Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
18 Temmuz, 2018 22:03 tarihinde yayınlandı
0

Yenice Belediyesi 10 Bin Ton Asfalt Dökecek

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı yönetimindeki Yenice Belediyesi, 2018 yılı asfalt çalışmalarının planlamasını tamamladı.

Yenice Belediyesi Fen İşlerinden alınan bilgilere göre, Yenice Belediyesi Ağustos ayı içinde asfalt çalışmalarına başlayacak. Asfaltta kullanılacak mıcırın stoklamasının yapıldığı ve asfalt bağlantılarının yapıldığı açıklandı.

Belediyenin asfalt planlaması ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Zeki Çaylı, “Göreve geldiğimizden bu yana her yıl bir planlama doğrultusunda belediyemiz dahili mahallelerimizde asfalt çalışması yapıyoruz. Asfalt ile ilgili mucuru, emc 30 ve fuel-oilimiz stoklarımızda hazır. Bu yıl yaklaşık 10000 bin ton asfalt dökeceğiz“ dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 20:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Artvin-Erzurum karayolu, sel ve heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı

Artvin-Erzurum karayolu, şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

Şiddetli sağanak yağış Artvin’in Yusufeli ilçesinde etkisini gösterdi. Şiddetli yağışların ardından Artvin-Erzurum Karayolu’nda yamaçtan kopan kaya ve toprak yolun kapanmasına neden oldu. Tünel girişinin tamamen kapandığı olayda çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine karayolları ekipleri ve jandarma ekipleri sevk edildi. Geniş güvenlik önlemi alınan yolun yeniden ulaşıma açılması için çalışma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin