Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
10 Aralık, 2024 19:20 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak Vilayet Tarım ve Orman Müdürlüğü takımları Kilimli’de su eserleri kontrolü yaptı

Zonguldak Vilayet Tarım ve Orman Müdürlüğü takımları, Kilimli Balıkçı Barınağı’nda su eserlerine yönelik denetim ve denetim gerçekleştirdi.

İlçe Müdürlüğü işçisi tarafından yapılan kontrollerde, su eserleri avcılığının yasal mevzuata uygunluğu titizlikle incelendi. Balıkçılık faaliyetlerinin sürdürülebilirliğini sağlamak ve yasadışı avcılığın önüne geçmek maksadıyla düzenlenen kontrollerin devam edeceği belirtildi. Takımlar, hem su eserleri kaynaklarının korunması hem de balıkçılık kesiminin nizamlı işleyişinin sağlanması için mevzuata uygunluğun kıymetine dikkat çekti.

Denetimler kapsamında, balıkçıların maddelere uygun halde faaliyet göstermesi için bilgilendirme çalışmaları da yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Halil Kızılyer Avatarı
Halil Kızılyer tarafından
14 Haziran, 2026 12:24 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük Yenişehir Yazlık Sineması İlk Gösteriminde Milli Takım İçin Doldu Taştı

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın, “2002’deki o unutulmaz birlik ruhunu yeniden canlandırıyoruz” diyerek tüm şehri davet ettiği dev organizasyon büyük bir katılımla gerçekleşti.

Karabüklüler, kapılarını yeniden açan Yenişehir Yazlık Sineması’nda dünya kupası heyecanını dev ekranda yaşamak için sabahın ilk ışıklarında bir araya geldi.

Karabük Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda vatandaşlar, 2026 Dünya Kupası grup maçında A Milli Futbol Takımı’nın Avustralya ile oynadığı karşılaşmayı Yenişehir Yazlık Sineması’nda dev ekrandan izledi.

Yakın zamanda yeniden hizmete açılan Yenişehir Yazlık Sineması’nda gerçekleştirilen etkinlik öncesinde vatandaşlar, sabah namazında bir araya geldi. Yenişehir Çamlık Camii’nde kılınan sabah namazının ardından katılımcılara çay ve çorba ikramında bulunuldu. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın davetiyle düzenlenen programa çok sayıda vatandaş katıldı. Sabahın erken saatlerinden itibaren sinema alanına gelen Karabüklüler, milli maç heyecanını birlikte yaşadı. Yeniden hizmete açılan tarihi Yenişehir Yazlık Sineması, organizasyonda yoğun ilgi gördü. Türk bayraklarıyla alanı dolduran vatandaşlar, karşılaşma boyunca A Milli Futbol Takımı’na destek verdi. 2026 Dünya Kupası grup karşılaşmasında A Milli Futbol Takımı, Avustralya’ya 2-0 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, organizasyona katılan vatandaşlara teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Karabük Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik, yazlık sinemanın ilk gösterimi oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin