Her Telden (14 Eylül 2021)

Her Telden (14 Eylül 2021)

Yayın: 13.09.2021 21:09 |Güncelleme: 14.09.2021 11:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK TARIM/ORMAN İL MÜDÜRLÜĞÜ ve KAHYALAR KÖYÜ’NDE UYGULAMASI BAŞLANAN,15 DÖNÜMLÜK SERALARDA Kİ ÜRETİMLER..
Karabük TARIM ORMAN İl Müdürlüğü sessiz ve derinden,o kadar güzel çalışmalara imza atıyor ki,takdir etmemek mümkün değil,bakın uzun süre önce Gazetemiz de duyurduğumuz bir proje vardı.
KAHYALAR KÖYÜ’N DE KOOPERATİF KANALI İLE ÜRETİM PROJESİ.
Biz bunu yazdığımız da,menfi düşünen bazı çevreler “O PROJE OLMAZ,SU YOK FALAN GİBİ..” bazı eleştiriler de bulunmuşlardı,şimdi proje uygulanıyor ve 15 DÖNÜMLÜK BİR ALANA SERA KURULDU..
Mevsimine göre üretim yapılıyor..
Karabüklü ÜNLÜ BİR MARKET İLE ANLAŞMIŞLAR,ürettikleri ürünleri bu MARKETE VEREREK ciddi bir gelir elde etmeye başlamışlar,ayrıca,bu iş için gereken SU TEMİN EDİLMİŞ ve hiçbir sıkıntı yok.
TARIM/ORMAN İL MÜDÜRLÜĞÜ VERİMLİ BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDE ve çok önemli,çok ciddi projelere imza atıyorlar,Müdür Sayın ÇETİN AYVALIK ve mesai arkadaşları,KARABÜK TARIMI için sürekli proje üretimi yapıyorlar..
Bakın KAHYALAK KÖYÜ SERA PROJESİ tıkır/tıkır çalışıyor..
Oysa uzun süre önce ilk duyurduğumuz da SU YOK denilmişti..
SU BULUNDU,Köy sakinleri işe sarıldı ve tıkır/tıkır çalışıyorlar..

ÇOK VERİMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATAN,KARABÜK TARIM/ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ ve CAM TERAS CİVARINDA “LAVANTA KOKULU SAFRAN..”
Çok güzel ve çok verimli çalışmalara imza atan TARIM/ORMAN İl Müdürlüğü,BÖLGE TURİZMİNE DE katkısı olacak bir projeye imza attı,öyle sanıyoruz ki,bu projeye BAKKA KAYNAKLARINDAN DA destekler temin edilecek..
LAVANTA KOKULU SAFRAN projesi..
Biliyorsunuz SAFRANBOLU’DA aromatik bitki bahçesi var ve lavanta ekimi de yapılıyor,bunun yanın da birçok,bu tür bitkilerin ekimi/dikimi /üretimi yapılıyor..
TARIM/ORMAN İL MÜDÜRLÜĞÜ bu proje ile eşgüdümlü bir proje üzerinde çalışıyor ve “LAVANTA KOKULU SAFRAN PROJESİ..” için BAKKA TAYNAKLARINDAN gerekli finans kaynağı temin edildi/ediliyor..
İl Müdürü Sayın ÇETİN AYVALIK ve mesai arkadaşları,birçok İL MÜDÜRLÜĞÜ gibi MAKAM KOLTUĞUM SOĞUMASIN anlayışı içerisinde değiller ve ARAZİ DE SÜREKLİ PROJE üretiyorlar..
Bu proje CAM TERAS ile de bağlantılı..
O CİVAR DA BİR YERDE YOĞUNLAŞMA OLACAK..
Bu proje turizme de katkı sunacaktır mutlaka..

KARABÜK VALİSİ Sayın FUAT GÜREL,KARABÜK ve KARABÜK KIRSALINA BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR,DÜZÇAM GÖLETİ BU İLGİ ÇERÇEVESİNDE..
Karabük Valisi Sayın FUAT GÜREL,Karabük’ün tamamına olduğu gibi,KARABÜK KIRSAL KESİMİNE DE büyük ilgi gösteriyor ve TARIMSAL MANA DA yapılan/yapılacak çalışmalar hakkında ilgili birimlerden sürekli bilgiler alıyor,yönlendiriyor..
Geçtiğimiz akşam,Karabük’ün Ünlü Markası DERYA RESTORAN Sahibi Sevgili Kardeşim Sayın RASİM ERTAŞ ile GÜNEŞLİ Köyü’ne bir düğüne gitmiştik.
KÖY YOLU’NUN AYIRIM NOKTASINDA BİR LEVHAN GÖRDÜK.
“ DÜZÇAM GÖLETİ ŞANTİYESİNE GİDER..” yazıyordu levha da..!!
DÜZÇAM GÖLETİ Karabük gündeminden düştü,DÜZÇAM GÖLETİ binlerce hektar alanı sulayacaktır,DÜZÇAM GÖLETİ unutuldu gitti ve bir tek levhası kalmış işte..
Vali Sayın FUAT GÜREL’İN çaba ve gayretleri ile KELTEPE KAYAK MERKEZİ yapıldı hizmete alındı ve KARAYOLU ise KARABÜK MERKEZİNDE bile görülmeyecek güzellikte ASFALT YAPILDI..
O Civarda ki DÜZÇAM GÖLETİ ise,büyük bir hüzün elbet..
ÇOK CİDDİ PARALAR DA HARCANDI DÜZÇAM GÖLETİNE..!!
YÜZÜSTÜ KALDI,unutuldu,gündemden düştü veya unutturuldu..
Ne dersiniz,hangisini tercih edersiniz,bilemeyiz elbet..!!

KARABÜK YAŞAYANLARINA UNUTTURULAN “BİR BAŞKA YATIRIM .”,OVACIK “AKTAŞ BARAJI DEĞİL Mİ.?” ve Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN ilgisi
Karabük yaşayanlarına,KARABÜKLÜLERE unutturulan ve KARABÜKLÜLERİN unuttuğu bir başka yatırım daha var,yine DSİ Genel Müdürlüğü ve DSİ ile ilgili olan DÜZÇAM GÖLETİ gibi,bu yatırım da OVACIK AKTAŞ BARAJI öyle değil mi..?
Ülkenin en önde gelen Siyasetçilerinden,O Dönemin Karabük Milletvekili Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN DE bu baraj için devreye girdiği ve O zaman ki KARDEMİR Yöneticilerinin “AKTAŞ BARAJINI KARDEMİR OLARAK BİZ YAPARIZ TALEBİNİ..” İlgili Bakana ilettiği biliniyor Sayın ŞAHİN’İN.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN bu yönde açıklamaları da var.
Şimdi KARABÜK YAŞAYANLARINA sormak gerek..!!
OVACIK AKTAŞ BARAJI NE OLDU,HATIRLAYANINIZ VAR MI..?
Oysa ki bu AKTAŞ BARAJI elektrik üretimi yapacaktır,tarımsal sulama da kullanılacaktı,ayrıca da,KARDEMİR’İN gerek duyduğu ve her yıl artan SU İHTİYACINI KARŞILAYACAKTIR..
Ne olda AKTAŞ BARAJI hatırlayanınız var mı..?

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI DELEGE SEÇİMİ İÇİN YOLLANAN “YORUMLAR DİKKAT ÇEKİCİ ÖLÇÜ DE FAZLA..” ve DİĞER SORUNLARA İLGİ YOK MU..?
Dikkat ediyoruz,ne yazan ÖZÇELİK-İŞ Sendikası ile ilgili yazsak müthiş sayıda yorum geliyor,KARABÜKSPOR için yine aynı,Siyasette ise CHP ile ilgili yazınca yorum fazla geliyor falan..
KARABÜK’ÜN CAN ALICI SORUNLARI YAZIYORUZ pek gelmiyor..
İnsanların ilgileri,ne yazık ki KARABÜK’ÜN TEMEL SORUNLARINA değil de,daha spesifik,daha nokta sorunlara ilgi oldukça fazla,bu görüp,buna göre vaziyet almak gerekiyor demek ki..
ÖZÇELİK-İŞ DELEGE SEÇİMİ 16 eylül günü,
KARDEMİR tabanı uzlaşı/birlik içinde,kavgadan,hır/gürden uzak..
O SÜREÇLERİ 2010 YILINDA YAŞADI ve Allah bir daha yaşatmasın..!!

