Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
10 Nisan, 2022 16:08 tarihinde yayınlandı

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı’dan Açıklamalar

İki dönem AK Parti Belediye Başkanlığı yapan ve son yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden belediye başkanı olarak seçilen Yenice Belediye Bakanı Zeki Çaylı “ Ömrümün sonuna kadar Milliyetçi Hareket Partisine sadakatle bağlı kalacağım” dedi   Yenice Belediye Başkanı Zeki Ç aylı Belediye Başkanı yaptığı açıklamada “ Milliyetçi Hareket Partimizin vereceği her türlü göreve hazır olduğunu söyledi. Genel seçimlerde milletvekili adayı olma gibi bir niyetinin asla olmadığını dile getiren Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, partisi tarafından gösterilen adaylara da sonuna kadar destek olacağını açıkladı. Yenice Belediye Bakanı Zeki Çaylı yaptığı açıklamada  “ Değerli dostlarım, ömrümün sonuna kadar Milliyetçi Hareket Partisine sadakatle bağlı kalacağımı gururla açıklamak istiyorum. Partimin vereceği her türlü görevi yapmaya hazırım. Milletvekili adayı olmak gibi bir niyetim asla bulunmamaktadır. Partimin göstereceği aday kardeşlerimizi sonuna kadar destekleyip sahada olacağım. Yapacakları seçim çalışmalarına katkı sağlayacağım. Bunun dışında da önümüzdeki süreçte partim bana ne görev verirse bunu da hazır olduğumun bilinmesini isterim. Biz partimizin neferi olmayı sürdüreceğiz. Ülkemizin zorlu bir süreçten geçtiği bir ortamda kişilerin şahsi hesaplar içinde olması üzücüdür. Pandemi koşullarından dolayı da her kurum ve kuruluşun zor bir süreç yaşadığı da herkesin malumudur. Devletimiz , bu süreçte pandemi üzerine yoğunlaşmıştır. Bu nedenle bize gelen paylarda beklenen artışlar olmamıştır. Bazı büyük yatırımlar konusunda erteleme yapma durumunuz hasıl olmuştur. Şu anda devletimizin ilgili bakanlıklarında onay bekleyen çalışmalarımız bulunmaktadır. Bir kez daha ifade ediyorum . Son nefesime kadar MHP çatısı altında kalacağım ve görevden kaçmayacağım.  Bazı malum çevrelerin bizim ismimizden her zaman rahatsız oldukları zaten bilinen bir hadisedir. Bunları hiçbir zaman ciddiye almadık, almayacağız. Yenice’mizin kadirşinas insanları dün en doğru kararı verdiği gibi önümüzdeki seçimlerde de verecektir. Seçimler, masada değil, halkın arasında kazanılır“ dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2025 21:32 tarihinde yayınlandı

Karabük’te tedavi gören hastalar unutulmadı

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kurban Bayramı münasebetiyle tedavi gören hastalar ziyaret edilerek bayramları kutlandı.
Başhekim Doç. Dr. Erkan Doğan, Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Müyesser Demir ile Müdür Yardımcısı Nuran Çağlayan, hastanede yatan hastaları odalarında tek tek ziyaret etti.
Ziyaret sırasında hastalara ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten heyet, hastalara acil şifalar dileyerek bayramlarını tebrik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin