Karabük’ün Yatırımlarını Yakından Takip Ediyorum

Karabük’ün Yatırımlarını Yakından Takip Ediyorum

Yayın: 15.04.2015 10:06
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekili ve Milletvekili adayı Osman Kahveci, “Karabük’ün kamu yatırımlarını ve İl Özel İdare’mizin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Karabük’ümüze faydalı olacak her yatırımı yapmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

AK Parti Karabük Milletvekili ve Milletvekili adayı Osman Kahveci, Karabük’te devam eden bir dizi yatırımların aşamalarını belirtmek üzere Karabük İl Özel İdaresi’nde bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Yıldırım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, TSO Başkanı Tuncay Özcan, Mili Emlak Müdürü Mustafa İribaş, Organize Sanayi Müdürü Caner Özcan, DSİ İnşaat Kontrol Şube Müdürlüğü’nden Yasin Devrim katıldı.

Kahveci, ilk olarak Karabük İl Özel İdaresi tarafından yapılan ve takip edilen yatırımlardan bahsederek “Karabük’ün kamu yatırımları ile ilgili durumunu masaya yatırdık. Bu toplantıda özellikle İl Özel İdare’mizin yeni bir hizmet binası kazandırılabilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunduk.Özel idaremiz tarafından takip edilen, ilçelerimizde dahil olmak üzere milli eğitimin okul yatırımları bulunmaktadır. Bunların önemeli bir kısmını özel idaremiz takip ediyor. Bu konuda da Genel Sekterimizden bilgiler aldık. Köylerimizin talepleri konusunda konuştuk. Bizden talepleri konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan talebimiz oldu. Sonuçta 3 adet çöp toplama aracı ve 150 adet konteynır aldık. Bunlarıda köylere dağıtmak üzere belirli günlerde köylerimizin çöpleri toplanacak. Özel idaremiz bu konuda düzenlemesini yapacak. Muhtarlarımız bu konu hakkında bilgilendirilecek.Özel idaremizin diğer yatırımları da devam ediyor. Genel sekreterimiz bu konu hakkında da bizlere bilgiler verdi. Karabük’ün kamu yatırımları ile ilgili müdürlerimizden bilgiler aldık. Siyaseten yapılması gereken konularda elimizden geleni yapacağımızı belirttik” dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE HEYET GELİYOR

Eskipazar İsmetpaşa mevkiine kurulmasına karar verilen Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi 1. Etap çalışması ile ilgili bazı kamu kurumlarının yapması gereken çalışmalar olduğunu ve önümüzdeki günlerde bir heyetin bu konu için Karabük’e geleceğini kaydeden Kahveci; “Eskipazar’a kurulmasına karar verilen Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi 1. Etap çalışmalarıile ilgili bazı kamu kurumlarının yapması gereken faaliyetler vardı. Devlet Su İşleri geliyor. Organize sanayi bölgesini kuracağımız alanın tam ortasından Gerede’den gelen çay geçiyor ve geniş bir yatakta ara sıra da taşkınlar oluyor. Buranın ıslahı konusunda Devlet Su İşleri tarafından ıslah programına alınması konusunda istişare yaptık. İlgili kurumun yetkililerini aramak süratiyle çalışmalarımıza başladık. Proje çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor. Bakanlığımız ile de bu konu hakkında görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Önümüzde ki günlerde çalışmalara başlanması anlamında bir heyet gelecek” dedi.

BU SENE ÖNEMLİ YATIRIMLARIMIZ SAĞLIK ALANINDA OLACAK

Sağlık tesisleri ile ilgili kamuoyunun ve Karabük’ün beklentileri olduğunu ve sağlık yatırımlarını masaya yatırdıklarını söyleyen Kahveci, konuşmasına şöyle devam etti, “Şuanda sağlık yatırımlarının hızlandırılması anlamında gerek tıp fakültesi gerekse ağız ve diş sağlığı hastanesini yapacağımız yer ile ilgili yapacağımız yerler ile ilgili Ankara’da yapmış olduğumu görüşmeleri paylaştım. Arkasından da önümüzdeki günlerde Üniversite Rektörümüz ile hem sağlık açısından hem de Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ni yapıyoruz, onun hemen yanına da diş hekimliği fakültesinin yapılması konusunda bir değerlendirme toplantısını rektörümüz ile birlikte yapma konusunda bir karara vardık. Önümüzdeki günlerde de tıp fakültesi, MYO, Diş hekimliği fakültesi ile ilgili bir taraftan devletin kamu yatırımları ile ilgili bir taraftan da üniversitenin yatırımları ile ilgili bir görüşme yapmaya karar verdik. Bu sene önemli yatırımlarımız sağlık alanında olacak. Şuanda da bu çalışmalarımızın projeleri bitti. Artık ihalelerine başladık. İnşallah önümüzdeki bir ayda da kamu kurumlarının ihaleleri bitmiş ve kazmalar vurulmuş olacak.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 25. hafta yarın 3 maçla başlayacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:24
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 25, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde ise 31. hafta mücadeleleri yarın başlayacak.

Türkiye Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, oynanacak müsabakaların programı şu şekilde:

– Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

Yarın:

18.00 Onvo Büyükçekmece Basketbol-Reeder Samsunspor (Gazanfer Bilge)

18.00 Çağdaş Bodrumspor-Galatasaray Ekmas (Menteşe)

20.30 Bursaspor İnfo Yatırım-TOFAŞ (Tofaş)

30 Mart Cumartesi:

13.00 Türk Telekom-Manisa Büyükşehir Belediyespor (Ankara)

15.30 Darüşşafaka Lassa-Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket (Darüşşafaka Ayhan Şahenk)

18.00 Pınar Karşıyaka-Bahçeşehir Koleji (Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka)

2 Nisan Salı:

18.00 Anadolu Efes-Aliağa Petkimspor (Sinan Erdem)

20.30 Fenerbahçe Beko-Beşiktaş Emlakjet (Ülker)

– Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi

Yarın:

15.30 Bornova Belediyesi Karşıyaka-Çayırova Belediyesi (Altındağ Atatürk)

17.00 Balıkesir Büyükşehir Belediyespor-Finalspor (Kurtdereli)

30 Mart Cumartesi:

13.00 Sigortam.net-Konyaspor (BJK Emlakjet)

14.00 OGM Ormanspor-Fenerbahçe Koleji Novotel (M. Sait Zarifoğlu)

14.00 Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor-Esenler Erokspor (Kocaeli Atatürk)

15.00 Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler-Kapaklıspor (Gölbaşı)

16.00 Gaziantep Basketbol-Mersin Büyükşehir Belediyesi (Karataş Şahinbey)

17.00 Pizza Lazza Haremspor-MKE Ankaragücü Ikon Menkul (Şehit Mustafa Özel)

20.00 Semt77 Yalovaspor-Alagöz Holding Iğdır Basketbol (90. Yıl)