KBÜ Hastanesine Doktor Takviyesi

KBÜ Hastanesine Doktor Takviyesi

Yayın: 01.02.2016 10:40
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doktor takviyesi yapıldığı haber verildi.

Konu ile ilgili Karabük Kamu Hastaneleri Birliği tarafından alınan bilgiye göre, Karabük Üniversitesi Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi kadrosuna Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Sevtap Acar, Acil Tıp Uzmanı Dr. Aliye Nur Gökal, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. İbrahim Özkan Göncüoğlu, Ortopedi asistanı Batuhan Çokyaşar, Ahmet Ülker ile Kardiyoloji asistanı Fahri Çakan’ın katıldığını aynı zamanda da Safranbolu Devlet Hastanesi kadrosuna Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Sezgin Zontul’un katıldığı haber verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Atatürk II” filmi 24 Mayıs’a kadar seyirciyle buluşacak

Yayın: 26.04.2024 14:42
Paylaş:
A+ A-

Milli Mücadele sürecinin 1915-1919 yıllarını konu edinen “Atatürk II” filmi, 24 Mayıs’a kadar sinemaseverlerle buluşmaya devam edecek.

Türkiye Özel Okullar Derneğinden (TÖZOK) yapılan açıklamaya göre, yapımcı firma Lanistar Media ile gerçekleştirilen işbirliği kapsamında, 19 Nisan’da vizyona giren “Atatürk” film serisinin ikincisi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın da dahil olduğu süreçte, 24 Mayıs’a kadar seyirciyle buluşmayı sürdürecek.

Filmi izlemek isteyen öğrenci gruplarına biletler 60 liradan satışa sunulacak. Öğrencileriyle filme gelen öğretmenlerden ise ücret alınmayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TÖZOK Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Öztürk, şunları kaydetti:

“Bizler eğitimciler olarak filmi izledik ve gerek tarihi saptamalarıyla gerekse de görsel ögeleriyle Atatürk’ü gençlerimize layık olduğu gibi aktarabilmek için önemli bir fırsat olduğunu gördük. Bizler gelecek nesilleri yetiştirmekle mükellefiz. Bu sorumluluğumuz çerçevesinde ‘Atatürk’ filmini, tarihimizin, kültürümüzün ve değerlerimizin eğitiminin bir parçası olarak görüyor, tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin izlemesi gerektiğini düşünüyoruz.”

Filmde Mustafa Kemal Atatürk’ü Aras Bulut İynemli, Zübeyde Hanım’ı Songül Öden, Enver Paşa’yı Sarp Akkaya ve Madame Corinne’yi Esra Bilgiç canlandırıyor.

Filmin tarih danışmanları ise Orhan Çekiç, Saadet Özen, Hacı Mehmet Duranoğlu, Tuncel Koç, Kadir Türker Geçer ve Üzeyir Karataş’tan oluşuyor. (AA)