Yenice’de Silahlı Saldırı

Yenice’de Silahlı Saldırı

Yayın: 14.05.2024 15:20
Paylaş:
A+ A-

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş’ın kardeşi olan, aynı zamanda Sandalye Fabrikası Yönetim Kurulu Üyesi İş İnsanı Güntaş Karakaş’ın Yenice’de bir mekanı kalabalık bir grupla bastığı ifade edildi. Silah ve Sopaların da kullanıldığı kavgada Güntaş Karakaş’ın ve çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre;  ilçede eğlence mekanı sahibi bir işletmeci Başkan Sertaş Karakaş ile yaptığı görüşmede sözlü tartışma yaşadı.  Yaşanan tartışmanın ardından  Başkan Sertaş Karakaş’ın kardeşi ve ayrıca Sandalye Fabrikası Yönetim Kurulu Üyesi İş İnsanı Güntaş Karakaş ve beraberindeki silahlı ve sopalı kalabalık grup, sanayide bulunan bu işletmeyi basarak kavga etti. Çıkan kavgada yaralananlar olurken, ihbar üzerine olay yerine  ambulans, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Karakaş ailesi üyeleri ve kavgaya karışanlar gözaltına alınarak, emniyete götürüldü. Gözaltına alınanlar arasında Güntaş K. Tahsin K. Koray K. ve çok sayıda kişi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.