blank
Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
01 Ocak, 2024 12:36 tarihinde yayınlandı

Yığılca Kültür Turizm Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı yeniden Alkan oldu

DÜZCE (AA) - Yığılca Kültür Turizm Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Gökhan Alkan güven tazeledi.

Yığılca Pazaryeri Camisi'nin altında yapılan olağan genel kurula dernek üyeleri katıldı.

Yığılca Dernekleri Federasyonu Başkanı İlyas Yıldırım da genel kurulda ilçede yapılan hizmetlerle ilgili konuştu.

Daha sonra divan kuruluna Veli Vergili, Ahmet Kaçar ve Recep Altın seçildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından faaliyet, denetleme ve hesap raporları ile tahmini bütçe oy birliğiyle karara bağlandı.

Tek listeyle gidilen seçimde dernek başkanlığına yeniden Gökhan Alkan getirildi. Yönetim kurulu asil üyeleri Turgut Ilğın, Muhterem Baltacı, Musa Keskin ve Nizamettin Kalaycı, denetleme kurulu üyeleri ise Said Cesur, İbrahim Çengel ve Orhan Acar'dan oluştu.

Alkan, yaptığı konuşmada, güven tazeleyerek yeni hedeflere doğru yola başladıklarını belirterek, "Ortak payda Yığılca olduğu zaman birlik beraberliğimizi ortaya koymaktan bugüne kadar geri durmadık. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var. Her birine ayrı ayrı hoş geldiniz diyorum. Toplantımıza katılım sağlayan değerli üyelerimize teşekkür ediyorum. Hayırlara vesile olsun." diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2025 18:42 tarihinde yayınlandı

Kanserden ölen Kaplancan son yolculuğuna uğurlandı

Ankara’da kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden,aynı vakitte Alaplı TSO Meclis Başkanı Nedim Kaplancan’nın yeğeni olan 27 yaşındaki ismet Kaplancan son seyahatine uğurlandı.
Zonguldak’ın Alaplı İlçesi TSO Meclis Başkanı Nedim Kaplancan’nın yeğeni, Kaplancan Orman Eserleri Sahiplerinden Ahmet Kaplancan’ın oğlu, İsmet Kaplancan (27) akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Ankara’da tedavi gördüğü İbni Sina Hastanesi’nde hayatını kaybetti. İsmet Kaplancan’nın cenazesi Alaplı Merkez Cami’nde öğlen namazını müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında defnedilmek üzere Osmanlı Köyü Çandırlı Mahallesinde defin edildi. Gerçekleştirilen cenaze merasimine Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ile Cenazeye çok sayıda sevenleri katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin