Safranbolu TSO’dan İlçe Emniyet Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Safranbolu TSO’dan İlçe Emniyet Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Yayın: 07.02.2017 23:26
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu TSO Meclis Başkanı Ahmet Şahin, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, Yönetim Kurulu Üyelerinden Koray Erikçi ve Tuncay Coşkun Safranbolu ilçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Fatih Çalışır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette kısa bir açıklama yapan Meclis Başkanı Şahin, “Tarihi İlçemizde Emniyet Müdürlüğü hizmetini yerine getirecek olan Fatih beye görevinde başarılar diliyorum. Ülkemiz çok zor bir süreçten geçmeye devam ediyor. Bu süreçte hem kolluk kuvvetlerimize hem de vatandaşlarımıza çok büyük işler düşüyor. Dahili ve Harici düşmanlarla iyiden iyiye uğraştığımız şu günlerde vatandaşlarımızın her zaman olduğu gibi bundan sonrada devletimizin ve milletimizin yanında olmaları büyük önem taşımaktadır. Tekrar emniyet müdürümüze hoşgeldiniz diyor, bu onurlu görevinde sonsuz başarılar diliyorum” dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Çalışır ise, “Güzel dileklerinizden ötürü teşekkür ediyorum. Tarihi kentte hizmet edecek olmanın heyecanı içerisindeyim. Daha güvenli bir Safranbolu için tüm mesai arkadaşlarımızla gece gündüz demeden çalışacağımıza kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Başkan Köse Vali ve Belediye Başkanını ziyaret etti

Yayın: 26.04.2024 14:14
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Karabük Belediye Başkanı olarak seçilen Özkan Çetinkaya’yı ziyaret etti. Ziyaretlerde, bölgesel iş birliği ve  koordinasyonun önemi vurgulandı.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakkal, Meclis Üyeleri Kemal Akgül, Feyza Şimşek ve Soner Alkan ile birlikte ilk olarak Karabük Valisi Mustafa Yavuz’u ziyaret etti. Vali Yavuz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Köse’ye yeni dönemde başarılar diledi. Başkan Köse’nin Vali Yavuz ile gerçekleştirdiği görüşmelerde, Karabük ve Safranbolu arasındaki çalışmalar ve projeler üzerinde duruldu. Başkan Köse misafirperverliklerinden ötürü Vali Yavuz’a teşekkürlerini sunarak safran çiçeği temalı tablo hediye etti.

Bu ziyaretin ardından Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı olarak seçilen Özkan Çetinkaya’yı ziyaret etti. İki başkan arasındaki buluşma, yerel yönetimlerin dayanışma içinde olmasının önemine dikkat çekti. Başkan Köse, Çetinkaya ile ortak projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. İki başkan birbirlerine yeni dönemde başarı dileklerinde bulundu. Başkan Elif Köse ziyaret sonunda Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya safran çiçeği temalı tablo hediye etti.