Yönetim İşe Hoca İle Başladı

Yönetim İşe Hoca İle Başladı

Yayın: 15.12.2017 22:59
Paylaş:
A+ A-

Kardemir Karabükspor’da 11 Aralık’ta göreve gelen Ziya Ünsal Başkanlığındaki Yeni yönetim kurulu işe Teknik Direktör Tony Popoviç’in görevine son vererek başladı. Kardemir Karabükspor’da üst üste alınan mağlubiyetlerden sonra Ziraat Türkiye Kupasında İstanbulspor’a elenen Kardemir Karabükspor’da yönetim Tony Popoviç’in görevine son vererek yerine Altyapı sorumlusu Levent Açıkgöz’e takımı teslim etti.

Levent hocanın şansına mı diyelim Erkan Sözeri’nin görevine son verildiğinde Yen’i hoca gelinceye kadar Galatasaray’a karşı deplasmanda Kardemir Karabükspor’un başında Levent hoca çıkmıştı. Şimdi yine bir İstanbul deplasmanı bu sefer son haftaların çıkış içerisinde olan Fenerbahçe takımın başında yine Levent hoca bu kadarda tesadüf olmaz yani dedirtiyor insana.

Kardemir Karabükspor’u sıkıntılı günler bekliyor bir deyim vardır çay bulunmayınca durulanmaz 12 tane futbolcunun kulübe alacakları ile ilgili futbol federasyonuna müracaat ettikleri gelen haberler arasında, devre arasında takımda kimler kalacak kimler gidecek böyle bir sıkıntı İle karşı karşıya kalacak takım.

Tony Popoviç’in mukavelesi tek taralı fes edildi, ödenecek tazminat ise 500 bin Euro bu da Kardemir Karabükspor’a maddi yeni bir külfet daha getirdi.

Ziya Başkana tavsiyem Levent hoca ile sonuna kadar devam edin bu takım düşerse de öyle düşsün kendi öz evladımıza sahip çıkalım hiç olmazsa bir yerden başlasın Levent hoca, inanıyorum ki KARDEMİR Karabükspor bu günden daha iyi futbol oynayacaktır.

Yorumlar

  1. karabüklü

    LEVENT HOCA DÜŞSE DE KALSA DA DEVAM ETSİN . DÜŞERSE DE LEVENT HOCAYLA DEVAM EDİLSİN.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Atatürk II” filmi 24 Mayıs’a kadar seyirciyle buluşacak

Yayın: 26.04.2024 14:42
Paylaş:
A+ A-

Milli Mücadele sürecinin 1915-1919 yıllarını konu edinen “Atatürk II” filmi, 24 Mayıs’a kadar sinemaseverlerle buluşmaya devam edecek.

Türkiye Özel Okullar Derneğinden (TÖZOK) yapılan açıklamaya göre, yapımcı firma Lanistar Media ile gerçekleştirilen işbirliği kapsamında, 19 Nisan’da vizyona giren “Atatürk” film serisinin ikincisi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın da dahil olduğu süreçte, 24 Mayıs’a kadar seyirciyle buluşmayı sürdürecek.

Filmi izlemek isteyen öğrenci gruplarına biletler 60 liradan satışa sunulacak. Öğrencileriyle filme gelen öğretmenlerden ise ücret alınmayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TÖZOK Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Öztürk, şunları kaydetti:

“Bizler eğitimciler olarak filmi izledik ve gerek tarihi saptamalarıyla gerekse de görsel ögeleriyle Atatürk’ü gençlerimize layık olduğu gibi aktarabilmek için önemli bir fırsat olduğunu gördük. Bizler gelecek nesilleri yetiştirmekle mükellefiz. Bu sorumluluğumuz çerçevesinde ‘Atatürk’ filmini, tarihimizin, kültürümüzün ve değerlerimizin eğitiminin bir parçası olarak görüyor, tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin izlemesi gerektiğini düşünüyoruz.”

Filmde Mustafa Kemal Atatürk’ü Aras Bulut İynemli, Zübeyde Hanım’ı Songül Öden, Enver Paşa’yı Sarp Akkaya ve Madame Corinne’yi Esra Bilgiç canlandırıyor.

Filmin tarih danışmanları ise Orhan Çekiç, Saadet Özen, Hacı Mehmet Duranoğlu, Tuncel Koç, Kadir Türker Geçer ve Üzeyir Karataş’tan oluşuyor. (AA)