mülki idare amirlerinin büyük desteğiyle bu yıl kamp alanı içerisinde atölye çalışmalarına ağırlık verdik. Bu arada hem stant geziyorsunuz hem de yarışmaları izleyebiliyorsunuz. Yarışmaların sonunda ilk üçe girenlere para ödülü ve kros şampiyonuna tavuk hediyemiz oldu. Biraz esprili bir ödül olsun istedik. Kamp alanına giriş ücreti koymadık. çadır ücreti akmadık ve çorba, börek ve çeşitli ikramlarımız oldu. Rusya’dan katılan dostlarımız oldu. Festival sonunda kask, mont, eldiven gibi çeşitli aksesuar hediyelerimiz oldu.” ifadelerinde bulundu.

TEŞEKKÜRLER Müze kent Motosiklet Kulübü’nün Başkanı Celil Özdemir’e

Festival videosu için tıklayınız

Kalın sağlıcakla

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


Nöbetçi Eczaneler

Büşra Eczanesi
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi No:18/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-0777

Öztürk Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Alparslan Caddesi No:2/A Karabük

Telefon

(370) 415-5557

Safran Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Akter Sokak Devrim Sitesi C Blok No:6/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-8262

Eskipazar Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Cami Caddesi, No:16 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3737

Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500

Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427