Zafer Partisi’nin Karabük ve Safranbolu Adayları Belli Oldu

Zafer Partisi’nin Karabük ve Safranbolu Adayları Belli Oldu

Yayın: 17.02.2024 14:05
Paylaş:
A+ A-

Karabük ve Safranbolu ilçelerinde gerçekleştirilen belediye başkanlığı seçimleri için partiler adaylarını belirledi.

Zafer Partisi’nin Karabük Belediye Başkan adayı, emekli polis memuru Ayhan Şensoy olarak belirlenirken, Safranbolu Belediye Başkan adayı ise Zafer Dikmen oldu.

Emekli polis memuru Ayhan Şensoy, Karabük Belediye Başkanlığı için Zafer Partisi’nin adayı olarak seçimlere katılacak. Şensoy’un tecrübesi ve vatandaşlarla olan yakın ilişkileri, partisi tarafından aday olarak gösterilmesinde etkili oldu.

Safranbolu ilçesi için ise Zafer Partisi, aday olarak Zafer Dikmen’i belirledi. Dikmen’in, Safranbolu’nun tarihi ve kültürel mirasına sahip çıkma ve ilçenin gelişimine katkı sağlama konularındaki vizyonu, parti içinde tercih edilmesinde rol oynadı.

Seçimlerin sonuçları merakla beklenirken, her iki aday da seçim sürecinde halkın nabzını tutarak projelerini ve vizyonlarını vatandaşlara aktarmak için çalışmalara başladı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP Genel Başkanı Özel, Erbaa’daki patlamayla ilgili Tokat Valisi Hatipoğlu’ndan bilgi aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erbaa ilçesinde bir bağ evindeki patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Erbaa'daki bir bağ evinde 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Tokat Valisi Hatipoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük ile telefonda görüştü.

Olay ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Özel, partisinin Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ı süreci takip etmesi için görevlendirdi.