Yeşilay Karabük Şube Başkanı Ustaoğlu, gazetecilerle buluştu

EOEsra Oğuzkağan Özkan9 Ekim 2024, 22:291 dk okuma
Yeşilay Karabük Şube Başkanı Ustaoğlu, gazetecilerle buluştu

Yeşilay Karabük Şube Başkanı Ahmet Ustaoğlu, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yeşilay Danışmanlık Merkezi'nde (YEDAM) gazetecilerle bir araya gelen Ustaoğlu, 104 yıllık kuruluşun bağımlılıkla mücadele ettiğini ifade etti.

Ustaoğlu, Yeşilay'ın bu süreçte 81 ilde şubeleri açılan kuruluş haline geldiğini anlatarak, "Ayrıca her ilde YEDAM var. Bu danışmanlık merkezleri ücretsiz ayakta tedavi ediyor. 'Sigara, alkol, kumar, madde ve teknoloji bağımlılığından kurtulmak istiyorum' diyen, çare arayanların müracaat ettikleri ilk adres." ifadesini kullandı.

Yeşilay'ın bireylerin bağımlılığa yakalanmadan önce çalışmalar yaptığını vurgulayan Ustaoğlu, "Bu çalışmalar okullarda yapılmaktadır. Çok büyük gayret sarf ediliyor." dedi.

İlgili Haberler

Tümü

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.

Henüz yorum yok.

İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.

ReklamSol Reklam
ReklamSağ Reklam