MEKANI CENNET OLSUN,PROF.DR.Sayın BURHAN UYSAL’IN BİR RÜYASI/HAYALİ KISMEN DE OLSA GERÇEKLEŞİYOR,ÜNİVERSİTELERARASI SPOR
Mekanı cennet olsun,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NİN Kurucu Rektörü ve gün geçtikçe ESKİ HAVASINDAN UZAKLAŞTIĞI geniş bir çevre tarafından kabul edilen KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NE çok parlak günler yaşatan Rahmetli Prof.Dr.BURHANETTİN UYSAL’IN bir rüyası/hayali gerçek oluyor.
Rahmetli BURHANETTİN UYSAL Hocadan sonra,yaptıklarını eleştireceğiz,küçülteceğiz,halk nezdinde itibarsızlaştıracağız diye AYYILDIZLI STADYUM için edilmedik laf bırakılmadı.
Bakın Rahmetli BURHANETTİN UYSAL’IN üzerinde hassasiyetle durduğu AYYILDIZ STADYUMU ÜNİVERSİTELERARASI DÜNYA FUTBOL Şampiyonasına ev sahipliği yapıyor.
Gerçi katılanlar MİLLİ GELİRİ DÜŞÜK ÜLKELER ama olsun..
Rahmetli BURHANETTİN UYSAL,yapımına önderlik ettiği ÇOK KATLI YÜKSEKÖĞRENİM ÖĞRENCİ YURTLARINI Dünya Ülke Üniversitelerinin ÖĞRENCİLERİ için bir OTEL HİZMETİ görecek şekilde düşünüyordu.
AYYILDIZ STADYUMUNU DA Dünya ÜNİVERSİTELER SPOR ETKİNLİKLERİ için uygun bir şekilde yaptırmıştı ve şimdi KISMEN,HAYALİ,RÜYASI gerçek oluyor işte.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ,O ESKİ HAVASINDAN ÇOK UZAKTA..!!
AFRİKA ÜLKELERİNE AÇILMIŞ bir pozisyon veriyor..
ÖĞRENCİ SAYISI DA,ne yazık ki,CİDDİ BİÇİMDE DÜŞMÜŞ GÖRÜNÜYOR,.

SAFRANBOLU HİLTON OTEL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE GETİRİLEN,Sayın MUSTAFA BERKİ,ÇOK İYİ YETİŞMİŞ BİR TURİZMCİ OLARAK BİLİNİYOR..
Safranbolu HİLTON OTELİ,bu Bölge açısından çok büyük bir yatırım oldu ve gerçekten de hakkını veriyor,çok önemli organizasyonlara hizmet veriyor,
Hemen yanıbaşında yapılan LEYLA DİZDAR Kompleksi,Salonları ile çok geniş katılımcıların olduğu organizasyonlar yapılması noktasında gerçekten,çok/çok önemli bir fonksiyon icra ediyor..
SAFRANBOLU HİLTON OTELİ Müdürlüğü için,bu sektörü çok/çok iyi bildiği ve başarılı çalışmaları ile Sektör de haklı bir isim yapmış olan Sayın MUSTAFA BERKİ,göreve getirilmiş.
OTEL yalnızca insanların yatıp/kalktığı bir mekan değil elbet..
OTEL MUTFAKLARI DA,çok önemli..
Ve ,Sayın MUSTAFA BERKİ bütün bunların uzmanı olarak biliniyor..
Hem HİLTON OTELİ için,hem SAFRANBOLU için büyük bir kazanç Sayın MUSTAFA BERKİ’NİN,Otel Müdürlüğü’ne getirilmesi,bundan sonrası için çok önemli organizasyonları beklemek gerek.
Sayın BERKİ bunları temin edecek donanıma sahip bir isim..
Bizim birçok kaynaktan edindiğimiz izlenimler bu yönde..

PİRİNÇLİK MEVKİ’NDEN-KELTEPE KAYAK MERKEZİ’NE KADAR OLAN YOL “KÖY YOLU STATÜSÜNDE İSE..” KARABÜK MAHALLELERİNDE Kİ NE..”
Vali Sayın FUAT GÜREL’İN çabaları,katkıları ve emekleri ile hizmete açılan KELTEPE KAYAK Merkezi’ne,PİRİNÇLİK MEVKİ olarak bilinen yoldan kıvrılıyorsunuz..
KARABÜK-ZONGULDAK KARAYOLU’NUN Pirinçlik mevkisinden.
PİRİNÇLİK Mevkisinden KELTEPE KAYAK MERKEZİ Karayolu’na giriyorsunuz ve KAYAK MERKEZİ’NE kadar İL ÖZEL İDARESİ müthiş bir ASFALT yapmış,mübarek yağ gibi bir asfalt.
İnsan o yola girince düşünmeden edemiyor..
Yahu diyorsunuz “BURASI KÖY YOLU STATÜSÜNDE İSE..” peki KARABÜK-ZONGULDAK KARAYOLU’NA ne diyeceğiz,olmadı KARABÜK MERKEZ CADDE ve SOKAKLARINDA Kİ asfalt için nasıl bir deyim kullanacağız..?
Emin olun insan şaşırıyor iyi mi..?
Vali Sayın FUAT GÜREL,KELTEPE KAYAK MERKEZİ Karayolu için,gerçekten müthiş bir emek sarf etmiş,müthiş bir çalışma ortaya koymuş,O YOL ÜZERİNDE Kİ ASFALTI Karabük Merkezinde de,KARABÜK-ZONGULDAK Karayolu’nda da göremiyorsunuz.
KAYMAK GİBİ BİR ASFALT ATILMIŞ,O MESAFEYE..

KARABÜKSPOR “MÜTHİŞ BİR İSTİKRAR YAKALADI..” KENDİ SAHASINDA 4,DEPLASMAN SAHASINDA 4 GOL YİYOR,ETKİLENEN DE YOK İYİ Mİ..?
Bir KENTİN VALİSİ,BELEDİYE BAŞKANI,MİLLETVEKİLLERİ O Kenti Temsil eden bir FUTBOL TAKIMININ aldığı sonuçlardan etkilenmez mi acaba,bu sorunun cevabını gerçekten çok/çok merak ediyoruz.
Örneğin, biz olsak herhalde çok etkileniriz.
Öyle ya,atıyoruz bilmem neresi BELEDİYESPOR geldi,kendi sahasında KARABÜKSPOR’A 4 gol attı gidiyor,O TAKIMIN YÖNETİCİLERİ ne düşünür ve nasıl bir değerlendirme içinde olur..
KİMSE KARABÜKSPOR BAŞKANININ,YÖNETİMİNİN durumunu,o göreve nasıl geldiğini,nasıl O görev de durduğunu bilmez ki,KARABÜK’Ü YÖNETEN, KANAAT MERKEZLERİNİN ortak kararı ile göreve gelmiş bir KURUL olarak görür.
Bu kategoriye BASIN OLARAK BİZİ DE DAHİ EDİN elbet..
Öyle ya,ESKİDEN,örneğin Sayın MEHMET AYTEKİN için Basın da neler yazılıp/çiziliyor,Sayın MEHMET AYTEKİN için birçok kanaat önderi,ne yakışıksız,ne kadar sakil sözler ediyorlardı,değil mi..?
YA ŞİMDİLER DE BÖYLE GELİŞMELER VAR MI..?
KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN bugün ki hali KİMSEYİ ETKİLEMİYOR MU acaba,samimiyetle söylesek,BİZ ETKİLENİYORUZ,hatta,ciddi bir UTANÇ İÇİNDE OLDUĞUMUZU DA söylememiz yanlış olmaz.
KARDEMİR KARABÜKSPOR 4 gol yeme istikrarını yakaladı..!!

18 kişi görüş bildirdi

  1. Karabuk

    Ahmet bey iyi niyetli yazılarınızı farkındayım. Ama karabuk bitiyor. Hatta bitti.bitirdiler şehrimizi. Ben Karabük’e hiçbir kurumun başarılı çalışma yaptığını düşünmüyorum.ilk fırsat buldugumda bu şehirden kaçmayı planlıyorum.

  2. ÇAKIR

    KARABUK RUMUZU İLE YAZAN ARKADAŞA KATILIYORUM.KARABÜKÜN SORUNLARI İLE İLGİLİ HER GÜN BİZDE BURADAN YORUM,ELEŞTİRİ YAZIYORUZ,ANCAK DUYAN VARMI BİR YETKİLİ ÇIKIPTA KARABÜKÜN SORUNLARINI BURADAN DİLE GETİRİYORLAR SAĞOLSUNLAR BU ARKADAŞLARI DİKKATE ALACAĞIZ DİYEN Bİ KİŞİ ÇIKTIMI? TABİKİ HAYIR AHMET ABİ UZUN YILLARDAN BU YANA BU KÖŞEDE MÜTHİŞ OLUMLU OLUMSUZ YAZILARINI HER GÜN YAZMAKTA,ANCAK KARABÜKTE DEĞİŞEN HİÇ BİR OLUMLU BİR DURUMSÖZ KONUSU DEĞİLDİR. ANCAK GERİYE GİDİŞ ŞEKLİNDEDİR.SİYASETEN DE,EKONOMİK YÖNDENDE,DİĞER ÇEVRESEL YÖNLERDENDE KARABÜK ESKİ GÜNLERİNİ ARAMAKTADIR. HİÇMİ İYİ BİR ŞEY YAPILMIYOR.YAPILIYOR ANCAK DEVEDE KULAK MİSALİ KARABÜKÜN SORUNLARI VE ÇÖZÜMÜ NOKTASINDA BİR ARPA BOYU YOL İLERLENEMİYOR.BUDA KARABÜKTE YAŞAYAN BİZLERİ KARAMSARLIĞA İTİYOR.ŞİMDİ BURADA AYLARDAN BERİ KARDEMİR DE SENDİKA BAŞKANI SEÇİMLERİ İLE İLGİLİ BAŞKANLIK SEÇİMİNE YORUM YAZAN ARKADAŞLAR KARABÜKÜN SORUNLARINA İLGİ GÖSTERMEMELERİ MANİDARDIR.

  3. KARABUKSPOR

    soguksu toki yurt binasi sayin Ahmet golbegin hergun kose yazisinda yazmasiyla yurt acilmasina karar verildi rezilligi milli serveti hergun gundeme getirdi onun sayesinde tesekkurler Ahmet golbek abi.
    fakat kredi yurtlar hicbir sekilde yurdu acmak icin cabasi yok bina aynen duruyor sadece guvenlik gorevini yapiyir bir calisma yik bekliyoruz bu sene acilacakmi bakalim girecegiz guvenligin masraflari hergun katlaniyir zarar devam ediyor bis bina icin .

  4. K.Y KAZANIRSA KİMLE KAVGA

    Sendikalılar 2010 yılında ne kavgalar ettilerdi peki gine kavga ortamı olurmu K.Y.ebiki kazanırsa masaya yumruk vuracaklırını söylüyolar işverene posta konulacağı belli,Siyasetçilerin tamamıyla kavgalılar Belediye filan takmıyolar,Sendika Genel Başkanıan Genel merkezine ercep hariç tavır alıyolar deyiştirecekler.Kimle işlerini halledicekler bilmiyoruz sendika tabelası bunnara güçlü vericek yani Kardemir işçisi gerçeyi görüyor ve deyerlendiriyor eski hava yok K.Y.ve arkadaşlarında tepetaklak gidiyoralr işallah kavgasız gürültüsüz zırıltısız günler gine gelicek Kardemire ayrıcada onnarnan beraber köftecilerde görünen bazı müdürlerde hesabını işverene verir heralde

  5. anonimci ne içtim sen

    anonimci düz sendikacı istemediyi için yamukların yanında yer alıyomuş Karabükte heryeri düzenleyeceklermiş siyaseti falanda tabi düz sendikacı istemiyo yamuk sendikacı istiyomuş anonim iyi valla yerini bulmuşsun işte

  6. Anonim

    K.Y KAZANIRSA KİMLE KAVGA rumuzlu arkadaş gibiler ve aga babalari tipik son 20 yılda palazlanan yalak iş sendikacıligidir iş verenin kucağında otururlar, siyasitcilerden referans alırlar, tarikatlrdan hicazet alırlar….isciyede korku ,şükür ponpalarlar

  7. Anonim

    Kardemir Türkiye’de sendikacı dendiğinde akla gelen Metin Türker gibi bir adamın var olduğu yerdir, 2010 da amasrada tatil yapıp tarafsız olanların var olduğu yer değil. Kenan başkanım Metin Turkerin mirasina sahip çıkmak için yola çıktı, başaracak da. Yolun açık rehberin şanlı grevi yapanlar olsun baskanim

  8. Metin başkanı istismar etmeyin

    Metin başkanı istismar etmeyin,Metin başkan Partiliydi ama herkesle iyi geçinirdi,kimseyle kavga ediceni söylemedi hiç uzlaşmayı bilirdi yeri geldiğinde de hele yönetimlerinde solcu işçiler varsa o zaman işverene mesafeli bir tavır koyardı.K.Y herkesle kavga edicenimi soylüyor onun kaybetmesini isteyenler onun adınamı öyle yorum yazıyolar bilmek zor.
    Nedir bu ya AKP-MHP-CHP-İYİ Parti tavırlı Sendika Genel Merkezi istemiyor İşverenin istediyini söylemek mümkün deyil Belediye başkanı istemiyo iyide kimle sendikacılık yapıcak bu gurup kavga masa yumruklama kaos çıkartır anarşi çıkartır öyle deyilmi.mESELA yUNUS BAŞKAN ÇOK İYİ HAKLAR ALDI MASAMI YUMRUKLADI MASAMI TEKMELEDİ SİZ NEREDE YAŞIYOSUNUZ YA.

  9. Karabuk

    Aldığım habere göre esentepede ki kız yurdu zaten apartman dairelerinden oluşmakta.satılacak.oradaki öğrenciler soğuksuya gelecek. Bina boş kalmayacak.

  10. Anonim

    Metin başkanın mezarına gidince istismar etmiyonuz, ilkelerine emanetine sahip çıkınca mı istismar edildi. Geçin bunu

  11. Yani 137 gün grev mi yapıcaksınız

    Kenancılar Kardemiri maceraya atmaya kesin kararlısınız demek ki sizde SOL İDEOLOJİYE mensup birkaç Yönetim Kurulu Üyesi alın yanınıza ve 137 gün grev yapın,belki Yunus Başkan kadar hak alırsınız.Yanınıza goca Aliyide alın ,nede olsa AK pARTİLİDİR FAYDASI OLUR.137 GÜNLÜK GREVE HAZIR OLALIM ARKADAŞLAR

  12. Anonim

    Tipik korku politakasını bırakın ben gidersem devlet yıkılır, ben gidersem açlık gelir kardemir işçisinin hedefi Erdemir işçisi gibi olmaktır…bunun içinde cesaretli sendikacayi ihtiyaç vardır…sizin gibi sünepeler işçiye anca baskı, korku, açlıklaaçlıkla tehdit eder…

  13. Anonimmi limitedmi neyse

    Metin başkan yanındaki sol ideoloji mensupları ile 139 gün grev yaptı o grevin resimlerine bir bakın önde solcuları görürsünüz sonrada Demir Çelik özelleştirildi demi.Peki bizim keskin sendikacı grup ne yapacak bundan sonra özelleşme olmaz o zaman grev yapıp Kardemiri batıracaklar kapattıracaklar ötesi varmı.Bunlar hiçbişeyden korkmazlarmış masaya yumruk vurur saldalyaye tekme atarlarmış bunların niyeti kavga etmek o dönem geçti artık arkadaşlar geçti.Şimdi çalışanın hakkı uzlaşayla alınıyor uzlaşmayla kavgayla deyil.Bunun işverenden korkmakla ne alakası var asgari müştereklerde anlaşarak işler çözülür.Biz işyerlerinde işçinin de işvereni temsil edenlerinde barış huzur karşılıklı uzlaşı içinde olmasını savunuyoruz.Maceracı degiliz akılcıyız kavgacı deyil uzlaşıcıyız delikanlı ayaklarında degil delikanlıyız.

  14. Düm kardökmak

    Şimdiden tebrik ediyorum ulvi başkanı hayırlı olsun. Ekibine başarılar dilerim recep ve kenan el ele verip hamzalardaki çiftliğe gönderiverin orda iyi dertleşirler kenanda yaktın beni ercep abi şarkısını söylerler.

  15. Anonim

    Cehalete bakya kardemiri kapatacakmış işçi grevle….ver korkuyu ver …yarın gece de tehdit telefonlarina açacaksınız garip gurubaya…en iyi yaptınız şey saten tabela sendikacılıgı, Kardemirin özelleştirilme süreci sistematik olarak sizin aga babalariniz tarafından sistematik olarak uygulandı..

  16. Yazık

    Sayın Gökbel Karabük belediye başkanı olarak Rafet Vergili yi seçince yollar önce kaybetti zaten. Akpartinin en güçlü olduğu yatırım üstüne yatırım yaptığı belediyecilik de dev yatırımlar yaptığı dönemde Şehri hiçbir becerisi olmayan Rafet bey e teslim etti o da köyü daha da köye çevirdi. Geçti Bor un pazarı. Artık ne devlet yatırım yapabilir ne de Karabük yatırım alır. Avucumuzu yalarız. Rafet bey e selam körleşmeye devam. Karabükspor zaten ayrı bir acınacak hale geldi. Yazıklar olsun .

  17. Sana yazık

    Sana yazık rumuzlu arkadaş şimdi gizli gizli yazıyorsun ama ahirette bunun hesabını nasıl vereceksin. Karabük te hizmet yokmuş iftirasının cevabını nasıl vereceksin. Bence 5000 evlerden safranboluya geçen köprünün üstüne git tövbe et yoksa maazallah sırat köprüsünden geçemezsin

  18. Ismail yilmaz

    Rafet vergili Karabuke gelmis en ihtirasli en kavgacı rovansist bir belediye baskanidir.36 trilyon marzingten para alip karabüksporun parasını vermemistir.Isi gucu bırakıp firinciyla kavga eden safranboluda ki mezarla ilgilenecek kadar kucülen bir belediye baskanidir.Mehmet Aytekine biraktirmak icin heryolu denemiş,sedat namalla birlikte rezil olmuslardir.Ziya unsala gaz verip geri cekilmistir.H8cbir yerde basarisi olmayan 4 merdivenle Karabukun yillarini çalmıştır.100 evlerdeki kestigi agaclarin hakkini odeyemez.Kanat onderiymis.Vay bee

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İstanbul’da “yarı maraton” dolayısıyla pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak

Yayın: 26.04.2024 15:21
Paylaş:
A+ A-

İstanbul’da “yarı maraton” dolayısıyla pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul’da düzenlenecek Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu dolayısıyla, 28 Nisan Pazar Günü bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, 28 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu için trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi.

Bu kapsamda, Sahil Kennedy Caddesi Güney Yol Samatya Varyant ile Yenikapı Etkinlik Alanı arası, Sahil Kennedy Caddesi Kuzey Yol Namık Kemal Varyant dönüşleri saat 02.00’den etkinlik bitimine kadar trafiğe kapatılacak.

