Yenice Müftülüğünden Yortan Lisesine Ziyaret

Yenice Müftüsü Hulusi Güner ve beraberindeki heyet, Yortan Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret ederek değerler eğitimi ve karakter gelişimi üzerine görüş alışverişinde bulundu.

HKHalil Kızılyer26 Ekim 2026, 11:301 dk okuma
Yenice Müftülüğünden Yortan Lisesine Ziyaret

Yenice Müftüsü Hulusi Güner, Yenice Vaizi Uğur Bölükbaşı, ilçede görev yapan din görevlileri ve Kur’an kursu öğretmenleriyle birlikte Yortan Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret etti. 2026-2027 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette, yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Ziyarette güzel ahlak, milli ve manevi değerler, değerler eğitimi ve gençlerin karakter gelişimi konuları ele alındı. Eğitimin yalnızca akademik başarı ve meslek edinmekle sınırlı olmadığına dikkat çekilerek dürüst, vicdanlı, merhametli ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmenin önemi vurgulandı. Ayrıca büyüklere saygı, küçüklere sevgi anlayışının gelecek nesillere aktarılmasının gerekliliği üzerinde duruldu.

Yenice Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, akademik başarının yanı sıra vicdanı, merhameti ve karakteri güçlü nesiller yetiştirmenin eğitim sürecinin en önemli hedeflerinden biri olduğu belirtildi.

Müftülük, nazik ev sahipliği ve samimi sohbetleri dolayısıyla Okul Müdürü Ertuğrul Karakırık başta olmak üzere müdür yardımcılarına, öğretmenlere, okul personeline, öğrencilere ve velilere teşekkür ederek yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

İlgili Haberler

Tümü

Resmi İlanlar

Tüm İlanlar

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.

Henüz yorum yok.

İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.

ReklamSol Reklam
ReklamSağ Reklam