Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 10.06.2019 22:43
Paylaş:
A+ A-

Yenice İlçesi “GERGİN ve TEPKİSEL ORTAMINDAN..” çıkmadı ve geçtiğimiz gün,Yerel ve Genel Seçimlerde AK Parti için çalıştığını iddia eden bir genç “Bana verdiğiniz iş sözünü neden yerine getirmiyorsunuz..” diyerek,AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal’a sözlü sataşma da bulundu.Olayın fazla uzamaması için,olay mahallinde bulunanların,tepki gösteren genci süratle olay mahallinden uzaklaştırdılar.Bu gelişmelerin “Sürebileceği endişesi taşıyan Yenice sakinleri,süratle bir sükunet ortamı sağlanmalı..” görüşlerini dile getiriyorlar.

Geçtiğimiz hafta içinde,Muhtarlık Seçimini kaybeden bir şahsın,Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı’ya fiili saldırısı ile, Yenice İlçesinde doruk yapan gerginliğin,bu defa da bir başka yerden patlak verdiğine dikkat çeken,Yenice sakinleri “Bu defa yaşanan AK Parti içerisinde ki bir gelişme oldu.Bir başka Parti veya Şahısla ilgili bir gelişme değil..” şeklinde bilgiler verdiler.

İddialara göre,Yenice Merkezin de bir ziyarette bulunan AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal’a,Genel ve Yerel Seçimler sırasında “AK Parti adına çalışmalara katıl,sana iş buluruz..” denildiğini iddia eden bir genç sözlü saldırılarda bulundu.AK Parti Milletvekili Cumhur Ünal’a “Bana söz verdiniz ve şimdi bana iş bulmuyorsunuz.Verdiğiniz sözleri tutun,orta yerde bana verilen sözler var..” yolunda sözler sarfetti.

Sözlü saldırılarını daha ileri götüremeden,çevre de bulunanlarca,olay yerinden uzaklaştırılan gencin,daha fazla ileri gitmesi engellendi ,ancak,bu arada ortamı tamamen içinden çıkılmaz hale getirmek isteyen bir başka gurup “Bu saldırının arkasında Siyasi bir tavır olmasından çekiniyoruz.Zira bu gencin çok yakını,bir başka ve AK Parti’ye muhalif bir Siyasetçinin yanında çalışıyor..” gibi söylemler geliştirdiler.

Mübarek Ramazan Bayramı sonrasında,Yenice Belediye Başkanı Sayın Zeki Çaylı’ya yapılan fiili saldırı ile doruk yapan gerginlik,bu defa da AK Parti içerisinde baş gösteren “Hesap sormalara evrildi..” gibi yaklaşımlar dikkat çekiyor ve “Bu arada eğer süratle bir sükunet sağlanmazsa bu olayların önü alınamaz ve Yenice İlçesi yaşanmaz bir hal alır..” yolunda görüşler,İlçe sakinleri tarafından geniş bir kabul görüyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Başkan Köse Vali ve Belediye Başkanını ziyaret etti

Yayın: 26.04.2024 14:14
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Karabük Belediye Başkanı olarak seçilen Özkan Çetinkaya’yı ziyaret etti. Ziyaretlerde, bölgesel iş birliği ve  koordinasyonun önemi vurgulandı.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakkal, Meclis Üyeleri Kemal Akgül, Feyza Şimşek ve Soner Alkan ile birlikte ilk olarak Karabük Valisi Mustafa Yavuz’u ziyaret etti. Vali Yavuz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Köse’ye yeni dönemde başarılar diledi. Başkan Köse’nin Vali Yavuz ile gerçekleştirdiği görüşmelerde, Karabük ve Safranbolu arasındaki çalışmalar ve projeler üzerinde duruldu. Başkan Köse misafirperverliklerinden ötürü Vali Yavuz’a teşekkürlerini sunarak safran çiçeği temalı tablo hediye etti.

Bu ziyaretin ardından Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı olarak seçilen Özkan Çetinkaya’yı ziyaret etti. İki başkan arasındaki buluşma, yerel yönetimlerin dayanışma içinde olmasının önemine dikkat çekti. Başkan Köse, Çetinkaya ile ortak projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. İki başkan birbirlerine yeni dönemde başarı dileklerinde bulundu. Başkan Elif Köse ziyaret sonunda Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya safran çiçeği temalı tablo hediye etti.