Zonguldak’ın Alaplı’da 8 yıl mutlaklaşmış mahpus cezası olan firari hükümlü, konutunda saklanmış olarak yakalandı.
Zonguldak jandarma timleri gruplarınca, “kasten öldürmeye teşebbüs” cürmünden aranan ve hakkında katılaşmış 8 yıl mahpus cezası bulunan B.B, isimli firariye Tepeköy Mahallesindeki meskenine baskın düzenledi. Yapılan baskında meskenin bir köşesinde gizlenmiş olarak, Gözaltına alınan firari, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


44
8 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan firari hükümlü Alaplı’da yakalandı
813
Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı
Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.
Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.
Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