Galata Köprüsü, Ayvansaray, Mürselpaşa, Abdulezelpaşa, Ragıpgümüşpala ve Reşadiye caddeleri, Ankara Caddesi (Hamidiye Caddesi kavşağı ile Reşadiye Caddesi kavşağı arası), Ankara Caddesi Ebu Suud Caddesi kavşaktan Sirkeci istikameti, Sahil Kennedy Caddesi (Samatya varyant ile Sirkeci ışıklar arası), Namık Kemal Caddesi Sahil Kenndy Caddesi’ne katılım, Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddesi Sahil Kennedy Caddesi’ne katılım, Sahil Kenndy Caddesi Kuzey Yol Avrasya Tüneli Aksaray ayrımları ile Namık Kemal varyant arası ve Avrasya Tüneli acil çıkışlarında saat 04.30’dan etkinlik sonuna kadar trafik akışı sağlanamayacak.

Söz konusu yollarda çift yönlü trafik akışı sağlanamayacakken, belirtilen cadde ve sokaklar, bağlantı noktalarına uygun cadde ve sokaklardan kapatılacak.

Avrasya Tüneli Aksaray ayrımları ile Avrasya Tüneli acil çıkışları trafiğe kapanacak, Avrasya Tüneli Transit Yol, Anadolu ve Avrupa Yakası istikametlerine açık kalacak.

Namık Kemal Caddesi’nden Sahil Kennedy Caddesi istikameti trafiğe kapatılacak, Yenikapı İdo Arabalı Vapur İskelesine geçişler Şehit Vefa Karakurdu Üst Geçidi’nden sağlanacak.

Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddesi (Atatürk Bulvarı) Sahil Kennedy Caddesi istikametine gelen trafik akımı, varyant üzerinden geri döndürülecek.

Samatya Sahil Güney Yan Yol’dan gelen trafik akımı, Samatya varyant üzerinden Zeytinburnu istikametine geriye verilecek.

Tersane Caddesi’nden Galata Köprüsü istikametine gelen trafik akımı Beşiktaş istikametine, Kemeraltı Caddesi’nden Galata Köprüsü’ne gelen trafik akımı ise Tersane Caddesi’ne yönlendirilecek.

Yavedut Caddesi’nden Ayvansaray Caddesi istikametine gelen trafik akımı Savaklar Caddesi’ne, Savaklar Caddesi’nden Ayvansaray Caddesi istikametine gelen trafik akımı Yavedut Caddesi’ne yönlendirilecek

Atatürk Bulvarı’ndan Eminönü ve Balat sahil yollarına katılan trafik akımı Atatürk (Unkapanı) Köprüsü üzerinden Beyoğlu istikametine, Atatürk Köprüsü’nden Balat ve Eminönü sahil yollarına katılan trafik akımı Atatürk Bulvarı üzerinden Kemerler istikametine aktarılacak.

Atatürk Bulvarı, Avrasya Tüneli, Atatürk Köprüsü, Haliç Köprüsü, D100 Kuzey Güney Yol ile Vatan, Millet, Fevzipaşa, Türkeli, Aksaray, Namık Kemal, Orgeneral Nafız Gürman, Kızılelma, Onuncu Yıl ve Küçük Langa Aralığı caddeleri,
Sahil Kennedy Caddesi Samatya Güney Yenikapı Etkinlik Alanı dönüşleri, Sahil Kuzey Kennedy Caddesi Samatya çıkışlarından gidişli gelişli havuzlu kavşağa kadar olan bölüm, alternatif güzergah olarak kullanılabilecek.

Sirkeci arabalı vapur ve tramvay seferleri yapılamayacak

Öte yandan, Sirkeci arabalı vapur seferleri 06.00-13.30 saatleri arasında durdurulacak, tramvay seferleri ise Beyazıt ve Kabataş arasında geliş-gidiş olarak 07.00-13.30 saatleri arasında yapılamayacak.

Parkur üzerinde bulunan otobüs durakları için İETT Genel Müdürlüğünce saat 07.00 itibarıyla sefer düzenlemesi yapılacak. (AA)