16. Karadeniz Off-Road Kupası 3. ayak yarışı sona erdi

16. Karadeniz Off-Road Kupası 3. ayak yarışı sona erdi

Anadolu Ajansı
Yayın: 10.10.2023 00:00
Paylaş:
A+ A-

ORDU (AA) – Ordu'nun Ünye ilçesinde 16. Karadeniz Off-Road Kupası'nın üçüncü ayağı sona erdi.

Ünye Yunus Emre Off-Road Spor Kulübü (ÜNOFF), Ünye Belediyesi ve Mine Port iş birliğiyle Sahilköy Mahallesi Havaalanı mevkisindeki gerçekleştirilen organizasyonda 32 araç ve 64 sporcu mücadele etti.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, offroad yarışmasını kazasız belasız tamamladıklarını söyledi.

Tavlı, teknolojinin gelişmesiyle offroad yarışmalarının düzenlendiğini belirterek, şunları kaydetti:

“Geçmişte ata sporu olan at yarışlarının yanı sıra bugün teknolojinin gelişmesi ile birlikte araçlarla yapılan offroad yarışlarının da ciddi adrenalin yükseltisine hep birlikte şahit oluyoruz. Bugünde gerçekten ağzımızın açık bırakıldığı anlara ve yüreğimizin böyle neredeyse duracak dereceye geldiği heyecanlı noktaları hep birlikte izledik. Gerçekten yarışmacıları tebrik ediyoruz. Bizlere çok keyifli ve aynı zamanda da heyecanlı bir yarışma izlettiler.”

S1, S2, S3, S4 klasmanlarında, genel klasmanda ve best kupa olan Yunus Emre kupasında dereceye giren ilk 3'e giren yarışmacılara protokol üyeleri tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi, emeği geçenlere de plaket verildi.

Organizasyon kapsamında Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Ünyeli öğrencilerin Teknofest'te derece almış yapay zeka ile ürettikleri dron ve insansız robot projeleri de sergilendi.

Öte yandan yarışta askeri amaçlı yerli ve milli teknolojik ürünler de vatandaşlarla buluştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Senegal’li Ousmane Fall Karabük Amatörün gol kralı oldu

Yayın: 10.05.2024 13:42
Paylaş:
A+ A-

Karabük Amatör Ligi takımlarımızdan ASD Eflanispor’un Senegal’li yıldız oyuncusu Ousmane Fall, 2023-2024 Sezonunda Karabük Amatör Liginde oynadığı 15 maçta 45 gol atarak gol kralı oldu.

1999 doğumlu Senagel’li forvet oyuncusu Ousmane Fall geçen sezonda Bolu amatör ligi takımlarından Geredesporda  oynadığı 21 maçta 42 gol atarak dikkatleri  üzerine çekmişti. İki sezonda çıktığı 36 maçta 87 gol atarak  oynadığı iki takımı da şampiyon yapmayı başardı.  ASD Eflanispor kulüp Başkanı İrfan Topçu ve Yönetim Kurulu çok büyük uğraşları sonucunda  Geredespordan sezon başında  kadrosuna kattığı genç oyuncu başkanı ve yönetimi üzmeyerek attığı  gollerle kendine güvenenlerin güveni boşa çıkarmadı.

Gol kralı Ousmane Fall (Lefa), ASD Eflanispor ile Safranboluspor takımları arasında oynanacak olan  Bölgesel Amatör Ligi Play Out maçında oynayabilecek ve mavi yeşilli ekibin en büyük silahı olacak.

Senagelli yıldız Türkiye’de filiz lisansını amatör takımlarımızdan Kapullu Futbol kulübünde çıkarmış ardından Bolu Amatör Takımlarından Geredespora tarnfer olmuştur. Bu sezon başın dada ASD Eflanispor’a transfer olmuştu.