Kardemir A.Ş Eski Genel Müdürü Yılmaz’dan Veda Ziyareti

Kardemir A.Ş Eski Genel Müdürü Yılmaz’dan Veda Ziyareti

Yayın: 31.10.2016 09:21
Paylaş:
A+ A-

Yaklaşık 2 yıl KARDEMİR A.Ş’de genel müdürlük görevini sürdürdükten sonra geçtiğimiz günlerde karşılıklı anlaşma ile bu görevinden ayrılan genel müdür Uğur Yılmaz Karabük Gazeteciler Cemiyetine veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette ilk olarak görüşlerini dile getiren Karabük Gazeteciler Cemiyeti başkanı Metin Kaya, “bizler sizi ziyaret etmeyi düşünürken sizden veda ziyareti geldi.Öncelikle KARDEMİR ve Karabük’ten ayrılıyor olmanız bizim için üzüntü verici.Sizler Sosyo,ekenomik ve kültürel olarak KARDEMİR ve dolayısıyla Karabük’e çok güzel değerler kattınız.İlk günden beri söylediğiniz iş barışı,iş güvenliğini ve çalışanların refah düzeyi ile birlikte huzur ortamını sağladınız.Artık Karabük caddelerinde KARDEMİR’den kaynaklanan siren ve ambulans sesleri duymuyoruz.Eskisi gibi iş kazaları yaşanmıyor.En başta insan sağlığını ön plana alan anlayışınızdan dolayı size ve ekibinize teşekkür ediyoruz.Karabük ve özellikle de KARDEMİR çalışanları sizin gibi değerleri asla unutmayacaktır.Yolunuz bahtınız açık olsun.Aileniz ve yeni doğan torunlarımızla birlikte sizlere mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum” dedi.

Görev süresi içinde öncelikli olarak KARDEMİR çalışanlarının barış,huzur ve güvenliği için çaba sarfederken aynı zamanda şirketin kurumsal yapısını sağlamlaştırmak ve geleceğini güven altına almak için uğraş verdiklerini belirterek bir değerlendirme yapan genel müdür Uğur Yılmaz, “21 ay boyunca bize verilen görevi yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Bu süre içinde birçok şeyi yeniden ele aldık ve bu yönde çok iş yapıldı.Bundan önce ERDEMİR ve İSTEMİR’de uzun yıllar görev yaptım.Ekibimle birlikte görev yaptığım her iki entegre tesislerde önemli işlere imza attıktan sonra bu iki kuruluşumuzda ki tecrübelerimizi harmanlayarak Türkiye’nin ilk sanayi kuruluşu olan,ilk Türk demirinin üretildiği KARDEMİR A.Ş’de de önemli hizmetler gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum.Burada ki görevime başladıktan hemen sonra bizim her zaman ön planda tuttuğumuz çalışanlarımızın huzuru,güveni ve refahı durumlarını ele aldık.Sizimde söylediğiniz gibi iş güvenliği olmazsa olmazlarımızın arasındaydı.Tabi bunu yaparken günü kurtarmak değil akılcı bir anlayışla durumu ele aldık.Bunların yanı sıra KARDEMİR A.Ş’de liyakat sistemine çok önem verdik.Benim en başta gelen prensiplerim arasında bulunan liyakat düzenine tam anlamıyla uyduğumuzu söylemek istiyorum. Kardemir Karabük’le bir bütün. Doğru ve liyakat sahibi insanları işin başına getirmek lazım, İki yıl hem uzun hem kısa bir yıl oldu ama, iki yıla çok şey sığdı. Ayrıca son iki yılda kurumsallaşma noktasında önemli faaliyetlerimiz oldu, çok huzurlu bir çalışmamız oldu, ben çok huzurluyum. Kardemir’de çok doğru insanlar var, herkesi çok seviyorum, herkesle çok güzel çalışmamız oldu. Geride hoş bir seda bırakabildiysek ne ala” dedi.

Genel Müdür Yılmaz son olarak yaptığı açıklamada, “KARDEMİR’DEN karşılıklı mutabakatla ayrıldık. Görev süremiz içinde yönetim kurulumuzun her zaman önemli desteğini gördüm.Kendilerine teşekkür ediyorum.Hiç kimseye kırgın değilim.Önemli olan KARDEMİR ve Karabük’te hoş bir seda bırakabilmemizdi.Bunu yapabildiysek ne mutlu bize” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Bayburt’ta seçim çalışmalarını sürdürdü

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 20:36
Paylaş:
A+ A-

BAYBURT (AA) – DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim çalışmaları kapsamında Bayburt'u ziyaret etti.

Artvin ve Gümüşhane'deki programlarının ardından Bayburt'a gelen Babacan'ı partisinin il başkanı Hakan Özbek, Bayburt Belediye Başkan adayı Can Kurban Arslan ve partililer karşıladı.

Seçim otobüsünden vatandaşları selamlayan ve Tarihi Saat Kule Meydanı'nda esnafı ziyaret eden Babacan, belediye başkan adayı Arslan'a destek istedi.

Babacan, partisince bir restoranda düzenlenen iftar programında, yerel seçimlere hazırlık kapsamında iki yıl önce yerel yönetimler ve şehircilik eylem planlarını açıkladıklarını söyledi.

Bu kapsamda hazırladıkları kitap ve broşürleri tanıtan Babacan, “Belediyecilik nedir, yerinden yönetim nasıl olmalı, muhtarlığa kadar yetki ve imkanlar nasıl çoğaltılmalı hepsi var bunda. Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik. Belediyecilikle ilgili bir etik kurallar bildirgesi hazırladık. Üç sayfalık bir bildirgeyle belediye başkanlarının hangi ahlaki kurallara göre belediye başkanlığı yapması gerektiğini yazdık.” dedi.

Babacan, “Biz iddialıyız, Türkiye'yi yönetmeye en hazır siyasi parti şu anda DEVA Partisi'dir. Bu iddiayla yola çıktık, bu iddiayla seçimlere gidiyoruz. Belediye başkan adaylarımız birbirinden güzel, birbirinden yetenekli arkadaşlarımız. Hepsine güveniyoruz.” diye konuştu.

Babacan, Gençosman Mahallesi'nde esnafla bir süre sohbet ettikten sonra kentten ayrıldı.