01 Haziran, 2015 08:32 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 05.10.2024 08:16
A+A-
Bu Yazıyı Paylaş
veya linki kopyala
Her Telden (1.Haziran.2015)
ÇELİK-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI SAYIN CENGİZ GÜL “KARDEMİR TOPLU SÖZLEŞMESİ SEÇİMDEN SONRA BİTER…”
ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın CENGİZ GÜL ile geçtiğimiz Cuma günü uzunca bir telefon görüşmemiz oldu,KARDEMİR İşvereni ile süregelen Toplu İş Sözleşmesi’ni sorduk.
“HİÇBİR SIKINTI YOK..” dedi ve 7 HAZİRAN Genel Seçiminden sonra biteceği ihtimalinden söz ederek “GÖRECEKSİNİZ KARDEMİR İŞÇİSİ YAPILACAK SÖZLEŞMEDEN YİNE ÇOK MEMNUN OLACAK,YİNE ÇOK MUTLU OLACAK..” şeklinde bilgiler verdi.
SÖZLEŞME TARAFSIZ ARACIYA GİTMİŞTİ..
7 HAZİRAN Genel Seçimlerinden sonra SÖZLEŞMENİN biteceğine değinen ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın CENGİZ GÜL,bu anlamda herhangi bir sıkıntı yaşanacağına ihtimal vermediğini de tekrar/tekrar söyledi.
“GÖRÜŞMELER SÜRDÜRÜLÜYOR..” bilgilerini verdi.
“İŞVEREN YÖNETİMİ DE,TEMSİLCİLERİ DE OLUMLU,BİR TUTUM İÇİNDELER..” dedi ve iddialı biçimde “GÖRECEKSİNİZ İŞÇİ YAPILACAK SÖZLEŞMEYİ ÇOK BEĞENECEK..” görüşlerine yer verdi.
“BİZ,VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTARIZ..” dedi.
“GÖREVE GELDİĞİMİZDE,İŞÇİMİZE NE SÖZÜ VERDİYSEK TUTTUK/TUTUYORUZ.KARDEMİR İŞÇİSİ BİZE İNANMAYA,BİZE GÜVENMEYE DEVAM ETSİN..” ifadelerini de kullandı.
Sayın CENGİZ GÜL’ÜN morali oldukça yerinde..
Moralini düzeltecek önemli gelişmeler var galiba..
ÇELİK-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI SAYIN CENGİZ GÜL “TOFAŞ İŞÇİLERİ İLE GÖRÜŞTÜK,YÜZDE 99.9 GELİYORLAR..”
ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın CENGİZ GÜL ile görüşürken “ABİ SANA SEVİNECEĞİN BİR HABER VEREYİM..” dedi ve “TOFAŞ İŞÇİLERİ,BİZİMLE GÖRÜŞMEK İSTEMİŞLERDİ,GİTTİK GÖRÜŞTÜK..” bilgisini verdi.
“İŞÇİLERE ÇELİK-İŞ SENDİKASI’NI İŞVERENLERİN DEĞİL,PORTAKAL SANDIKLARI ÜZERİNDE,İŞÇİNİN KURDUĞUNU VE GEÇMİŞİNİ ANLATTIK..” dedi
“TOFAŞ İŞÇİLERİ,YÜZDE 99.9 ÇELİK-İŞ SENDİKASI’NA GELİYORLAR.ÇELİŞ-İŞ SENDİKAMIZA ÜYE OLACAKLAR..” dedi ve bu anlamda çok sevinçli olduğundan söz etti.
Sayın CENGİZ GÜL’E,İSDEMİR İşyerlerinde yaşananları sorduk “ÜLKEMİZDE HUKUK HAKİM,ÖYLE OLUNCA TEREDDÜT EDECEK BİR DURUMUMUZ YOK..” bilgisini verdi.
“KARŞI SENDİKA REDDİ HAKİM TALEBİNDE BULUNDU.BU İŞ MAHKEMELERİNDE GÖRÜLMÜŞ BİR OLAY DEĞİL.ONLAR AZINLIK OLDUKLARINI BİLİYORLAR.ZAMAN KAZANMAYA OYNUYORLAR..” gibi değerlendirmelerde bilindi..
“YA,KARDEMİR KARABÜKSPOR..?” dedik “ABİ BEN BU KONU İÇİN Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN ve Sayın MUTULLAH YOLBULAN’IN ALACAKLARI KARARA SAYGI DUYACAĞIMI,KENDİLERİNE ANLATTIM.AKLIMDA BİR TEREDDÜT VARSA,ONU DA NET BİR DİLLE ANLATTIM VE KARARLARINA SAYGI DUYACAĞIMI SÖYLEDİM..” yolunda ifadeler kullandı..
Sayın CENGİZ GÜL’ÜN morali çok yüksek gibi geldi bize..
TOFAŞ ve DİĞER İŞÇİLERİN ilgisi morallerini yükseltmiş..
KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI,ULUSLAR ARASI YATIRIMCIYI ÇEKMEK İÇİN,ADETA,SEFERBER OLDU VE KORE..
Sayın SEDAT NAMAL’IN Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı döneminde başlayan gelişmeler ve bu gelişmelerin en ciddi ayağı olarak görülen İSMETPAŞA İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ULUSLAR ARASI BİR İLGİ görüyor.
Geçtiğimiz Cuma günü GÜNEY KORE HEYETİ Karabük’e geldi,İSMETPAŞA İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ yerine gezdiler geniş bilgiler aldılar..
Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın TUNCAY ÖZCAN,Meclis Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR gelen bu GÜNEY KORE HEYETİNE adeta pervane oldular,çok yakından ilgilendiler.
AK Parti Karabük Milletvekili Adayları Sayın OSMAN KAHVECİ VE Sayın SEDAT NAMAL gelen heyetle bire/bir ilgilendiler,bilgiler verdiler “YATIRIM YAPMALARI HALİNDE HER TÜRLÜ KOLAYLIĞI SAĞLAYACAKLARINI..” anlattılar.
Sayın TİMURÇİN SAYLAR,Sayın TUNCAY ÖZCAN Ticaret ve Sanayi Odası olarak “ELLERİNDE Kİ HER İMKANI,GÜNEL KORE HEYETİNİN YATIRIMI İÇİN SEFERBER EDECEKLERİNİ..” anlattılar..
KARABÜK ULUSLAR ARASI YATIRIMCININ İLGİSİNİ ÇEKİYOR..
Sayın SEDAT NAMAL’IN TSO Yönetim Kurulu Başkanlığı ile başlayan gelişmeler,Sayın TUNCAY ÖZCAN’IN gayretli çalışmaları ile hiçbir aksamaya uğramadan aynen,hatta biraz daha yüksek bir ivme kazanarak devam ediyor..
GÜNEY KORE YATIRIMCILARI MEMNUN AYRILDILAR..
TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN TUNCAY ÖZCAN’A KARDEMİR KARABÜKSPOR KONUSUNU SORDUK VEEE..
Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın TUNCAY ÖZCAN ile GÜNEY KORE Heyetini beklerken,bir süre sohbet ettik ve HEYETİN GELİŞİ kendisini hem çok sevindirmiş,hem çok heyecanlandırmış.
“ABİ BU YÖREYE YATIRIMCI ÇEKMEMİZ GEREK..” diyor, “YABANCI YATIRIMCI ÇEKMEMİZ GEREK..” diyor ve “BU GELEN GÜNEY KORELİLER OTOMOTİV SANAYİ ÜZERİNE YATIRIM DÜŞÜNÜYORLAR..” bilgisini veriyor.
Biz kendisine,biraz da heyecanı yatışsın düşüncesi ile, “BAŞKAN KARDEMİR KARABÜKSPOR İLE BAĞLANTILI İSMİN ÇIKIYOR.NE OLUYOR,BÖYLE BİR NİYETİN VAR MI..?” diye sorduk.
“ABİ,SENDE İYİ BİLİRSİN,BEN GELDİĞİM HİÇBİR MAKAMA,KENDİM İSTEDİĞİMİZ İÇİN GELMEDİM.TALEP OLDU,BURADA DEĞERLENDİRİLECEKSİN DENİLDİ,ÖYLE GELDİM.EĞER BÖYLE BİR TALEP OLURSA ELBET KAÇMAM/KAÇAMAM..” gibi konuştu..
Doğru AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı için “BU GÖREVİ SEN YÜRÜTECEKSİN..” dediler,en başarılı biçimde yürütmeye çalışırken,bu defa “PARTİYİ BIRAK,TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI OL..” denildi,bu göreve geldi,başarı ile yürütüyor..
“BEN KARABÜKLÜYÜM,KARABÜK BANA NEREDE GÖREV VERİRSE,NEREDE İHTİYAÇ DUYARSA KOŞA/KOŞA GİDER VE O GÖREVİ YAPMAYA GAYRET EDERİM..” şeklinde değerlendirmeler yaptı.
Anladık ki,BELİRLİ YERLERDEN ciddi talepler var..
Bakalım gelişmeler neleri getirecek,neyi gösterecek..
CHP KARABÜK İL SEKRETERİ SAYIN ABDULLAH ÇAKIR “TEKSTİL FABRİKALARINA GİRİP,İŞÇİLERLE GÖRÜŞÜYORUZ..”
CHP Karabük İl Sekreteri Sayın ABDULLAH ÇAKIR ile görüştük “SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZ HIZLA SÜRÜYOR..” dedi ve diğer Parti Adaylarının benimsemediği bir yolu benimsediklerine işaret etti.
“İNSANLARLA BİRE/BİR GÖRÜŞÜYORUZ..” bilgilerini verdi ve “ÖRNEĞİN İŞVERENLERİNDEN İZİN ALARAK,BİRÇOK TEKSTİL İŞYERİNE GİRDİK,İŞÇİLERLE İŞBAŞINDA GÖRÜŞTÜK,KONUŞTUK..” dedi.
“TEKSTİL İŞÇİLERİNE,CHP PROGRAMINDA Kİ ASGARİ ÜCRETİN 1500 LİRA OLMASINI ANLATIYORUZ.ÇOK SEVİNİYOR VE DESTEK VERECEKLERİNİ SÖYLÜYORLAR..” diyor Sayın ABDULLAH ÇAKIR.
“AYRICA,O İŞÇİ KARDEŞLERİMİZDEN,ANNELERİNE/BABALARINA SELAM YOLLUYOR VE EMEKLİLERSE İKİ DİNİ BAYRAMDA KENDİLERİNE VERECEĞİMİZ,BİRER MAAŞ İKRAMİYEYİ HATIRLATMALARINI İSTİYORUZ..” diyor Sayın ÇAKIR..
CHP Milletvekili Adayı Sayın CEVDET AKAY’IN müthiş bir performans gösterdiğine de işaret ederek “VALLAHİ HIZINA YETİŞMEKTE ZORLANIYORUZ.MİLLETVEKİLİ SEÇİLİP,TBMM’NE GİTTİĞİNDE DE BÖYLE HIZLI ÇALIŞIRSA,HEM ÜLKE,HEM PARTİ KAZANIR..”diyor.
Sayın ABDULLAH ÇAKIR sıkmadık el bırakmadıklarını anlatıyor..
“SEÇMEN BU TÜR ÇALIŞMALARDAN ETKİLENİYOR..” diyor..
“BU SON HAFTAYI İYİ DEĞERLENDİRMEMİZ..” gerek görüşünde..
AK PARTİLİLER “AK YÜRÜYÜŞLERİNİ BAŞLATTILAR..” MAHALLELERİ SOKAK/SOKAK GEZEREK,SELAMLAŞIYORLAR..
AK Partililer Ünlü AK YÜRÜYÜŞLERİ BAŞLATARAK Mahalleleri sokak/sokak geziyorlar ve oralarda ki sakinlerle/seçmenlerle SELAMLAŞIYORLAR..
AK YÜRÜYÜŞLER ÇOK ETKİLİ OLUYOR..
Geçmiş yıllardan biliyoruz,AK Parti’nin bu AK YÜRÜYÜŞLERİ çok etkili oluyor,insanlar PENCERELERE,KAPI ÖNLERİNE çıkarak AK Partililer ile selamlaşıyorlar.
Sayın OSMAN KAHVECİ,Sayın SEDAT NAMAL ile İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR’IN katıldıkları bu yürüyüşlere 6 Haziran akşamına kadar devam edileceği de verilen bilgiler arasında.
Bu arada AK Parti Milletvekili Adayları’nın AK YÜRÜYÜŞLERDEN fırsat buldukça,KÖY GEZİLERİ yaptıkları da biliniyor ve örneğin Sayın SEDAT NAMAL,bir konu hakkında telefonla bizi ararken “ŞU AN CUMAYANI KÖYLÜLERİ İLE BİRLİKTEYİM..” diyordu.
Öte yandan,AK Parti içinde “BU SEÇİM DÖNEMİMİZDE,EN FAZLA ÇALIŞAN,GAYRET GÖSTEREN İSİMLERİN BAŞINDA Sayın HASAN YILDIRIM GELMEKTEDİR..” sözlerini çok sık duyuyoruz.
Sayın HASAN YILDIRIM,İl Genel meclis Başkanı olarak Köylerde yapılan çalışmalara katılıyor,Köylerimize gelen hizmetleri veya gelecek hizmetleri anlatırken,MAHALLE ÇALIŞMALARINDA DA çok verimli,çok yararlı kattılar veriyor şeklinde değerlendirmeler yapılıyor..
AK Partililerin özellikle,bu haftayı çok yoğun biçimde değerlendireceklerine işaret eden İL ve MERKEZ İlçe Yöneticileri “BU HAFTA BİZE DUR/DURAK,UYKU/YATAK YOK..” yolunda görüşler veriyorlar.
AK YÜRÜYÜŞLER BU HAFTA YOĞUNLAŞTIRILACAK..
Fırsat buldukça Köy ve Mahallelere ayrı ziyaretler de yapılacak..
BİR MHP’Lİ KARDEŞİMİZ “KARABÜK’TE MHP’Yİ AYAKTA TUTAN,İDDİALI HALE GETİREN,ELBET Kİ RAFET BEYDİR..”
Geçtiğimiz cumartesi günü MHP’Lİ birkaç kardeşimizle sohbet ediyorduk,SEÇİM ÇALIŞMALARINI anlatıyorlardı ve Milletvekili Adayları Sayın DURMUŞ YALÇIN ile Sayın AYHAN AKBAŞ’IN performanslarından söz ediyorlardı.
“SİYASETE ÖYLE ÇABUK ISINDILAR Kİ..”dediler.
“KIRK YILLIK SİYASETÇİ GİBİ KONUŞUYORLAR,DAVRANIYORLAR,GELEN/GELMEYEN HİZMETLERİ GÜNDEME GETİRİP GEREKTİĞİNDE İKTİDARDAN HESAP SORUYORLAR..” şeklinde değerlendirmeler yaptılar..
Bir kardeşimiz “ALLAH İÇİN KONUŞMAK GEREKİRSE,BU SEÇİM MHP’Yİ AYAĞA KALDIRAN,AYAKTA TUTAN VE İDDİALI BİR KONUMA GETİREN,KESİNLİKLE Sayın RAFET VERGİLİ OLMUŞTUR..” dedi.
Diğer MHP’Lİ Kardeşlerimizde bu görüşe yürekten katıldıklarını söylediler ve Sayın RAFET VERGİLİ’NİN,hizmet noktasında,yapılacak hizmetler,yapılmış hizmetler noktasında EN ÜCRA YERLERE TAŞIDIĞINA işaret ettiler.
Bu görüş kesinlikle doğru.
Dikkat edin MHP ESKİ AĞIR TOPLARDAN MAHRUM BİR SEÇİM DÖNEMİ GEÇİRİYOR,Milletvekili Adayları,Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ dışında Siyasette MARKA OLMUŞ İSİMLERDEN kimse desteğe gelmedi.
Sayın RAFET VERGİLİ müthiş bir çalışma yapıyor..
Milletvekili Adayları büyük bir gayretle çalışıyor..
MHP Böyle/böyle İDDİALI KONUMA GELDİ İŞTE..
KARABÜK MEDİKAR HASTANESİ,BU KENTİ “ÇEVRE İLLERİN SAĞLIK MERKEZİ HALİNE GETİRDİ..” VE HİZMET SÜRÜYOR
Şu SEÇİM KAMPANYASI döneminde,en fazla konuşulan,eleştirilen veya savunulmaya çalışılan konu HASTANE/HASTANELER olayı ve MUHALEFET İktidara bu yönde eleştiri getiriyor,İKTİDAR ise kendisini savunmaya çalışıyor.
BU TARTIŞMALARDA,AKLIMIZA NE TAKILDI BİLİYOR MUSUNUZ..?
Eğer ÖZEL MEDİKAR HASTANESİ yapılmamış olsaydı,eğer ÖZEL MEDİKAR HASTANESİ olmasaydı KARABÜK’ÜN HALİ NE OLURDU,bir düşünsenize…?
Kaldı ki ÖZEL MEDİKAR HASTANESİ yalnızca KARABÜK YAŞAYANLARINA değil,KASTAMONU-BARTIN-ÇANKIRI-BOLU ve ZONGULDAK İlleri başta olmak üzere “ÇEVRE İLLERİN BİLE SAĞLIK MERKEZİ..” haline geldi.
İnsanlar ÖZEL MEDİKAR HASTANESİ’NDE en üst düzey hizmeti alıyorlar,en üst düzey teşhisi/tedaviyi/bakımı görüyorlar ve akın/akın buraya geliyorlar.
SEÇİM DÖNEMİNDE HASTANELER TARTIŞILIRKEN aklımıza bu konu takıldı ve kendi/kendimize “EĞER ÖZEL MEDİKAR HASTANESİ OLMASAYDI,KARABÜK’ÜN SAĞLIK SORUNLARI NASIL ÇÖZÜLÜRDE...?” diye sorduk..
Doğrusu bu sorunun içinden de çıkamadık..
İYİ Kİ ÖZEL MEDİKAR HASTANESİ VAR,KIYMETİ BİLİNMELİ.
Sağlık alanında Karabük’e ve çevreye adeta,NEFES ALDIRIYOR..
HAFTAYA BUGÜN,ÜLKEMİZ VE “YEPYENİ BİR GÜNDEN,YEPYENİ GELİŞMELER VE SORUNLARA..” YELKEN AÇMAK..
Haftaya bugün Ülkemiz ve Karabük “YEPYENİ GELİŞMELERE,YEPYENİ GÜNDEME,YEPYENİ SORUNLARA..” Yelken açacaktır ,bunu,bu noktayı yaşarsak hep birlikte göreceğiz elbet.
DİLERİZ SİYASİ BİR KAOS YAŞANMAZ..
Geçtiğimiz Cuma günü Ünlü Sanayici ve KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın MUTULLAH YOLBULAN’IN yeni Tesisine hayırlı olsun ziyaretine gittik.
HERKESİN KARABÜK’Ü TERK ETMEYE ÇALIŞTIĞI bir dönemde MUTULLAH AMCA çok yüksek kapasiteli ve çağdaş normlarda bir HADDANE KURDU,Organize Sanayi Bölgesi’ne
ŞIK BİR ŞİRKET MERKEZİ YAPILMIŞ.
Sayın MUTULLAH YOLBULAN esprili bir insandır,şakayı sever ince espriler yapar ve “PARAYI BEN HARCAMADIM.ÇOCUKLAR YAPTIRMIŞ..” diye gülüyor,espri yapıyor.
“BEN 60-70 YILDIR SEÇİMLERİ TAKİP EDERİM.TEK PARTİ DÖNEMİNDE BİLE,BÖYLE BİR SEÇİM GÖRMEDİM.İNSANLAR HİÇ RENGİNİ BELLİ ETMİYOR,SEÇİM HAVASI YOK..” gibi değerlendirmeler yaptı Sayın MUTULLAH YOLBULAN.
“ŞEHİRDE NE VAR NE YOK DİYE SORDU..”,bildiğimiz kadarını anlattık,biz de kendisine “ESKİ HADDANEYİ NE YAPACAKSIN AMCA..” diye sorduk.
GALİBA,O CİVARA YENİ BİR ANLAYIŞ GETİRECEK..
Bazı görüşmeleri olmuş.
İLAHİ AHMET ABİ BAZEN ÇOK ESPİRİLİ OLUYOSUN TOFAŞ İŞÇİSİ ÇELİK İŞ TE DİYE TAM SAYFA HABER YAPIYOSUN İSKENDERUN İŞÇİSİ NERDE DİYE DE Bİ HABER YAPSAN DİYORUZ… TOFAŞIN YETKİ DÖNEMİ OLMADIĞI İÇİN HERHANGİ BİR SENDİKAYA GİTME ŞANSLAR YOK HABERİN OLSUN İNANDIRICILIĞINI KAYBETMEYE BAŞLADIN CENGİZ BEYE TOFAŞ YERİNE TOPLU SÖZLEŞMEDE NE ALINIP VERİLECEĞİNİ SORSAYDIN YA BİZİ BUNLAR İLGİLENDİRİYOR AMA SİZİ DE DUYGUSAL İŞLER İLGİLENDİRİYOR TABİİ
Hürrem Eskiyapan
•
Sayın Gölbek Karabükspor neden bu kadar çok ilginizi çekiyor.Öteki Mahalli basında Karabüksporla ilgili tek satır yok.Hieralde Yönetici olmanın tadını unutamadınız burada ben varım diye hatırlatma yapıyosunuz. Feridun Tankut seni Yönetimine almaz bunu bildiyin için olmazlanıyosun.Gel beraber çalışalım dese havada perende atarsın helal sana
Küme Düştük....
•
Futbol ayrı bir iş ,siyaset ayrı,inşaat ayrı sendikacılık ayrı ,,,,Bir insan her alanda başarılı olamaz….Bir işi iyi bilecek o işte başarıyı yakalayacaksın….Kendilerine dolgu malzemesi arayanlar kenarda köşede fırsat kolluyorlar….Spor dünyasını iyi bilen bir kadro kurulmalı maddi olarak ta desteklendiğinde başarı kendiliğinden gelir…..Kanaat önderleri olmayan bir Karabük’te siyasette ,ekonomide,sağlıkta bekleyen sorunlar da unutulmamalıdır….Sporda küme düşen bir Karabük’te,çevre kirliliğinde,şehir içi trafiğinde,sağlık alt yapı eksikliğinde,işsizlikte,ulusal bütçeden aldığı yatırım payı sıralamasında da KÜME DÜŞMÜŞTÜR……
KARABÜKLÜ UNUTMAZ
•
FERİDUN TANKUT EN SON KARABÜKSPOR VE ÇELİKİŞ SENDİKASINDAN GÖNDERİLDİĞİ GÜN KARABÜKLÜLERE VE İŞÇİYE NANKÖRLER VE BAZI DAHA KÖTÜ SÖZLER SAFETMİŞTİ.BİR DAHA BU ŞEHRE ADIMIMI ATMAM KARABÜKE AYAK BASMAM DEMİŞTİ.KARABÜKLÜLER VE İŞÇİ ARKADAŞLAR BU SÖZLERİ UNUTTUMU SANIYORSUNUZ.ŞİMDİ NE OLDUDA Karabüke geri dönmenin peşinde.YEMEZLER EFENDİ BU SEFER.BİZ SENİN KARABÜKLÜLERİ NE KADAR KÜÇÜK VE HOR GÖRDÜĞÜN GÜNLERİ UNUTMADIK.
Cumali poyraz
•
Karabüksporun başkanlığına tek yakışacak isim Dursun ALTIPARMAK olur. Çünkü o belediye başkanlığında iken ilk kez ilçe iken Karabükspor’u Süper Lige çıkaran kişi (ekibi ile birlikte) Ayrıca, Belediyenin tüm imkanlarını antreman sahasına ve bundan önceki sahanın durumuna getirmesinde D.Ç ile birlikte Belediye işçileri ile varını yoğunu harcadı. Üçlü ayak ile (Karabük Esnafı(STK)-D.Ç ve Belediye) bu işi ancak o başarır diyorum.
RECEP YAĞCI
•İLAHİ AHMET ABİ BAZEN ÇOK ESPİRİLİ OLUYOSUN
TOFAŞ İŞÇİSİ ÇELİK İŞ TE DİYE TAM SAYFA HABER YAPIYOSUN
İSKENDERUN İŞÇİSİ NERDE DİYE DE Bİ HABER YAPSAN DİYORUZ…
TOFAŞIN YETKİ DÖNEMİ OLMADIĞI İÇİN HERHANGİ BİR SENDİKAYA GİTME ŞANSLAR YOK HABERİN OLSUN
İNANDIRICILIĞINI KAYBETMEYE BAŞLADIN
CENGİZ BEYE TOFAŞ YERİNE TOPLU SÖZLEŞMEDE NE ALINIP VERİLECEĞİNİ SORSAYDIN YA
BİZİ BUNLAR İLGİLENDİRİYOR AMA SİZİ DE DUYGUSAL İŞLER İLGİLENDİRİYOR TABİİ
Hürrem Eskiyapan
•Sayın Gölbek Karabükspor neden bu kadar çok ilginizi çekiyor.Öteki Mahalli basında Karabüksporla ilgili tek satır yok.Hieralde Yönetici olmanın tadını unutamadınız burada ben varım diye hatırlatma yapıyosunuz.
Feridun Tankut seni Yönetimine almaz bunu bildiyin için olmazlanıyosun.Gel beraber çalışalım dese havada perende atarsın helal sana
Küme Düştük....
•Futbol ayrı bir iş ,siyaset ayrı,inşaat ayrı sendikacılık ayrı ,,,,Bir insan her alanda başarılı olamaz….Bir işi iyi bilecek o işte başarıyı yakalayacaksın….Kendilerine dolgu malzemesi arayanlar kenarda köşede fırsat kolluyorlar….Spor dünyasını iyi bilen bir kadro kurulmalı maddi olarak ta desteklendiğinde başarı kendiliğinden gelir…..Kanaat önderleri olmayan bir Karabük’te siyasette ,ekonomide,sağlıkta bekleyen sorunlar da unutulmamalıdır….Sporda küme düşen bir Karabük’te,çevre kirliliğinde,şehir içi trafiğinde,sağlık alt yapı eksikliğinde,işsizlikte,ulusal bütçeden aldığı yatırım payı sıralamasında da KÜME DÜŞMÜŞTÜR……
KARABÜKLÜ UNUTMAZ
•FERİDUN TANKUT EN SON KARABÜKSPOR VE ÇELİKİŞ SENDİKASINDAN GÖNDERİLDİĞİ GÜN KARABÜKLÜLERE VE İŞÇİYE NANKÖRLER VE BAZI DAHA KÖTÜ SÖZLER SAFETMİŞTİ.BİR DAHA BU ŞEHRE ADIMIMI ATMAM KARABÜKE AYAK BASMAM DEMİŞTİ.KARABÜKLÜLER VE İŞÇİ ARKADAŞLAR BU SÖZLERİ UNUTTUMU SANIYORSUNUZ.ŞİMDİ NE OLDUDA Karabüke geri dönmenin peşinde.YEMEZLER EFENDİ BU SEFER.BİZ SENİN KARABÜKLÜLERİ NE KADAR KÜÇÜK VE HOR GÖRDÜĞÜN GÜNLERİ UNUTMADIK.
Cumali poyraz
•Karabüksporun başkanlığına tek yakışacak isim Dursun ALTIPARMAK olur. Çünkü o belediye başkanlığında iken ilk kez ilçe iken Karabükspor’u Süper Lige çıkaran kişi (ekibi ile birlikte) Ayrıca, Belediyenin tüm imkanlarını antreman sahasına ve bundan önceki sahanın durumuna getirmesinde D.Ç ile birlikte Belediye işçileri ile varını yoğunu harcadı. Üçlü ayak ile (Karabük Esnafı(STK)-D.Ç ve Belediye) bu işi ancak o başarır diyorum.