Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ilçede devam eden doğalgaz ve içme suyu altyapı çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Karakaş, Atatürk Mahallesi’nde doğalgaz aboneliklerinin açılacağını belirterek, Karakırıklar ve Karşıyaka mahallelerinin de bu yıl yatırım programına alındığını açıkladı.
Yenice’de doğalgaz ve içme suyu altyapısının yenilenmesine yönelik çalışmalar devam ediyor. Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, göreve geldikleri günden bu yana ilçenin ihtiyaç duyduğu yatırımların hayata geçirilmesi için yoğun çalışma yürüttüklerini söyledi.
Atatürk, Kalaycılar ve Fatih mahallelerinde devam eden doğalgaz ve içme suyu altyapı çalışmalarının yatırım programına alınması için gerekli girişimlerde bulunduklarını ifade eden Karakaş, çalışmaların sahada hızla sürdüğünü belirtti.
ATATÜRK MAHALLESİ’NDE ABONELİKLER AÇILIYOR
Çalışmalar kapsamında Atatürk Mahallesi’nde önemli bir aşamaya gelindiğini açıklayan Karakaş, doğalgaz aboneliklerinin başladığını duyurdu.
Karakaş, ilçede doğalgaz altyapısı açısından geriye Karakırıklar ve Karşıyaka mahallelerinin kaldığını belirterek, bu iki mahallede de doğalgaz arzı ile içme suyu altyapısının yenilenmesi için girişimlerin sonuç verdiğini kaydetti.
KARGAZ yetkilileriyle gerçekleştirilen görüşmeler ve yapılan takipler sonucunda Karakırıklar ve Karşıyaka mahallelerindeki çalışmaların da bu yılın yatırım programına alındığını belirten Karakaş, böylece ilçenin altyapı sorunlarının büyük ölçüde tamamlanacağını ifade etti.
“YENİCE’YE UZUN YILLAR HİZMET EDECEK ALTYAPI BIRAKACAĞIZ”
Yenice’nin doğalgaz ve içme suyu altyapısının tamamının yenilenmesini hedeflediklerini dile getiren Karakaş, çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanması halinde ilçeye uzun yıllar hizmet edecek modern ve sağlam bir altyapı kazandırılmış olacağını söyledi.
Çalışmalar sırasında vatandaşların gösterdiği sabır ve desteğe de teşekkür eden Karakaş, belediye olarak hizmet anlayışlarının makam odaklı olmadığını vurguladı.
Karakaş, açıklamasında, “Bizim mücadelemiz makam için değil; Yenice’nin geleceği, çocuklarımızın yarınları ve vatadanşlarımızın daha güzel şartlarda yaşaması için” ifadelerini kullandı.
Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ilçede verilen sözlerin birer birer hayata geçirildiğini belirterek, altyapı yatırımlarının tamamlanmasıyla Yenice’nin daha modern ve güçlü bir altyapıya kavuşacağını kaydetti.

