Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. eleme turu kura çekimi, 17 Ekim’de yapılacak

Halil Kızılyer
Yayın: 11.10.2023 16:10
A+ A-

Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. eleme turu kura çekiminin 17 Ekim Salı günü yapılacağı duyuruldu.

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) açıklamasına göre kura çekimi, kulüp yetkililerinin katılımıyla saat 14.00’te Riva’daki Orhan Saka Konferans Salonu’nda yapılacak.

Bu turda, 2. eleme turu müsabakaları sonucu tur atlayacak 25 takım ile Trendyol Süper Lig’den 10, Trendyol 1. Lig’den 11, TFF 2. Lig’den 10 ve TFF 3. Lig’den 12 ekip olmak üzere toplam 68 takım yer alacak.(AA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kastamonu’da “Ahşaba Özel Dokunuş Projesi”nin kapanışı yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.09.2024 04:30
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'da özel bireylerin meslek edinmelerini sağlamak amacıyla hazırlanan “Ahşaba Özel Dokunuş Projesi”nin kapanış sergisi gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünce desteklenen, Taşköprü Bedensel ve Zihinsel Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneğince hazırlanan “Ahşaba Özel Dokunuş Projesi'nin kapanışı, Kastamonu Merkez Spor Salonu'nda yapıldı.

Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Huriye Boyraz, burada yaptığı konuşmada, hayalleri olan bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Gençlik merkezinde güzel bir atölye oluşturduklarını belirten Boyraz, “30 özel bireyimiz atölye çalışmalarına devam etti. İnşallah bunun devamını getirmek istiyoruz. Okuldan çıktıktan sonra çocuklarımızın gidecek bir yeri yok. Çocuklarımızın peşlerindeyiz. İnşallah bundan sonra da devam edeceğiz. Çocuklarımız devlete yük olsun diye değil, devlete nasıl destek verecek ona bakacağız.” dedi.

Taşköprü Bedensel ve Zihinsel Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tevfik Yıldırım ise proje kapsamında özel bireylerin ahşap ile ilgili eğitim aldığını anlatarak, “Bugün de yaptıkları ürünleri sergiliyorlar. Yine kapasite geliştirme çalışmaları kapsamında Engelsiz Yaşam Merkezi ziyaret edilerek tecrübe paylaşımında bulunulmuştur. Özel bireylerimizin ailelerine yönelik trafik konusundan başlayarak ilk yardım, bireysel gelişim, fotoğrafçılık gibi çeşitli eğitimler de gerçekleştirildi. Proje kapsamında yürüttüğümüz bütün çalışmaları bir araya toplayarak kalıcı hale getirdiğimiz dergimizi çıkarttık.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Kastamonu milletvekilleri Halil Uluay ile Serap Ekmekci, Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Disiplin Değerlendirme ve Takip Daire Başkanı Onur Şahbaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak ve Taşköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Şirin, öğrenciler tarafından hazırlanan ahşap ürünlerin sergisini gezdi.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331