Yenice Gençlik Merkezi İçin İlk Adım Atıldı

blank
Haber Merkezi tarafından
15 Aralık, 2024 00:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Yenice ilçesinde uzun zamandır beklenen Gençlik Merkezi için müjdeyi verdi.

AK Parti İl Başkanı Salt, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından tahsis edilen ödenekle birlikte, proje çalışmaları tamamlanan Yenice Gençlik Merkezinin yapım ihalesi 31 Aralık 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Bu önemli yatırım, gençlerimizin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerini gerçekleştirebileceği modern bir tesise dönüşecek.

İhale sürecinin ardından yapımı hızla tamamlanarak Yeniceli hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Bu proje, AK Parti olarak gençlere verdiğimiz önemin bir göstergesidir.

Başta şehrimize ilgi, alaka ve desteklerini eksik etmeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak’a ve Sayın Milletvekillerimiz Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’a teşekkür ediyorum.

Bu sürecin hazırlanmasında emeği geçen başta Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Coşkun Güven olmak üzere müdürlüğümüzün kıymetli personellerine de teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Parti Milletvekillerinden tam destek

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ise yaptıkları ortak açıklamada, “Yenice ilçemizde hayata geçecek bu Gençlik Merkezi, gençlerimize yeni ufuklar açacak bir sosyal yaşam alanı olacaktır. Şehrimizin gelişimi için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Yenice’ye çok yakışacak”

AK Parti Yenice İlçe Başkanı Ahmet Mısırlı ve Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş’da projeye olan desteklerini dile getirerek, ilçede gençlerin gelişimine katkı sunacak bu yatırımın Yenice’ye çok yakışacağını vurguladı.

Yenice Belediye Başkanı Karakaş, “Belediyemiz olarak bu sürecin her aşamasında elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Gençlerimiz İçin Yeni Bir Ufuk

Yenice Gençlik Merkezi, içerisinde yer alacak atölyeler, sosyal, kültürel ve sportif etkinlik alanlarıyla bölge gençliğine yeni bir soluk kazandıracak.

Bu önemli yatırım, AK Parti’nin hizmet odaklı siyaset anlayışının bir meyvesi olarak öne çıkıyor.

Kaybolan cüzdan, banka fişi sayesinde bulunan sahibine teslim edildi

blank
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2025 22:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kastamonu’da bulunan para dolu cüzdan, polis grupları tarafından içindeki banka fişi sayesinde tespit edilen sahibine teslim edildi.
Edinilen bilgiye nazaran, Kastamonu Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bir vatandaş cüzdanını düşürdü. Cüzdanı bulan güvenlik vazifelileri içinde kimlik bulamadını görünce, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kuzeykent Şehit Şerife Özden Kalmış Polis Merkezi Amirliği gruplarına teslim etti. Cüzdanın içinde bulunan banka fişi üzerinde yapılan ayrıntılı inceleme sonucunda sahibine ulaşıldı. Cüzdan, içinde bulunan 6 bin 100 TL nakit para ile birlikte sahibine teslim edildi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.