Anadolu Ajansı tarafından
17 Haziran, 2024 04:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Zonguldak’ta kesime getirildiği sırada denize kaçan boğayı itfaiye ekipleri yakaladı

blank

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde kesime getirildiği sırada denize kaçan boğa, kıyıya çıktığında yakalandı.

İlçedeki mezbahanede bir boğa kesime getirildiği sırada vatandaşların elinden kaçtı. Denize atlayan boğa, yaklaşık 200 metre yüzdü.

Dalgaların etkisiyle tekrar karaya çıkan boğa, ihbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekiplerince yakalandı.

Sahibine teslim edilen boğa, daha sonra kesime gönderildi.

Kurbanlık kesimi için bekleyen Metin Kayabaşı, gazetecilere, hayvanın getirildiği sırada insanların elinden denize kaçtığını söyledi.

Boğanın kayadan doğru denize atladığını belirten Kayabaşı, "Dalga olduğundan çıkamadı. Daha sonra Sahil Güvenliğe haber verildi. Yarım saat içerisinde boğa 200 metre yüzdü, ileride kıyıya çıktı. Daha sonra da itfaiye ekipleri kıyıdan çekti." dedi.

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 22:27 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Devrilen traktörün altında kalan orman isçisi hayatını kaybetti

Karabük’ün Yenice ilçesinde, orman yolunda kontrolden çıkan traktörün devrilmesi sonucu sürücü hayatını kaybetti.

Kaza, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Yazıköy Çiftdere mevkisinde meydana geldi. Orman işçisi olarak çalışan Murat Cinkavuk’un (52) kullandığı traktör, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak devrildi. Devrilen traktörün altında kalan Cinkavuk, diğer işçilerin yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Cinkavuk’un hayatını kaybettiğini belirledi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.