Özel İdare’den Yazıköy’e Şebeke Hattı

Özel İdare’den Yazıköy’e Şebeke Hattı

Yayın: 12.10.2016 10:08
Paylaş:
A+ A-

Özel İdaremiz ve İller Bankası finansmanlığı ile Yazıköy içme suyu şebeke hattı ve depolar arası isale hattı yenileme işi, kanalizasyon şebeke hattı ve paket arıtma tesisi yapım işi ihalesi yapıldığı haber alındı.

Yazıköy’de gerçekleştirilecek olan bu çalışma ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Genel Sekreter Mehmet Uzun; “Yazıköy İçme suyu Şebeke Hattı ve Depolar Arası İsale Hattı Yenileme İşi ile Kanalizasyon Şebeke Hattı ve Paket Arıtma Tesisi Yapım İşi ihalesi İdaremizce 07.09.2016 tarihinde yapılmıştır. Yazıköy İçmesuyu Şebeke Hattı ve Depolar Arası İsale Hattı Yenileme İşi 816 bin 682 lira 83 TL, Kanalizasyon Şebeke Hattı ve Paket Arıtma Tesisi Yapım İşi ise 1 milyon 272 bin 472 lira 45 kuruş olmak üzere toplam da 2 milyon 89 bin 155 lira 28 kuruş bedel ile Ayrancıoğulu Müteahhitlik Hayvancılık Demir Doğrama Gıda Temizlik Nakliyat İnşaat Ve Taahhüt Sanayi firması uhdesinde kalmıştır. Yüklenici firma ile 10.10.2016 tarihinde sözleşme imzalanmıştır” açıklamasında bulundu.

Çalışmaların yüklenici firma tarafından Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğümüz teknik personeli kontrolünde başlayacağını kaydeden Genel Sekreterimiz Uzun; “Gerçekleştirilecek olan bu büyük yatırım en kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imalatı ve satışı yapanların yakalanması amacıyla çalışma yürüttü.

İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurulan bir araçta, otomobilin tavan kısmı ve araçta bulunan çantaya zulalanmış 122 gram uyuşturucu, uyuşturucu öğütücü ve içerisinde uyuşturucu madde bulunan sarma sigara ele geçirildi.

Otomobildeki 2 zanlı gözaltına alındı.