Reklam
Reklam
Anadolu Ajansı Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
06 Nisan, 2024 04:24 tarihinde yayınlandı
0

Yığılca Belediye Başkanı Savaş, mazbatasını aldı

DÜZCE (AA) – AK Parti'den Yığılca Belediye Başkanı seçilen Selami Savaş, görevine başladı.

İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alan Savaş, daha sonra belediye binasında görevi Rasim Çam'dan devraldı.

Çam, yerel seçimlerin ilçeye yakışır bir şekilde tamamlanmasından mutluluk duyduklarını belirterek, Savaş'a başarılar diledi.

Savaş ise seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulunarak, destek veren vatandaşlara teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yolundan ilerleyeceklerini, şehrin her noktasını gönül belediyeciliğiyle buluşturacaklarını vurgulayan Savaş, “Canla başla çalışarak ilçemizi, ilimizin parlayan yıldızı haline getireceğiz. Bu hizmetleri 5 yıl içerisinde Yığılca'ya kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız. Yığılca'da yapılacak çok büyük işlerimiz ve sorumluluklarımız var. Yığılca'mızı bölgemizin markası haline getireceğiz.” ifadesini kullandı.

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk de Rasim Çam'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Yığılca halkı da buna şahittir. Alnının akıyla görevini devrediyor. Bu bütün Düzce'nin, hatta bütün Türkiye'nin görmek istediği bir tablo. Zaten herkes bu gerilimden ve politikadan bıktı. Bizim seçim yarışımız artık bitti. Bundan sonra hizmet yarışımız başlayacak. ” şeklinde konuştu.

Törene, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Yığılca İlçe Başkanı Oktay Uğurlu ve partililer katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 01:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin