Kardan kapanan yolları Özel İdare açıyor, kar tekrar kapatıyor

Kardan kapanan yolları Özel İdare açıyor, kar tekrar kapatıyor

Yayın: 14.01.2017 00:29
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (İHA) – 19 ilçesi, bin 64 köyü bulunan Kastamonu, son yılların en sert kışlarından birisini yaşıyor. Soğuk hava ve yağan kar özellikle ulaşımda zaman zaman aksamalara sebep verirken kırsal kesimde yaşayan vatandaşların imdadına ise 24 saat özveriyle çalışan İl Özel İdaresi ekipleri yetişiyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Robot olimpiyatlarında Karabük Gençlik Merkezi 3’üncü oldu

Yayın: 07.05.2024 10:13
Paylaş:
A+ A-

İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen İTÜ Robot Olimpiyatlarında Karabük Gençlik Merkezi, “Çizgi İzleyen, Mini Sumo ve Otonom Araç” kategorilerinde yarışarak 3. oldu. 27 kişilik bir ekiple yarışmaya katılan  Karabük Gençlik Merkezi, toplamda 12 araç ile katılım sağladı.

Yarışma sonrası Karabük Gençlik ve Spor il Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada  Karabük Üniversitesinde mühendislik alanlarında öğrenim gören gençlerimiz, ‘Çizgi İzleyen, Mini Sumo ve Otonom Araç’ kategorilerinde yarıştı. Ekibimiz Çizgi İzleyen kategorisinde Türkiye 3.sü oldu. Ekibimizin hocası Karabük Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Raif Bayır’a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Gençlerimize başarılarının devamını diliyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Karabük Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak her zaman gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” denildi.