Karabük Yeniceliler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından “Birlikte Varız, Birlikte Güçlüyüz” sloganıyla düzenlenen birlik ve beraberlik programı ağır iştirakle gerçekleştirildi.
Programda konuşan Dernek Başkanı Fatih Arslan, dernek olarak yürüttükleri faaliyetlere ait iştirakçileri bilgilendirdi.
Arslan, programa ilgi gösteren tüm davetlilere teşekkür ederek, Yenice Ihlamur Balının Avrupa Birliği tarafından coğrafik işaretle tescillenmesinin kendilerini çok keyifli ettiğini söz etti.
Arslan, tescilin hem Yenice’nin tanıtımına hem de üreticilere kıymetli katkı sağlayacağını söyledi.
Programa; Karabük Vali Yardımcısı Kerem Süleyman Yüksel, Karabük Milletvekilleri Ali Keskinkılıç ve Cem Şahin, Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Yenice Kaymakamı Mert Çanga, Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş ve Yortan Belediye Lideri Yılmaz Tiryaki, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
Etkinlik, konuşmaların akabinde yapılan ikramlarla sona erdi.


118
Yenicelilerden salona sığmayan birlik ve beraberlik
233
Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu
Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

