Eskipazar’da öğrencilere tablet bilgisayarlar dağıtıldı

Eskipazar’da öğrencilere tablet bilgisayarlar dağıtıldı

Yayın: 30.10.2015 09:23
Paylaş:
A+ A-

Eskipazar Seyhan Cengiz Turhan Anadolu Lisesinde tablet bilgisayar dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Enver Hakan Zengince E, İlçe Millî Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu , Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Erdoğan öğretmen ve öğrenciler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu yaptığı konuşmada “İlçemiz Seyhan Cengiz Turhan Anadolu Lisesinde, bu dağıtılacaklarla birlikte 22 öğretmen 102 öğrenci olmak üzere 124 adet tablet bilgisayar dağıtılmıştır” dedi

İlçe Kaymakamı Sayın Enver Hakan Zengince ise yaptığı konuşmasında “21. Yüzyılda içinde bulunduğumuz Türkiye’mizin 100. Yılında bölgesel ve küresel hedefleri olan bir millet ve bir devlet olarak öncelikle bilgiyi kullanmayı, bilgiyi ve teknolojiyi amaçlarımız ve hedeflerimiz doğrultusunda kullanmayı öğrenen bireyler olarak yetişmeliyiz. Son dönemlerdeki yapılan eğitim yatırımlarıyla Milli Eğitim Bakanlığımızın eğitime ne kadar önem verdiği, en fazla yatırımı insan kaynağına yaptığı ortadadır. Bilginin temel unsuru olan, ilmin ve eğitimin hamisi olan öğretmenlerimizin ifa ettiği vazife onların tüm makamların üstündeki yerini korumaktadır. Onun için sevgili öğrenciler; geleceğimiz için, hedeflerimizin gerçekleşmesi sizlerin en önemli vazifesi derslerinde başarılı, değerlerine ve kültürüne bağlı bireyler olarak kendinizi yetiştirmenizdir” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final ikinci maçlarının programı belli oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Futbolda Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının programı belirlendi.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre finalistlerin belli olacağı maçların programı şöyle:

7 Mayıs Salı:

20.30 Beşiktaş-MKE Ankaragücü (Tüpraş)

8 Mayıs Çarşamba:

20.30 VavaCars Fatih Karagümrük-Trabzonspor (Atatürk Olimpiyat)