🔴SON DAKİKA: Karabük’te Çeşitli Suçlardan Aranan 11 Şüpheli Tutuklandı

🔴SON DAKİKA: Karabük’te Çeşitli Suçlardan Aranan 11 Şüpheli Tutuklandı

Yayın: 18.03.2024 14:44
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te çeşitli suçlardan arandığı gerekçesiyle gözaltına alınan 11 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 8-15 Mart’ta haklarında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma yürüttü.

Bu kapsamda düzenlenen operasyonlarda 14 şüpheli yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 10’u tutuklandı, 4’ü serbest bırakıldı.

Öte yandan hakkında banka veya kredi kurumlarınca tahsis edilmemesi gereken krediyi sağlamak amacıyla dolandırıcılık suçundan kesinleşmiş 8 yıl 9 ay hapis cezası ile yakalama emri bulunan B.Ü. ekiplerce yakalandı.

Gözaltına alınan zanlı, işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İl başkanlığı gibi bir talebim yoktur, olmamıştır!

Yayın: 02.05.2024 13:11
Paylaş:
A+ A-

31 Mart seçimlerinde Karabük’te hezimete uğrayan CHP’de eleştirilerin odağındaki Belediye Başkan adayı Bayram Karadağ sessizliğini bozdu

İl başkanlığı gibi bir talebim yoktur, olmamıştır!

CHP eski il Başkanlarından, 2023’te yapılan 14 Mayıs seçimlerinin 3. sıra milletvekili adayı, 31 Mart yerel seçimlerinin Belediye Başkan adayı Bayram Karadağ sessizliğini bozdu.

AK Parti’nin 20 bini, MHP’nin 16 bini geçtiği, ilk defa yerel seçime giren Yeniden Refah Partisi’nin 14 bini zorladığı seçimde 6 bin 770 oy alarak CHP’de eleştirilerin odağı haline gelen Karadağ, İl Başkanı Vedat Yaşar’ın ‘Bizim adayımız değildi’ şeklindeki sözlerine “Ben kimsenin değil, CHP’nin adayıydım” diyerek karşılık verdi.

SADE PARTİ ÜYESİ OLARAK DEVAM EDECEĞİM

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bayram Karadağ CHP İl başkanı olmak için girişimlerde bulunduğu yönündeki iddiaları yalanlarak şunları söyledi; “Benim Cumhuriyet Halk Partimizde İl Başkanlığı gibi bir talebim yoktur olmamıştır.

Bunu hep dile getirdim dile getirmeye de devam ediyorum. Yakın arkadaşlarıma hep söyledim, söylemeye de devam ediyorum.

Bu söylentilere adımı karıştırılmasından Partimizin Kamuoyunda tartışılmasından üzüntü duyuyorum.

Seçim bitmiştir. Hedefim sade bir CHP üyesi olarak Cumhuriyet Halk Partimizin iktidar yolculuğuna katkı vermektir. 1992 den bugüne olduğu gibi bugünden sonrada CHP üyesi olarak katkı vermeye devam edeceğim.”

İL BAŞKANI NE DEMİŞTİ?

CHP Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında partinin geçmiş yöneticilerini eleştirmişti.   İl Başkanı seçildiğinde beyaz bir sayfa açtığını ve bu sayfanın kirlenmemesi için elinden geleni yaptığını, ancak şahsi çıkarlar ve kirli siyaset sonrasında lekelendiğini  ifade eden Yaşar;  31 Mart seçimleri öncesinde aday belirlemedeki sürece değinirken,  Karabük Belediye başkanlığı için Bayram Karadağ’ın kendi adayları olmadığını söylemişti.  Adaylarını belirlediklerini ve Genel Merkezin Karadağ isminde karar kıldığını ifade eden İl Başkanı Yaşar, “Eğer Bizim gösterdiğimiz aday gösterilip seçimi kazanamasaydı bizler gereğini yapardık” demişti.